- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Ay yok Allah aşkına saçmalayın daha neler... Birine inat uğruna çocuk yapılır mı.. Çocuk çok çok büyük bir sorumluluk. Gerçekten hazır olana kadar kimseye inat uğruna böyle bir taşın altına elimi sokamam. Kimsede sokmamalı. Benimde kayınvalidem ile ciddi sıkıntılarım var. Kendisi yaşının çok genç olduğunu ve kaynanalığın kendisine reva olmadığını düşünüyor. Kayınvalidem için inat uğruna ilerde tek yapacağım şey; çocuğuma "babanne" değil "nene" dedirticem.Saçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/
Kesinlikle.'Esim dolduruşa geliyo' bahanesine tavım ben esas.. Gelmesin arkadasim gelmesin ya.. Kendi akli, kisiligi, fikri olmayan adam suclu degil; kv gorumce suclu hain kotu.. Anaci, aileci, kompleksli, paranoyak adamlar sütten cikmis ak kasik..
Hep soylerim; iş kocada biter.. Dedigin gibi, adam firsat vermese en kotu kv bile ayagini denk alir..Kesinlikle.
Her koca gelmiyor dolduruşa. Evet kayınvalide kötü niyetli olabilir ama eğer o adam anasının sözüyle evininin huzurunu kaçırıyorsa, suçlu kayınvalide değil, kocadır yani.
Ben bu konuda gram tereddüde sahip değilim.
yazacak bişey bulamadımSaçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/
Aaaaa sırf emojiler için yorum yazılır. .dur yazayım. .Keşke çocuk yapmak için üreme organlarının gelişmesi yetmese. Vücut gibi akıl da çocukluktan, ergenlikten çıkmadan hamile kalmak mümkün olmasa mesela...
(konuyla alakasız sevinç şeysi: aa yeni emojiler gelmiş. yaşasın kendimizi daha manyakça ifade edebileceğiz.)
ben duydum canım yıllar önce bi komşumuz yapmıştıbu yeni akım herhalde..
evliliği kurtarmak için çocuk yapanı duydum da kv inat ilk defa duyuyorum..
ben duydum canım yıllar önce bi komşumuz yapmıştıkv gelin için onun artık çocuğu olmaz demiş oda ona inat çocuk yaptı üstelik 6. çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?