Kayınvalideye ne demeli

aycicek91 Bence sen ne yap biliyor musun en iyisi.. Lafı açılmasa bile dışarıya çıktıgınızda zayıf bir kız gördüğünde aa anne bakarmısın ne kadar kötu zayıf olmakta yani hiç hoş değil insan saglıklı olunca daha ıyı, zayıf ne oyle hastalık varmış gibi gezmek,hiç hoş durmuyor bence diye bir cumleler üretebilirsın mesela .

aycicek91 Bence sen ne yap biliyor musun en iyisi.. Lafı açılmasa bile dışarıya çıktıgınızda zayıf bir kız gördüğünde aa anne bakarmısın ne kadar kötu zayıf olmakta yani hiç hoş değil insan saglıklı olunca daha ıyı, zayıf ne oyle hastalık varmış gibi gezmek,hiç hoş durmuyor bence diye bir cumleler üretebilirsın mesela .

o onada güzel der:)

iş nişanlında bitiyor benim kayınvalide de kapalı olduğundan kırmızı rujuma kısa elbiseme filan laf söyledi ama eşim direk bence güzel olmuş diyip susturdu nişanlınla konuş

Bana benzer bir şey demişti iş yerinde

Tabağa yemek alıyordum aaa sen yemek mi yiyorsun gelin dediğin zayıf olur vs dediler

Döndüm yeni kanun mu çıktı gelinler zayıf olur diye dedim patron da orada imiş çok beğenmişti tavrımı

Kendini ezdirmiyor demişti ki yaşça da büyük 10 kişi birden bu modda konuşmuştu

Kv ye net olun böyle şaka mı olur hep söylenince ciddidir ben halimden memnunum hem böyle gelinlik de daha gösterişli olur deyin

İkinci şakayı da yaparsa size ne deyin açıkça benim kilom benim vücudum

Bence de birşey diyeceğim...BU K.V yürek yedi herhalde kendileri bu kadar rencide oldumu acaba?? Olduysa kısas mı yapıyorlar?? Yoksa bilerek sınırları mı zorluyorlar....!!

iş nişanlında bitiyor benim kayınvalide de kapalı olduğundan kırmızı rujuma kısa elbiseme filan laf söyledi ama eşim direk bence güzel olmuş diyip susturdu nişanlınla konuş
Evet arkadaş doğru söyluyor bu konuda birazcıkta olsa eşlere düşüyor sen bir yere kadar söyleyebiliyorsun :)
uyarmış bakalım diyecek mı bi daha

Kayınvalideler herşeye laf söyler zaten. Asla memnun olmazlar. Zayıflasanda takacak birşey bulur. O yüzden umursamamayı öğrenmen lazım.

kac kılo olursanız olun kımse sızınle boyle konusamaz
hadsiz bir hanımmıs
sız tepkınızı koyarak ıyı yapmıssınız
hayırlı olsun mu desem gecmıs olsun mu desem bılemedım
mutlu gunlerınızın kocccaaamaaan nazar boncugu olsun kayınvalıde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…