nişanlım da kilolu olmadığımı sadece göbek bölgesinden dolayı çok az versem benim için iyi olacağını söyledi çok sinir oldum sizlerinde söylediği gibi böyle gördün böyle beğendin dedim . baya bir pişman ettim tabi bu söylediklerine bir daha lafını bile açamazlar
ama bana bir soğuma geldi bir daha size gelmicem dedim üzüldü biraz ama iyi oldu
nişanlımla konuştuk annesine 'kırılıyor bir daha böyle şeyler söyleme alınıyor 'demiş kayınvalide de ' ama ben ikinize de söylemiştim kırılmış mı ki şaka yapmıştım öyle aman aman bi kilosu yok ki zaten ' falan demiş bende ' inşallah bir daha böyle bir şey duymam yoksa bende ona göre davranırım ' dedim. bakalım görücez
nişanlım da kilolu olmadığımı sadece göbek bölgesinden dolayı çok az versem benim için iyi olacağını söyledi çok sinir oldum sizlerinde söylediği gibi böyle gördün böyle beğendin dedim . baya bir pişman ettim tabi bu söylediklerine bir daha lafını bile açamazlar
ama bana bir soğuma geldi bir daha size gelmicem dedim üzüldü biraz ama iyi oldu
Nisanlinda simdiden karinindaki fazlaliga takiyorsa dogumdan sonra iyi ugrasir senle. Simdiden sesini kes bence begenmiyorsa kapiyi goster. Yoksa agzina bi kere laf verirsen yarin birgun kilo aldignda o sana kapiyi gosterir.