Kayınvalideye ne demeli

Hakikaten can sıkıcı.
Ben olsam "siz manken mi aramıştınız pardon?" diye sorardım.
Nişanlıma da döner "pardon da gözün mü kör? yeni mi fark ediyorsun bedenimi?" derdim.

Düğün 1 gün, ama evlilik bir ömür.
Bunu nişanlına ve kayınvalide idrak edecekleri dilde anlat.
1 gün için bir ömür kendilerine kırgın bir gelin edinmesinler...

kayınvalide dediğin susacağı yeri bilmeli de sende, madem onun idealindeki gelin zayıf bir gelin

Bu kaynanalar ne meraklı illa birşey bulup ilişkiyi lackalaştırmaya benimkide taaa ozamanlar zayıflığıma takmıştı sonra kıyafetime çünki benim yaşım eşime göre çok küçüktü ben spor giyinirdim hep ama sağolsun uzatmadı hiç bu konuda kırgınlığımız olmadı hatta yemek yaptığında en bolumu benim tabağıma koyardı bende geri bırakırdım yiyemem diye ama hiç öyle laf vs vurmadı kendini bilen insanın hali başka oluyor gerçi eşimde müsade etmezdi

söz takarken falan afedersin de görmemiş mi seni? ayrıca ona ne kii gelin olurken fit olmuşsun kilolu ya da balıke tli olmuşsun. sen kendini iyi hisset gerisini salla. ayrıca nişanlına söylemelisin düzgün bir şekilde rahatsız olduğunu. sözlenirken de böyleydim nişandada vs. şimdi neden bu baskı diye? bu şekilde sana sürekli laf sokmaya alışmasın ömğr boyu böyle gider. allah yardımcın olsun canım

Ben olsam
* önüme yemekleri tatlıları yığarım elime de ekmek alırım ısırırken fotomu çeker whatsapptan kvye atarım buyur gel kvciğim beraber olsun derim
* yüzyüzeyken kiloma laf çarptığında hafif yanaşır fısıltıyla ama kvciğim nişanlım böyle seviyor hınzır yaa derim
* yine kilomdan laf açtığında ahh kvciğim nişanlanırken de böyleydim bilirsin ama üzülme daha çok kilo alıp bu sözlerini boşa çıkarmayacağım derdim
(Laf sokarken kvciğim demek önemli)

Insan annesine der ya yeter karisma diye ben olsam derim ben boyle seviyorum karismasin kimse diye bu kdr konusmasinin sebebide nisanliniz susturacak

Gelin dediğin zayıf mı olur de ve kime göre neye göre de. Beğenen beğenmiş ona ne. Zayıfa kilo al derler balığa zayıfla, kısaya topuklu giy derler uzuna düz vs derler de derler desinler duymazdan gel ay. Ayrıca boyuna kilon normal bölgesel zayıflamayı da sadece sen istersen yaparsın. Allah karakter zayıflığı vermesin beden şişer de iner de hayret bişey.

cok iyi yapmissin manyak mi ne,sen de onda olmayan ozelliklerden ornek ver kendi ideal kaynanani tarif ederken

nişanlın boyu kilosu kaç ki belki cidden ikiniz için demiştir

"Oğlun balık etli seviyor anneciğim bana öyle söyledi." deyin gülün, meh. Öyle lafa böyle cevap. Ay bir dakika nişanlınızın yanında söylediğini atlamışım. Nişanlınız tepki vermedi mi yahu? Vermediyse ona da ayrı konuşun, neymiş o öyle Victoria's Secret mankeni mi arıyorlar?

Aslında biz de ailece zayıflığa takintiliyizdir biraz kızım var 8 yaşında az kilo alsa babam annem aman kızım kilo alır bak fazla yedirme diye başlarlar.ben de ayniyim kizimin oglumun kilolu olmasına dayanamam mesela.kendimin de :) sanirjm o da böyle bir tip.ama kardeşimin eşi de biraz kilolu aslında kilolu denmez ama bize gore iste :) ama asla ona kiloyla ilgili birşey demeyiz ne ben ne ailem.bize ne sonuçta niye bozalim yani.ayip denen birşey var böyle biriyse bile dememeli sana.bozuldugunu belli et bir şekilde demesin

Ogluna diceksij annene soyle benim kiloma karismasin. Yoksa ters bir anima gelir kalbini kiradim

Cok Sacma oglu beğenip almıs kayınvalideye ne oluyor. Gülerek alttan laf sokan tipler bnce en tehlikelileri. Kimse onlara kızamıyor. Sizde aynı taktikle cvp verin Eşinizin tepkisini cekmessiniz boylece:)

Bahsettiğiniz meseleyi ben de yıllardır annemle yaşıyorum. Ve ne yazık ki rahatsuz olduğumu, üzüdüğümü defalarca söylememe rağmen bir düzelme olmadı maalesef. İnsanların bazı huyları değişmiyor. Ben de çareyi aynısını ona uygulamakta buldum.

İyi yapmışsınız. Başka işi gücü yok mu kiloya takmış kafayı. Ben memnunum kilomdan, nişanlım da memnun başka da kimseyi ilgilendirmez diyin. Bu ne böyle şimdiden başlamış.

Aman ne takıyorsun herkes kendi kilosunu normal goruyor. Herkesin zevki ayrı. Bazilari gercekten kilolu bir insana normalsin der, ideal kilosunda olana zayif der, hatta zayifa kilolusun der... Der yani

Ben bir dönem gercekten fazla kilo kaybetmiştim. Zayıfladigimi bende biliyordum ama sonra tekrar spora basladim cok ugrastim topladim kendimi, hala devamda ediyorum. Kilo almak benim icin zor biseydi ve gercekten uğrastim, yaptım, vucudumu şekillendirdim bunun icinde biyerlerimi yirttim afedersin.

Buna rağmen evde oturup yağ bağlamış haliyle, benim fizigimi eleştirebilme hakkını gören insanlar oldu. Böyle insanlar gerçekten hiçbiseyi beğenmez. Sen kilolu olmayi seviyorsun, mutlusun, esin kilona bayiliyordur tamam ama banane beni niye eleştiriyorsun ben durduk yere kimseye her gördüğümde az ye şiştin demiş insan degilim ama ne hikmetse özellikle kilolu insanlardan laf duydum hep.
Bu kiskancliktir, kotu niyettir. Zayiflasanda bisey bulur, kilo alsanda bisey bulur. Iyi niyetli insan soylicekse bile bikere soyler birakir. Ammmaa "Mikemmel olan onlardır ve biseyi begenemezler."

Bu arada nisanlin sana biraz kilolusun diyemiyorda anasina mi soyledide kv sana saka yoluyla biseyleri ima etmeye calisiyor acep?

Once nisanlindan basla konusmaya karsina al soyle acikca begenmiomusun ben zaten boyleydim sevdiginde de.

Sonrada uyar onu guzelce anasinada desin bidaha laf etmesin. Hele kendine donup baksin fildir fildir gozu donen gobekli sisko kv seni.

nişanlımla konuştuk annesine 'kırılıyor bir daha böyle şeyler söyleme alınıyor 'demiş kayınvalide de ' ama ben ikinize de söylemiştim kırılmış mı ki şaka yapmıştım öyle aman aman bi kilosu yok ki zaten ' falan demiş bende ' inşallah bir daha böyle bir şey duymam yoksa bende ona göre davranırım ' dedim. bakalım görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…