tepkimi veriyorum ama yine aynı güyaaa şaka yapıyorHAdsiz kaynanaliga baslamis simdiden. Ver tepkini sussun
1.70 boyum kilomda 65 sadece göbek bölgemde fazlalık var birazKaç kilosun canim ???? boyun kac??
merhaba kızlar,
Nişanlıyım düğün hazırlığı yapıyoruz düğüne bir kaç ay kaldı. Kayınvalidem genç haliyle çok meraklı herşeye bir yorumu bir fikri var. En başından beri aramızda hiç olumsuz bir şey olmadı o da bende hep yakın davrandık.
Fakat söz zamanından beri sürekli şakayla karışık kilo ver demeye çalışıyor. Dikkat ediyorum zaten ve boyum uzun fazla kilom yok sadece orantısızlık var bacaklarım ince basen vs yok ama göğüslerim biraz büyük ve göbek bölgem de biraz var yani alt bölge ince üst bölge biraz daha kalın
Kadın kafaya takmış durumda her görüştüğümüzde konu mutlaka kiloya geliyor ve gülerek nişanlımı da kastederek düğüne kadar fit olacaksınız vs diyor ama aslında sadece bana diyor anlıyorum. bozulduğumu belli etsem de ,şakayla karışık cevabını yapıştırsamda devam ediyor. yok düğüne kadar ikinizde 10 kilo vereceksiniz yok biraz daha dikkat edin yok fit olmalısınız vs
En son geçen günkü olayda da nişanlımla telefonda konuşuyorduk konu yine kiloya geldi ve kv yanındaydı gülerek ben bilmem gelin dediğin zayıf olur dedi. duydum şok oldum çok sinirlendim nişanlıma haddinizi aştınız artık 1 değil 2 değil diyip telefonu kapattım.
artık kabak tadı vermeye ve canımı sıkmaya başladı. Nasıl tepki vermeliyim sizce sıkıldım artık bu şaka adı altındaki laflardan
şaka olmadığını anlayamıyor erkek işte takılıyor sana diyor , annesinin asıl niyetini anlamıyor benceNişanlınızın bu durumda annesine tepkisi ne oldu ?
bunun daha değişik versiyonunu söyledim ben bu tarz şakalar pek kaldıramıyorum zaten dikkat ediyorum vs diye çok söyledim bir gün çok kötü parlıycam onu istiyor benceinsanlar konuşa konuşa anlaşır canım bir daha söylediğinde usturupluca rahatsızlığını belirt. "sizin fikirleriniz benim için önemli beni düşündüğünüzü biliyorum haklısınız kilo vermem gerek ama bunu sık söylediğinizde kırılıyorum bu mevzuyu pek konuşmasak" de bu cümlelere ters cevap verecek insan tanımıyorum. sakın nişanlına sıkıntını söyleme hemen annesini korumaya geçecektir. o sebeple kendi problemini ömrün boyunca kv ile kendin çöz. bir abla tavsiyesi..
aynen öyle kadın öyle bir konuşuyor ki obezim sankilaftan anlamıyorsa tepkiniz yerinde olmuş
sizde gelini görerek aldınız karanlıkda seçtirmedik
saçmalamaları bırakalım tarzı ama nişanlının olmadığı yerde söyle
Şakanın da bir dozu var bu tamamen fizik ile alakalı birşey ve de direkt hislerinizi acıtıyor !şaka olmadığını anlayamıyor erkek işte takılıyor sana diyor , sanada şaka yapılmıyor diyo , annesinin asıl niyetini anlamıyor bence
yine de anladığını sanmıyorumzaten tavrını koymuşsun hele en son haddini bildirip telefonu kapatman yağlarımı eritti burada
ben kilo verdim şu an
Bu ölçülerdeki bir insan zaten zayıftır.Bu ölçye göre göbeğinin olması da ilginç.1.70 boyum kilomda 65 sadece göbek bölgemde fazlalık var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?