merhaba kızlar,
Nişanlıyım düğün hazırlığı yapıyoruz düğüne bir kaç ay kaldı. Kayınvalidem genç haliyle çok meraklı herşeye bir yorumu bir fikri var. En başından beri aramızda hiç olumsuz bir şey olmadı o da bende hep yakın davrandık.
Fakat söz zamanından beri sürekli şakayla karışık kilo ver demeye çalışıyor. Dikkat ediyorum zaten ve boyum uzun fazla kilom yok sadece orantısızlık var bacaklarım ince basen vs yok ama göğüslerim biraz büyük ve göbek bölgem de biraz var yani alt bölge ince üst bölge biraz daha kalın
Kadın kafaya takmış durumda her görüştüğümüzde konu mutlaka kiloya geliyor ve gülerek nişanlımı da kastederek düğüne kadar fit olacaksınız vs diyor ama aslında sadece bana diyor anlıyorum. bozulduğumu belli etsem de ,şakayla karışık cevabını yapıştırsamda devam ediyor. yok düğüne kadar ikinizde 10 kilo vereceksiniz yok biraz daha dikkat edin yok fit olmalısınız vs
En son geçen günkü olayda da nişanlımla telefonda konuşuyorduk konu yine kiloya geldi ve kv yanındaydı gülerek ben bilmem gelin dediğin zayıf olur dedi. duydum şok oldum çok sinirlendim nişanlıma haddinizi aştınız artık 1 değil 2 değil diyip telefonu kapattım.
artık kabak tadı vermeye ve canımı sıkmaya başladı. Nasıl tepki vermeliyim sizce sıkıldım artık bu şaka adı altındaki laflardan
merhaba kızlar,
Nişanlıyım düğün hazırlığı yapıyoruz düğüne bir kaç ay kaldı. Kayınvalidem genç haliyle çok meraklı herşeye bir yorumu bir fikri var. En başından beri aramızda hiç olumsuz bir şey olmadı o da bende hep yakın davrandık.
Fakat söz zamanından beri sürekli şakayla karışık kilo ver demeye çalışıyor. Dikkat ediyorum zaten ve boyum uzun fazla kilom yok sadece orantısızlık var bacaklarım ince basen vs yok ama göğüslerim biraz büyük ve göbek bölgem de biraz var yani alt bölge ince üst bölge biraz daha kalın
Kadın kafaya takmış durumda her görüştüğümüzde konu mutlaka kiloya geliyor ve gülerek nişanlımı da kastederek düğüne kadar fit olacaksınız vs diyor ama aslında sadece bana diyor anlıyorum. bozulduğumu belli etsem de ,şakayla karışık cevabını yapıştırsamda devam ediyor. yok düğüne kadar ikinizde 10 kilo vereceksiniz yok biraz daha dikkat edin yok fit olmalısınız vs
En son geçen günkü olayda da nişanlımla telefonda konuşuyorduk konu yine kiloya geldi ve kv yanındaydı gülerek ben bilmem gelin dediğin zayıf olur dedi. duydum şok oldum çok sinirlendim nişanlıma haddinizi aştınız artık 1 değil 2 değil diyip telefonu kapattım.
artık kabak tadı vermeye ve canımı sıkmaya başladı. Nasıl tepki vermeliyim sizce sıkıldım artık bu şaka adı altındaki laflardan
İyide çok diil ki.. iyi bir korse al göbeğini de kamufle eder1.70 boyum kilomda 65 sadece göbek bölgemde fazlalık var biraz
Dukan diyetine başla bence . Göğüsler fena küçülüyorişte orantısız maalesef sözden nişana kadar kadar kilo verdim 69 kilodan düştüm ama göbekten çok fazla gitmedi yüzüm falan süzüldü göğüslerim zaten yapı olarak büyük ona ne yapabilirim ki
Cok masraflı ve zahmetli bunu göze almali konu sahibi dukanla bambaşka olan kişiler gördüm.Dukan diyetine başla bence . Göğüsler fena küçülüyor
Bir tanesi de benim :) 80den 67ye düştüm ve hala diyete devam ediyorum .çok masraflı gelmiyor bana .hayatımızdan çıkan abur cuburu hesaba katarsakCok masraflı ve zahmetli bunu göze almali konu sahibi dukanla bambaşka olan kişiler gördüm.
Ben abur cubura para vermiyorum 7 8 aydır ama yinede bana fazla geldi ev kira faturalar çocuğun masraflari falan oluncaBir tanesi de benim :) 80den 67ye düştümçocala diyete devam ediyorum .çok masraflı gelmiyor bana .hayatımızdan çıkan abur cuburu hesaba katarsak
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?