Kayınvalideye ne demeli

aycicek91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
79
28
3
merhaba kızlar,

Nişanlıyım düğün hazırlığı yapıyoruz düğüne bir kaç ay kaldı. Kayınvalidem genç haliyle çok meraklı herşeye bir yorumu bir fikri var. En başından beri aramızda hiç olumsuz bir şey olmadı o da bende hep yakın davrandık.

Fakat söz zamanından beri sürekli şakayla karışık kilo ver demeye çalışıyor. Dikkat ediyorum zaten ve boyum uzun fazla kilom yok sadece orantısızlık var bacaklarım ince basen vs yok ama göğüslerim biraz büyük ve göbek bölgem de biraz var yani alt bölge ince üst bölge biraz daha kalın

Kadın kafaya takmış durumda her görüştüğümüzde konu mutlaka kiloya geliyor ve gülerek nişanlımı da kastederek düğüne kadar fit olacaksınız vs diyor ama aslında sadece bana diyor anlıyorum. bozulduğumu belli etsem de ,şakayla karışık cevabını yapıştırsamda devam ediyor. yok düğüne kadar ikinizde 10 kilo vereceksiniz yok biraz daha dikkat edin yok fit olmalısınız vs

En son geçen günkü olayda da nişanlımla telefonda konuşuyorduk konu yine kiloya geldi ve kv yanındaydı gülerek ben bilmem gelin dediğin zayıf olur dedi. duydum şok oldum çok sinirlendim nişanlıma haddinizi aştınız artık 1 değil 2 değil diyip telefonu kapattım.

artık kabak tadı vermeye ve canımı sıkmaya başladı. Nasıl tepki vermeliyim sizce sıkıldım artık bu şaka adı altındaki laflardan

insanlar konuşa konuşa anlaşır canım bir daha söylediğinde usturupluca rahatsızlığını belirt. "sizin fikirleriniz benim için önemli beni düşündüğünüzü biliyorum haklısınız kilo vermem gerek ama bunu sık söylediğinizde kırılıyorum bu mevzuyu pek konuşmasak" de bu cümlelere ters cevap verecek insan tanımıyorum. sakın nişanlına sıkıntını söyleme hemen annesini korumaya geçecektir. o sebeple kendi problemini ömrün boyunca kv ile kendin çöz. bir abla tavsiyesi..

Bence boyuna göre kilon normal geldi bana.
İyi yapmışsın begenmiyorsaniz zayıf kız alın oglunuza de

Çok haklısın. Rahatsız edici. Sen bu konuda kayınvalidenle değil nişanlıla konuşmalısın. O anne ne saçmalıyosun dese konu orada kapanır. Demek ki oda ses çıkarmıyor ki bu konu uzayıp gidiyor. Boş ver takma diyeceğim ama anlıyorum. Bunlar böyleler. Ben 6 aylık hamileyim. Kilo aldım falan diye konuşuyoruz. Bana arkadaşının kızından bahsediyo. Kız hiç kilo almamış. Hamile ama bi tek karnı var diyor. Olabilir ne güzel dedim.

laftan anlamıyorsa tepkiniz yerinde olmuş
sizde gelini görerek aldınız karanlıkda seçtirmedik
saçmalamaları bırakalım tarzı ama nişanlının olmadığı yerde söyle

bunun daha değişik versiyonunu söyledim ben bu tarz şakalar pek kaldıramıyorum zaten dikkat ediyorum vs diye çok söyledim bir gün çok kötü parlıycam onu istiyor bence

şaka olmadığını anlayamıyor erkek işte takılıyor sana diyor , sanada şaka yapılmıyor diyo , annesinin asıl niyetini anlamıyor bence
Şakanın da bir dozu var bu tamamen fizik ile alakalı birşey ve de direkt hislerinizi acıtıyor !
Yani şakayı hadi 1 yaptın 2 yaptın 3.de bir dur demesi gerekir di nişanlının.
Ha annenisinin belki art niyeti yok sadece boşboğazlık yapıyor ama hoşlanmadığınızı anlayıp kısa kesecek yada nişanlının anlamıyorsa kestirecekti.
''BEN nişanlımı böyle beğeniyorum ve aşığım BİTTİ''.
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…