- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.698
- 548
- 42
Bence bu aileye bağlı. Ben de, erkek kardesimde benim aileme yakin oturuyoruz. Ayni mahalede. Birbirimizin evine telefonsuz gitmeyiz. Mesafeyi koruruz. Hatta bazen fazla biraz fazla mesafeli bile oluruz. Annem arada bana karisir ama geline asla. Bazen erkek kardeşimi bir haftadan filan gormedigim olur. Ama bu hem sizinle hem.karsi tarafla alakali.
Evet katıldım
Hadi şehir değiştirelim Nasıl bir şey
İş güç yok mu
Var ama özel sektörde asgari ücretle çalışıyor aynı şehirde olursak babasıyla çalışacakNasıl bu kadar kolay o şehirde yaşayalım bi şehirde yaşayalım diyebiliyor mevcut bi işi yok mu?
En çok bundan korkuyorum işte.Ailenin tek oğlu bir de kız kardeşi var.O ailenin oğlu olacak hala benim evimin erkeği, benim eşim olamayacak,o sorumluluğu yeni bir yuva kurduğumuzu anlayamayacak.Panikler içindeyim
Asgari ücretle sürüneceginize geç yakın otur bence karışacak olan her türlü karışır yakın oturmak uzak oturmak farketmezVar ama özel sektörde asgari ücretle çalışıyor aynı şehirde olursak babasıyla çalışacak
Haziran ayında nişanlandım yakında düğünüm var kısmetse.Nişanlımın ailesi köylerinde oturuyorlar aile apartmanları var babası annesi ve ablası oradalar.Biz nişanlımla başka şehirde yaşayacaz diye konuşmuştuk ama ailesine aşırı düşkün.Sabah beni aradı bizde onların olduğu şehirde yaşayalım diye.Ama aile apartmanında değil.Aklıma takılan acaba babası ve annesi mi istedi bunu ondan.Eğer öyleyse nişanlım onların ağzına bakan biri oluyor ve ileride çok müdahele ederler mi bize bunu düşünüyorum.Ben ailelerimizden uzak olalım birbirimizin ailesi olalım istiyordum ama onun dediği gibi olursa o zaman ben ailemden kopacam o benim ailem olacak tamam ama o ailesinden kopup tam evinin erkeği olmicak.Ailesinin yanına beni de almış olacak.Benim bütün hayatım o olacaksa onun bütün hayatı da ben olmalıyım diye düşünüyorum.Ailesine yakın olmak ileride bizi etkiler mi?Var mı bu konuda tecrübeli olanlar?Ben başbaşa olmak ve yeni sıfırdan bir aile olmak istiyorum.Birbirimizin herşeyi olalım.Her sıkıntıda babası yanında olursa biz nasıl güçlü ve birbirine bağlı bir çift olacaz ki?
Haziran ayında nişanlandım yakında düğünüm var kısmetse.Nişanlımın ailesi köylerinde oturuyorlar aile apartmanları var babası annesi ve ablası oradalar.Biz nişanlımla başka şehirde yaşayacaz diye konuşmuştuk ama ailesine aşırı düşkün.Sabah beni aradı bizde onların olduğu şehirde yaşayalım diye.Ama aile apartmanında değil.Aklıma takılan acaba babası ve annesi mi istedi bunu ondan.Eğer öyleyse nişanlım onların ağzına bakan biri oluyor ve ileride çok müdahele ederler mi bize bunu düşünüyorum.Ben ailelerimizden uzak olalım birbirimizin ailesi olalım istiyordum ama onun dediği gibi olursa o zaman ben ailemden kopacam o benim ailem olacak tamam ama o ailesinden kopup tam evinin erkeği olmicak.Ailesinin yanına beni de almış olacak.Benim bütün hayatım o olacaksa onun bütün hayatı da ben olmalıyım diye düşünüyorum.Ailesine yakın olmak ileride bizi etkiler mi?Var mı bu konuda tecrübeli olanlar?Ben başbaşa olmak ve yeni sıfırdan bir aile olmak istiyorum.Birbirimizin herşeyi olalım.Her sıkıntıda babası yanında olursa biz nasıl güçlü ve birbirine bağlı bir çift olacaz ki?
Evet bir hastalıkta yada ihtiyaç bir durumda aile aranıyor ama onun dışında kesinlikle uzak olmak en iyisi. Akrabaymış dedikosuymuş , herkezden uzak olunca dahada huzurun oluyor. Zor durumlardada insan kendi başına atlatmayıda öğreniyor kimseden birşey beklememeyi mücadele etmeyi. Bunlarda ilerleyen zamanda yararımıza olucakMantıklı dusunmusunuz en baştan .aileler e uzaktayiz ve eşimle birbirimizden başka kimse yoktu .Bu durum birbirimize daha da bağladi. Boş vakitlerimizde aile akraba gezmedik kendimize vakit ayırdık. Senede birkaç kez gittik bazen onlar geldi derken bu şekilde devam ediyor .tek sknti çocuk olur hasta olursun birilerine ihtiyacın olur aileyi ararsın .bayram özel gün vs iznin olmazsa aile yi yanında ararsın okadar. .ama bize göre uzakta yaşamanın artısi daha fazla .evliligimiz oturup çocuk büyüyünce zaten memleketimize gideriz bir gün inşallah ama gencligimiz uzakta geçiyor pişman değilim. .
1. Sürekli yanlarına gitmek isteyecek.iki gün gitmesen üçüncü gün büyük bi rahatsızlıkla gidecek.
2. Her gitmek istediği yere eşinin götürmesini isteyecek.
3. Anne olduğunda bebeğini tek başına buyutemeyeceksin.
4. Evinize gelmek isteyecek devamli.
5. Aile işlerine karışacak.
Ben çok pişmanım. Pişman olursun
1. Sürekli yanlarına gitmek isteyecek.iki gün gitmesen üçüncü gün büyük bi rahatsızlıkla gidecek.
2. Her gitmek istediği yere eşinin götürmesini isteyecek.
3. Anne olduğunda bebeğini tek başına buyutemeyeceksin.
4. Evinize gelmek isteyecek devamli.
5. Aile işlerine karışacak.
Ben çok pişmanım. Pişman olursun
benim baba yoktu 3 kız kardeş anne vardi evin tek oğluydu kabul ettim şehrine gittim yetmedi yanıbaşındaki apartmana taşındım , adam evini bilmedi hep onların yanındaydı , ekmek almaya gider onlara uğrar , markete gider onlara uğrar , çarşıya , kahveye gider onlara uğrardı .En çok bundan korkuyorum işte.Ailenin tek oğlu bir de kız kardeşi var.O ailenin oğlu olacak hala benim evimin erkeği, benim eşim olamayacak,o sorumluluğu yeni bir yuva kurduğumuzu anlayamayacak.Panikler içindeyim
benim baba yoktu 3 kız kardeş anne vardi evin tek oğluydu kabul ettim şehrine gittim yetmedi yanıbaşındaki apartmana taşındım , adam evini bilmedi hep onların yanındaydı , ekmek almaya gider onlara uğrar , markete gider onlara uğrar , çarşıya , kahveye gider onlara uğrardı .
Üzüldüm ama sıkıntı yapmadım ve bir baktım ki 3.5 yıl olmuş biz aile olamamışız sonuç bittik , 2 haftaya boşanıyoruz .
Her konuda belirtiyorum ki ciddiyetine varilsin keske ben evlenmeden burayı fark edip yazsaydım da şimdi boşanmanın eşiğinde olmasaydım .
Çok acı çekiyorum her şeye evet dediğim icin , onu sevip ona karşı çıkmadığım icin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?