Kayınvalideye ne demeli

Bende cok zayifim 1.70e 50 kilo.
Nisanlimin ailesi ilk basta cok zayifsin söyle böyle dedi. Görümcem de asiri aşırı kilolu. Yuzu geckin.
Tüm akrabalarin yaninda ben veremiyorum o da alamıyor karışıp durmayin dedi :) daha da ne kayinvalidem ne de akrabalari agzini açıyor. Bizimkiler de kiloli seviyorlar. En kilolu gelinine bayilir mesela kayinvalidem cok güzel yumusacik benim gelinim diye gercekteb cok sever sarilirken falan ben kemik

Bence amaç belli direk senin moralini bozup oglunun yanında seni rencide etmeye calışıyo gibi, hani vardır ya kayınvalidelerde hep benim oglum yakısıklı gelin çirkin mantıgı yani genelleme yapmıyım tabi ama benim cevremdekiler hep öyle boşver onun amacı seni bozmak zaten bozulsanda bozuldugunu belli etme ben mi fesatca düşündüm bilemem tabide sen yinede bozulup onu motive etme hatta benimde öyle bi problemim var 48 kiloyum ama su içsem göbek yapıyo resmen ama bana göbegin var diyenlerede prim vermiyorum direk ETLİYİM BUTLUYUM MUTLUYUM KİME NE moduna giriyorum

Ben de aynı durumdayım, benim kv de uzun boylu ve zayıf yapılı , benim bir tek basen sıkıntım var kv ile boyumuz aynı ama arada diyor işte ben zayıftım hep 60 kiloydum diye . laf sokmak için demiyor ama ben üzülüyorum kilolu değilim asla ama bölgesel fazlalık :/

canım vucut tipimiz aynı bende nişanlıyım mayısta düüğünüm var :) ben nişanlımla tanıştığımda 72 kiloydum şuan 84 nişanlımda zayftı kilo aldı 93 kilo ve üst tarafım geniş sen gibi. ben kendim takıp kiloluyum dedikçe kaynanam saçmalama kızım çok iyisim diyo ne al ne ver diyo. ben kendim taktım kilomu diyete girdm. nişanlımın teyzesi falan kilo aldınız 2 nizde diyolar ama şahsen takmadm zaten kiloda yeternce kendim takıntıyım ben onlar diyince kendimi bildiğim için umursamadım. sende umursama boşver gitsin. bizde çok iyiyiz hoşuz kaynanamla ama hiç öyle kalbimi kırcak kelime sarf etmedi. sende bi daha böyle bişi derse ben rahatsız oluyorum artık bu durumdan kilom var ama beni böyle gördünüz beğendiniz lütfen böyle şeyler bi daha demeyin de ağzını kapatt canım boşver. he belkide ilerde çocuğun olur fazla kilo alırsn vs içinde demş olablr ama boşver demesin bi daha

Oğlunuz büyük meme seviyor o yüzden vermiyorum de
Buna da cevap verirse artık dukan falan yap

Valla bayıldım teldeki cevabına telefonu suratına kapatmak yerine canim çok sıkıldı sonra goruselim diyedin iyiydi.

Bir tanesi de benim :) 80den 67ye düştümçocala diyete devam ediyorum .çok masraflı gelmiyor bana .hayatımızdan çıkan abur cuburu hesaba katarsak
Ben abur cubura para vermiyorum 7 8 aydır ama yinede bana fazla geldi ev kira faturalar çocuğun masraflari falan olunca
Bende 90 kilodan once 85 e sonra 76.9 a düştüm 7 aydir sıkı da olmasa diyetteyim 1 yili aşkındır seker tüketmiyorum 1 yilda belki 3 4 kere hamur işi ve makarna pirinc tüketmişim dir
Hasta oldugum ve herseyi elimde bulunduramadigim icin evde ne varsa onu yiyerek kilo vermeye çalışıyorum
Biyum 160
Göğüs bedenim se 110 cmden 98 cm düştü
Belim ve basenim ince ama göğüs iri gösteriyor

Kilon falan gayet normal. Şakayı b..ka çevirmiş sende şaka ile lafını ver yoksa anlamıyor. Ya ne boş şeylerle uğraşıyor. Seninle boy kilom aynı idi nişanlandığımda :) Kilomda orantisizlik yoktu balık etli idim. Eşim zayiflamami hiç istemezdi. Hakkımı helal etmem derdi. Kaynanam bana sadece 2 kilo versen daha iyi olcaksin dedi. Bende valla kilomdan memnunum. Hem onu bana değil oğluna söyleyeceksin dedim. Eşime dedim oda annesine sen karışma diye kızmış. Benimsin kimene diyor. Kaynana denilen ömür törpüsü bir daha karışamadi. Lafını çekme canım. İnsanların seni üzmesine izin verme. Hele bu kv ise haklı isen hiç. Haddini bildirmezsen susmak bilmiyor.

Ben de gecen sene buna benzer bir konu acmistim :) Kilo takintili oluyor bazi insanlar. Bir de ben 50 kiloyum ona ragmen surekli kilo mu aldin kilo mu verdin laflarina maruz kaliyordum. Neyse sonra isyan ettim bitti artik kilo nun k si gecmiyor. Benim tavsiyem cok samimi olmayin aranizda bir mesafe olsun mutlaka. Laf sokmalar baslamis bile cunku. Net bir sekilde bu konusmadan hoslanmadiginizi da belli edin. Kolay gelsin :)

Ah bu kaynanalar herşeye karisirlar. Güzel bir dille otur konuş tek çare

Zayiflayin siz de, hastalik yoksa kilo vermenize engel bir sey yoksa niye hamallik yapasiniz. Vucudunuzun her hangi bi yeri icin ileri geri konussalar tamam derdim.

Hiç üzülme canım sen böylesin ve eminim ki çok güzelsin.Nişanlında seni bu halinle seviyor.Kulak asma.Sonuçta oğluyla evleneceksin kaynanala değil :)

Nisanli olacak kişisi de cok mutlu değilmiş galiba fiziginden ki onceki soylemlerinde ciddiye almamış şaka yapıyor demis. Bal gibi de biliyor saka adi altindaki gercek niyetini. Umarim bu sefer anlamıştır ciddiyetini.

bir daha kaynanan kilo mevzusuna gelirse "artık şu kilo meselesi de kabak tadı verdi, başka konuşacak konu yok heralde" de. lafını yesin otursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…