Çok haklısınız.Yasattiklarini unutmak affetmem anlamina gelmez araman. Zaten mesafeliymissin simdi bi gecmis olsun demen iyi olabilir. Kimse icin degil yani esin istiyor ayip olur falan diye degil. Sadece sevdigin adami dogurup buyuttugu icin. Olumlu dunya simdi numaradan ilgi icin yapar. Yarini bilemezsiniz.
Bi gecmis olsun demek sadece sizin olgunlugunuzu gosterir.
O derece mesafe yok aslında. Her Kış gelip bir iki ay kalırlar. Rahat ederler de bende. Ne istiyorlarsa o şekilde olur. Pek sesimi çıkarmam. Sadece bana laf soktuklarında uygun bir dille karşılığını veririm. Mesafe koyuşumun sebebi bitmek bilmeyen beklentileri, laf sokmalarıaynı şehirde hastanelik olan kayınvalideye ziyarete gidilmeyecek kadar mesafe varsa arada aramasanız da olur.beni ziyarete gelmeyen birinin aramasını da istemezdim.ama sonradan ben hastalandım beni aramadın bile diye konuşmasına fırsat vermiş olmak da var.bilemedim.
Eşim akşam ister ara ister arama deyip kestirip attı. Olanlar üzerine konuşmadık bile doğru düzgün. İnanın onun ne sesini duyasım, ne de yüzünü göresim var. Ama yok mu bu vicdan duygusu, insanı merhamet ettiren...Arama demiş ozaman arama ama esin ara falan diyorsa bi ara terslersede kendi ayibi artik siz yaptiniz yapcaginizi bisey demiyosada arama boş ver
Haklısınız. Benim açımdan bu bir kusur olabilir. Fakat bu durum kendimi koruma içgüdüsü sanırım. Mesafe koyunca daha ölçülü talepkar oluyorlar.Yasli insanlar yahu.
Ne olur yani 15 gunde bir yada ayda bir hal hatir sormak icin arasaniz.
Ne yasanirsa yasansin mesafenizi koruyarak ama iletisiminizide kesmeden sevam edebilirdiniZ.
Esinizin annesi
Cocugunuzun babaannesi.
Esiniz sizin ailenizle bu denli.mesafeli olsa uzulmezmisiniz.
Hep bunu dusunerek yaklastim esimin ailesine.
Cunku sizE sordugumun cevabi bende cok net
Cok uzulurdum
Abartı desek:) O kadar ağlamaya sızlamaya vardır elbet bir hastalıkları:) Ama hastalık dediğin nevrotik Türk kadınları için ikincil kazanç :)bırak ya numara çekiyor, babannemde aynısını yapardı.
Mesafeyi korumak için bayramda seyranda aramakla öyle yuceldiniz kiMerhaba hanımlar. Ben 15 yıllık evliyim. Yaşanılan olaylardan dolayı kendimi korumak ve mesafeli durmak adına kayınvalidemi çok sık aramam. Bayram ve özel günlerde ararım. Böylelikle mesafeyi korumaya çalışırım. Geçen Kurban Bayramında bayramını kutlamak için aradım. Bayramınız kutlu olsun der demez "İki aydır beni aramıyorsun, bir daha beni arama, bayramımı da kutlama" deyip suratıma telefonu kapattı. Şimdi İstanbul'da eltimin çocuklarına bakmak için geldi. Bende aramadım sormadım. Dün eşim ve oğlum kendisini ziyarete gitti. Ben gitmedim. Bugün akşam telefon geldi. Kv fenalaşmış. Eşim hemen gitti. Ağlama feryat figan ortalığı inletmiş. Arabaya götürememişler. Ambulans gelmiş. Tahlil, Mr, tomografi tüm tetkik ve tahliller temiz. Kendisinin vertigosu var. Tahminim vertigo atağı geçirdi. Açıkçası ilgi toplamak için olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Eltimin evine dönmüşler. Eşim birazdan eve döner. Şimdi ben onu aramak mı zorundayım. Ama hiç aramak istemiyorum. Yıllarca kendinden o kadar bıktırdı ki... Ama eşimi de kırmak istemiyorum.
Yücelmek için mesafe koymuyorum. Laf sokmalarına, taleplerine sürekli maruz kalmamak için aramıyorum. Benim Annem birbuçuk yıl önce vefat etti. Benim eşimde annemi çok sık aramazdı. Ama bizde hiç sorun olmadı. Evet benim de bir oğlum var. Allahım nasip etsin inşallah, bende oğlumun mürüvvetini göreyim. Oğlumla evlenen kızı itaat altına alınması gereken, hizmetçi, tarlada ırgat olmasını bekleyip; ama aynı zamanda para kazanmakla mükellef olup oğluma yük olmasın anlayışı içinde olan bir kv olmayacağım kesin. Benim gözümde o da ana baba evladı bir birey. Ayrıca çok içli dışlı olmayıda istemem sanırım. Saygılı ve seviyeli bir ilişki her zaman tercihim olur.Mesafeyi korumak için bayramda seyranda aramakla öyle yuceldiniz ki
.ne var arayipta iki kelam etseniz. Esinizde sizin annenize böyle yapiyormu kadın hastalanmis hala neyin derdindesin. .sen arama bence arama . 15 yıllık evlisin yarın sende kv olacaksin bu düşünce tarzı nedir ya?
İç ses gibisiniz :) Gönlümün istediği tamda bu. Ama malesef vicdanım tam tersini söylüyorDelimisin ne aramasi ya
Huylu huyundan vazgecmez.
Ortaligi karistirmak icin sacma sapan islere girisiyor kv. Bosversene arayipta huzurunu bozma. Zaten arama demis sende saygi duy buyugun sonucta arama yaani
Bosveeeeer vallahi iyi niyetlisin belli ama iyi niyetin bosa gider soyleyim.
Bosver bosver bosver. Ilgilenme. Oglu var o ilgileniyor yeter. Sen aramiyon ilgilenmiyon diyede hastanelik olmamistir merak etme.
İç ses gibisiniz :) Gönlümün istediği tamda bu. Ama malesef vicdanım tam tersini söylüyorDelimisin ne aramasi ya
Huylu huyundan vazgecmez.
Ortaligi karistirmak icin sacma sapan islere girisiyor kv. Bosversene arayipta huzurunu bozma. Zaten arama demis sende saygi duy buyugun sonucta arama yaani
Bosveeeeer vallahi iyi niyetlisin belli ama iyi niyetin bosa gider soyleyim.
Bosver bosver bosver. Ilgilenme. Oglu var o ilgileniyor yeter. Sen aramiyon ilgilenmiyon diyede hastanelik olmamistir merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?