Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hafta perde mi yıkanır yahu![]()
Benim etrafımdaki insanlarda böyle yapıo annem teyzemler kuzenler bizde mi yanlış var ?
Şöyle söyleyeyim bir de ben anlatmaya başlarsam çok uzun sürer. Bir de bizim çaycı anlatırsa daha da uzun sürer.Sadece bir ilkokula git, bütün gün derste otur ve dinle. Anlatmana, sınıf düzeni oluşturmana, kavgaları ayırmana bile gerek yok. Part time mi yoksa full time mi görmüş olursunuz. Kesmediyse 8 saat aralıksız konuşmayı deneyin. Insan kendi sesinden nasıl tiksiniyor görürsünüz. Ki bunlar optimum durum; saygısız, madde kullanarak okula gelmiş, psikolojisi bozuk öğrenciler de cabası.
Sadece bir ilkokula git, bütün gün derste otur ve dinle. Anlatmana, sınıf düzeni oluşturmana, kavgaları ayırmana bile gerek yok. Part time mi yoksa full time mi görmüş olursunuz. Kesmediyse 8 saat aralıksız konuşmayı deneyin. Insan kendi sesinden nasıl tiksiniyor görürsünüz. Ki bunlar optimum durum; saygısız, madde kullanarak okula gelmiş, psikolojisi bozuk öğrenciler de cabası.
Nevresim değiştirir gibi…Perde her hafta çok abartı geldi bana.Salı günleri perde günüm perde çıkarmakta bişey yok takmasıda 10 dakika sürmüyo
Yılda 3-4 kere normal normalmiş. 6 ayda 1 de sigara içilmiyorsa olabilir aslında ama bana da az geldi. Ben de 3-4 ayda bir yıkamaya çalışıyorum. Kışın peteklerden kararmalar oluyor. Bir de evin kokusunu çok etkiliyor kalorifer peteklerinin perdeye yansıması.Pisim ben galiba senede bir ya da iki kere perde yıkarım
bir haftada o perdeler ne kadar kirlenebilirBenim etrafımdaki insanlarda böyle yapıo annem teyzemler kuzenler bizde mi yanlış var ?
Nevresimleri 2-3 günde bi değiştiriyorum çünkü çok terliyorumNevresim değiştirir gibi…Perde her hafta çok abartı geldi bana.
bir haftada o perdeler ne kadar kirlenebilir![]()
ANLADIĞIM KADARIYLA SEN ÇALIŞAN BAYAN DEĞİLSİN HADİ TÜL TAKMAK NEYSE DE CAMI EŞİN SİLİYO DAHA DA SÖYLENİYOSUN BİZ ÖLELİM VALLAHİ YAAAkşama kadar karar vermem gereken bir konu...
Aslında kararımı vermiştim ama eşimin garip tavrından dolayı bir düşündüm.
Kayınvalidemler eve tadilat yaptıracaklar, bunun için eşyalar falan çekilecek...İkisi de yaşlı, kayınvalidemin bu sıra tansiyon sorunu da var. Aslında çok bir iş yok ama bilirsiniz böyle işlerde çiftler çok kavga eder. Eşimin babası da sinirli oluyor,eşim annesine laf söylesin istemiyor. Manevi destek için gitmek istiyorduk daha çok, pek eşya yok, e temizlik de yapılmayacak öyle pek... Ben tamam dedim gideriz, gitmek lazım, iyi olur falan. Biz motosikletle gideceğimiz için hava durumu önemli, yağmur yağarsa iptal edecektik.
