Kayınvalideyi aramalı mıyım?

Çok haklısınız.

O derece mesafe yok aslında. Her Kış gelip bir iki ay kalırlar. Rahat ederler de bende. Ne istiyorlarsa o şekilde olur. Pek sesimi çıkarmam. Sadece bana laf soktuklarında uygun bir dille karşılığını veririm. Mesafe koyuşumun sebebi bitmek bilmeyen beklentileri, laf sokmaları

Ben olsam ne olursa olsun kalkar giderim. ne de olsa esimin annesi. seytan da olsa bitanecik kocami o doğurdu, ben yokken o sevdi, o yaninda oldu. tabi bu tamamen esine asik birinin bakis acisi.

Arama demiş ozaman arama ama esin ara falan diyorsa bi ara terslersede kendi ayibi artik siz yaptiniz yapcaginizi bisey demiyosada arama boş ver
Eşim akşam ister ara ister arama deyip kestirip attı. Olanlar üzerine konuşmadık bile doğru düzgün. İnanın onun ne sesini duyasım, ne de yüzünü göresim var. Ama yok mu bu vicdan duygusu, insanı merhamet ettiren...

Yasli insanlar yahu.
Ne olur yani 15 gunde bir yada ayda bir hal hatir sormak icin arasaniz.
Ne yasanirsa yasansin mesafenizi koruyarak ama iletisiminizide kesmeden sevam edebilirdiniZ.
Esinizin annesi
Cocugunuzun babaannesi.
Esiniz sizin ailenizle bu denli.mesafeli olsa uzulmezmisiniz.
Hep bunu dusunerek yaklastim esimin ailesine.
Cunku sizE sordugumun cevabi bende cok net
Cok uzulurdum

Haklısınız. Benim açımdan bu bir kusur olabilir. Fakat bu durum kendimi koruma içgüdüsü sanırım. Mesafe koyunca daha ölçülü talepkar oluyorlar.

Sağolun hanımlar cevaplarıniz için. ben vicdansız değilim. Aslında niyetim bana karşı yaptığı saygısızlık karşısında tepkili olduğumu farketmesini sağlamaktı. Baştan beri küslüğü sonuna kadar devam ettirmeme kararım vardı. Ancak bugün onu hayatımda hiç istemediğimi farkettim. Bu 15 yıldan sonra ilk defa hissettiğim birşey. Ama bir gerçek var ki o eşimin annesi. Bir şekilde görüşmeyi içime sindirmem gerek. Ama aramalarım bundan sonrada yine sık olmayacaktır. MFHS eğer dediğiniz gibi 15 günde bir ararsan başıma gelecekleri biliyorum :)

Son düzenleme:
Mesafeyi korumak için bayramda seyranda aramakla öyle yuceldiniz ki
.ne var arayipta iki kelam etseniz. Esinizde sizin annenize böyle yapiyormu kadın hastalanmis hala neyin derdindesin. .sen arama bence arama . 15 yıllık evlisin yarın sende kv olacaksin bu düşünce tarzı nedir ya?

Delimisin ne aramasi ya
Huylu huyundan vazgecmez.
Ortaligi karistirmak icin sacma sapan islere girisiyor kv. Bosversene arayipta huzurunu bozma. Zaten arama demis sende saygi duy buyugun sonucta arama yaani
Bosveeeeer vallahi iyi niyetlisin belli ama iyi niyetin bosa gider soyleyim.
Bosver bosver bosver. Ilgilenme. Oglu var o ilgileniyor yeter. Sen aramiyon ilgilenmiyon diyede hastanelik olmamistir merak etme.

Yücelmek için mesafe koymuyorum. Laf sokmalarına, taleplerine sürekli maruz kalmamak için aramıyorum. Benim Annem birbuçuk yıl önce vefat etti. Benim eşimde annemi çok sık aramazdı. Ama bizde hiç sorun olmadı. Evet benim de bir oğlum var. Allahım nasip etsin inşallah, bende oğlumun mürüvvetini göreyim. Oğlumla evlenen kızı itaat altına alınması gereken, hizmetçi, tarlada ırgat olmasını bekleyip; ama aynı zamanda para kazanmakla mükellef olup oğluma yük olmasın anlayışı içinde olan bir kv olmayacağım kesin. Benim gözümde o da ana baba evladı bir birey. Ayrıca çok içli dışlı olmayıda istemem sanırım. Saygılı ve seviyeli bir ilişki her zaman tercihim olur.

İç ses gibisiniz :) Gönlümün istediği tamda bu. Ama malesef vicdanım tam tersini söylüyor

İç ses gibisiniz :) Gönlümün istediği tamda bu. Ama malesef vicdanım tam tersini söylüyor

Bence aramayın
Çünkü o kadar yapmacık duracak ki.
Ayrıca nıye bu kadar mesafelısınız hıc anlamadım , ne gerek vardı yanı bu kadarına

Arams bence. Neden bu duruma geldiniz otursun kendi dusunsun.

ya yorumlara inanamadım. babamında vertigosu var belki kaynanala o yuzden empatı yapabıldım ama o atak bırden gelıyor ve aniden düşüp baylıyorsun ben numara olduğuna inanmadım o yüzden açıkçası en ufak stres bile etkileyebiliyor.. arama demişler ne kadar merhametsiz olmuşuz ya. ne yapmışsa yapmış hastalık başka. kedi köpek bile hastalanınca baişını okşuyoruz. üç günlük dünya hastalıkta ara geçmiş olsun de kapat. yüz göz oluncak bişey yok ortada.

bilemedim, muhtemelen eşiniz gitti siz gitmediniz diye kurdu da rahatsızlandı

bence bir süre rölantide kalın

elti ile konuşuyorsanız onu arayın

o geçmiş olsun dileğinizi iletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…