Kayınvalideye ne demeli

Şakanın da bir dozu var bu tamamen fizik ile alakalı birşey ve de direkt hislerinizi acıtıyor !

dedim zaten şaka ve şaka adı altında gerçek düşüncelerin söylenmesi arasındaki farkı ayırt edebiliyorum yüzlerce kez söylenince şakalıktan çıkıyor diye tamam bi daha olmıycak dedi nişanlım ama sanmıyorum yine kadın beni gördüğü an konu kiloya gelir

Bu ölçülerdeki bir insan zaten zayıftır.Bu ölçye göre göbeğinin olması da ilginç.
işte orantısız maalesef sözden nişana kadar kadar kilo verdim 69 kilodan düştüm ama göbekten çok fazla gitmedi yüzüm falan süzüldü göğüslerim zaten yapı olarak büyük ona ne yapabilirim ki

işte orantısız maalesef sözden nişana kadar kadar kilo verdim 69 kilodan düştüm ama göbekten çok fazla gitmedi yüzüm falan süzüldü göğüslerim zaten yapı olarak büyük ona ne yapabilirim ki
Göğüslerine toparlayıcı sütyen kullanabilirsin.Göbeğin en büyük düşmanı ekmek hamur işi.Bunları kesersen bir de mekik çekersen çok kısa sürede farkı görürsün.Kayınvalideni bilmem ama gelinliktede göbek cidden kötü durur.

güya oğluna da diyor ama sadece beni kastediyor aslında bana hep ben 2 gün dikkat etsem hemen veriyorum vs diyor bıkkınlık geldi. nişanlımda evet saf saf şaka zannediyordu

ah evet toparlayıcı takıyorum tabi, zaten kilo vermeye devam ediyorum hala ama işte anlamıyor

Aynisini ben soyledim. Bir gun hic telefonlarina cvp vermedm bi daha hic duymadm boyle bir soz ama benimki blöf degildi. Kendinden eminsen birak zayif gelin bulsunlar.
bende son olaydan sonra nişanlıma söyledim madem öyle istediğiniz zayıflıkta birini bulun dedim hala gönlümü almaya çalışıyor nişanlım

Ben bu kv anlamıyorum allah aşkına ya. Sabah sabah sövmek istemiyorum, Kilolu olursun zayıfla , zayıf olursun çok zayıfsın kuru tahta, balık etlı olursun çok orantısız vucudun . O zaman ya gelin almayacaksın yada kendine bakacaksın koca göt. Büyüteceklerine bir marifetmıs gibi bize çamur atacaklarına kızlarına kendı hallerine baksın tabi şimdi şöyle lafta bulurlar bızım zamanımızda kaç çocuk buyuttuk normal ıste yaştan dolayı. Kızlar açık ve net söyluyorum taviz verme canım ben böyleyım nısanlım beni boyle aldı dıyeceksın yada gülerek birsey soyle kaileye alma . Sonra sonra başka seyler kesın cıkacak lafını sımdıden soylekı bılsın dişli oldugunu

aynen canım maalesef öyleler çok iyisi bile adı kaynana işte çıkıyor mutlaka bişey.

söylüyorum çok lafı yapıştırdığım oldu ama devam etti bakalım son olaydan sonra bir daha konusu olmaz inşallah

İnşallah olmaz gönlünce olur diyelim fakat olucak canım dost acı soyler :). Ben de yaşadım neler neler yazsam roman olur bu bünye nasıl dayandı bilmiyırum ama mücadele ettım son noktamı koydum. Çünkü artık bıkıyorsun evlılıgın mutlu gitsede birşey çıkıyor yani.. Ben he dıyorum geçiyorum. Sen şuan nışanlılık dönemındesın ne yaparsan sımdı kendı cebıne yararına olur. İyi davran kötü olma fakat dediğini de yaptır söyle tek söyleyecegım bu kadar yani şimdi iyi sen biliyorsun. Kendini ezdirme sokaktan bulmadı kendi aılen seni iyi bak şimdi stresli dönemdesin gecicek :)

o karışmasın
ben bilirim ne yapacağımı anne ikide bir senin söylemene gerek yok
öfff amma taktın diyebilirsiniz azcık sert bir tavırla

yok kendimi ezdirmiyorum bir laf söylediğim susup kalıyor ama kilo konusunda baya dertli demek ki yılmadı hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…