Bugün aradı yine teyit etmek için, yağmurlu görünüyor ama bugün de öyle gösterdiği halde yağmadı, gidebiliriz vs dedi. Tamam dedim, akşam yine konuşuruz. İş çıkışı, yorgun olduğumu ama hafta sonu gideceksek bütün işleri bugün yapmam gerektiğimi söyledim. Derken derken konu benim hep yorgun olmama, iş yapmamama geldi. Bu saatlerde evde oluyorum ve canım hiç bir iş yapmak istemiyor. Yetiştirememek değil, zaman var ama bende yapmak için istek yok. Tuvalete gitmeye üşeniyorum o derece. Bir de uykum çok kıymetlidir, daha önce bahsetmiştim. Uykum geldiyse ev yansa da uyuyorum. Öyle evi toplayayım, yemekleri kaldırayım asla yapamıyorum. O an su içtiğim bardağı dahi öylece bırakıp hemen yatıyorum. Bu foruma yazmamı da anlamsız ve yorucu buluyor.
Bana söyledikleri: Gelip o foruma kafa yoracağına işlere yorsan bak nasıl istek geliyor görürsün. Akşam 7 de eve gelip her şeyi yetiştirenler var, sen yapamıyorsun. Bütün gün evdesin nasıl oluyor bu zamansızlık anlamıyorum. Ve hatırlayamadığım daha bir çok söz. İnanılmaz sinirim bozuldu. Ve ben gerçekten yorgun oluyorum, çok unutkanım, tükenmiş bir halde eve geliyorum zaten. İnanın bazen çay demlemeye-kahvaltı çıkarmaya bile üşenip hazır bir şeyler alıyorum gelirken. Evet istesem işleri de yaparım zamanım çok ama öyle çat kapı gelecek kimsemiz yok, çocuk falan da yok. Bal dök yala durumda olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Eşim bir çok erkeğe göre daha yardımcıdır ama onda da nasıl olsa bütün gün evde işleri de o yapsın durumunu seziyorum. İlk zamanlar makineye bulaşıkları dolduran adam artık kaldırmayı geçtim sofrada bırakıp gidebiliyor. Önceden evi süpüren adam şimdi yere dökülen saçlarını bile toplamıyor. Ben yardımcıyım dediği: camları silmek, perdeleri takmak. Uzun zamandır bu ikisini yapıyor sadece. Ama öyle bir imaj yaratmış ki kafasında, kendisi işlerin yarısını yapıyor bense bana düşen yarısını dahi yapamıyorum.
Çok uzattım gereksiz konulara girdim ama sırf ona sinir olduğum için yarın gitmek istemiyorum. Bir yandan da onun saçmalığı için neden başkasına tepki vereyim diyorum.
Kayınvalidemler gitmemizi istemiyorlar hatta babası gelmeyin nerede yatırırım sizi demişti ama biz güya sürpriz yaparak gidecekmişiz. Hem hasta kayınvalidem görelim, hem varsa bir işin ucundan tutalım diye.
Objektif olarak yorum yapın lütfen, siz olsanız ne yapardınız?
Nevresimleri 2-3 günde bi değiştiriyorum çünkü çok terliyorum
Perde temiz olunca ev her daim mis gibi kokuyo
Olmaaaz nevresimi her gun degistirmen lazim
Çamaşır makinası müsait olsa hergün de değiltiririm
Temiz titiz olmak kötü bişey değil
Evli insanız e haliyle eşinle birlikte oluosun eee o çarşafta 1 hafta mı yatıcam yoksa haftada 1 mi birlikte olucam
Is yapmaktan Bukadar korkmayın
Bu sitede seks carsafi diye bir sey ogrendim.![]()
o nasıl bir şey saten falan mı?Bu sitede seks carsafi diye bir sey ogrendim.![]()
birliktelikten sonra ben de değiştiririm. ama bu geniş bir konu şimdi kaç kere ve nerede birlikte olduğuna değinirse hiç çıkamayız işin içindenÇamaşır makinası müsait olsa hergün de değiltiririm
Temiz titiz olmak kötü bişey değil
Evli insanız e haliyle eşinle birlikte oluosun eee o çarşafta 1 hafta mı yatıcam yoksa haftada 1 mi birlikte olucam
Is yapmaktan Bukadar korkmayın