Haziran ayında nişanlandım yakında düğünüm var kısmetse.Nişanlımın ailesi köylerinde oturuyorlar aile apartmanları var babası annesi ve ablası oradalar.Biz nişanlımla başka şehirde yaşayacaz diye konuşmuştuk ama ailesine aşırı düşkün.Sabah beni aradı bizde onların olduğu şehirde yaşayalım diye.Ama aile apartmanında değil.Aklıma takılan acaba babası ve annesi mi istedi bunu ondan.Eğer öyleyse nişanlım onların ağzına bakan biri oluyor ve ileride çok müdahele ederler mi bize bunu düşünüyorum.Ben ailelerimizden uzak olalım birbirimizin ailesi olalım istiyordum ama onun dediği gibi olursa o zaman ben ailemden kopacam o benim ailem olacak tamam ama o ailesinden kopup tam evinin erkeği olmicak.Ailesinin yanına beni de almış olacak.Benim bütün hayatım o olacaksa onun bütün hayatı da ben olmalıyım diye düşünüyorum.Ailesine yakın olmak ileride bizi etkiler mi?Var mı bu konuda tecrübeli olanlar?Ben başbaşa olmak ve yeni sıfırdan bir aile olmak istiyorum.Birbirimizin herşeyi olalım.Her sıkıntıda babası yanında olursa biz nasıl güçlü ve birbirine bağlı bir çift olacaz ki?
Nişanlının işi normalde başka şehirde mi? Şimdiye kadar başka şehirde mi yaşıyordu? Seninle evlenince onlarla aynı şehirde yaşama sevdasına düştüyse işin zor
Haziran ayında nişanlandım yakında düğünüm var kısmetse.Nişanlımın ailesi köylerinde oturuyorlar aile apartmanları var babası annesi ve ablası oradalar.Biz nişanlımla başka şehirde yaşayacaz diye konuşmuştuk ama ailesine aşırı düşkün.Sabah beni aradı bizde onların olduğu şehirde yaşayalım diye.Ama aile apartmanında değil.Aklıma takılan acaba babası ve annesi mi istedi bunu ondan.Eğer öyleyse nişanlım onların ağzına bakan biri oluyor ve ileride çok müdahele ederler mi bize bunu düşünüyorum.Ben ailelerimizden uzak olalım birbirimizin ailesi olalım istiyordum ama onun dediği gibi olursa o zaman ben ailemden kopacam o benim ailem olacak tamam ama o ailesinden kopup tam evinin erkeği olmicak.Ailesinin yanına beni de almış olacak.Benim bütün hayatım o olacaksa onun bütün hayatı da ben olmalıyım diye düşünüyorum.Ailesine yakın olmak ileride bizi etkiler mi?Var mı bu konuda tecrübeli olanlar?Ben başbaşa olmak ve yeni sıfırdan bir aile olmak istiyorum.Birbirimizin herşeyi olalım.Her sıkıntıda babası yanında olursa biz nasıl güçlü ve birbirine bağlı bir çift olacaz ki?
Yakin oturmanin sakincalari elbet var.
Ben de yakin oturuyorum ama hic olumsuz etkisi olmuyor. Genelde yemek yapip yolluyorlar veya bir yere gidecegimizde bebegi birakiyoruz. Sizin tavriniza da bagli.
Ailesinin ve nisanlinizin dengeyi kacirmamasi lazim. Ancak siz bu konudan bagimsiz olarak dengeyi kacirmaya meyillisiniz. Imkaniniz olsa adami ailesinden tamamen kopartacaksiniz. Elbette yeni kurdugunuz aileniz on planda olmali.
Ama onu buyuten bu yasa getiren ailesini tamamen unutup herseyi olmayi istemek de bence yanlis. Acikcasi ben ailemi unutup esime her seyim sensin benim tek ailemsin bütün hayatım sensin falan demem. Esimin de onu bugune getiren annesini babasini birakip bana "benim herseyimsin" demesini istemem. Cunku anasinin kiymetini bilmeyen el kizinin kiymetini hic bilmez. Bu cumlem yanlis anlasilmasin. Tabii ki yeni kurdugu yuva on planda olacak ama aile bu kadar da hice sayilmamali.
Bir numaralı tecrübeli bknz; ben :))
O kadar pişmanım ki birbirimizin ailesi olalım bizden başka kimsemiz olmasın dediğim günler için. Benim ailem bir başka şehirde bizde eşimin ailesiyle dib dibe oturuyoruz ve eşim bir yıl olmasına rağmen hâlâ orda yaşıyormuş gibi bizim evimize alışamadı sorumluluklarını kaldıramadı. Ve ben bir başıma kaldım beni hiç bir zaman anlamadı. Nişanlıyken ayrılmadığıma bin pişmanım. Sakın kabul etmeyin sakın, böyleleri hep bencil. Onun ki ailede senin ki neymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?