Ben "Kayınvalidemi aramazsam ilerde gelinim de beni aramaz" diye bir kaygım olduğundan değilde Allah rızası için arayacağım.sizinde oglunuz var ve o sizin esinizin annesi gecmiş olsun demeniz iyi olur .zaten mesafeler kapanmaz hemen
Arama bence onun yerine eşin ile 1-2 saatliğine eline oturmaya gidin. Geçmiş olsun der eltinde bir çay içer kalkarsın. Bu kadar yeterli bence.
Neden ki arasan ne olur ben de hiç anlayamıyorum bunu.benim ailem de yeri gelir eşimi arar,o da onları.kv de beni arar mesela.siz aramasaniz da onların da aramak gelmiyor mu akıllarına.sorun varsa bilemem o ayrı konukonu dışı olacak da neden arayalım
eşim benim ailemi ben de onunkini aramam
aramadım 10 yıllık evliliğimde, bundan sonra da rutin yaşantıda aramam
herkes kendi ailesinden mesul
aranıp sorulacaksa arayıp sormak onun çocuğunun görevi
arada eşime derim ara ananı babanı diye ama ben aramam
eşim de benimkileri aramaz
evlerine gidince görüşürüz oldu bitti
Sorun çıkıyorsa mesafeli durmakta fayda var tabi.insan sebepsiz yere sogumaz.ama hastalık gibi durumlarda aranır tabi.cok önemli birşey olsa gidilir de.es hatri da oluyor sonuçta.ama dediğim gibi sorun çıkaranla mesafeli durmakta fayda varHer Kış bizde bir bir buçuk ay kalırlar. Çok da rahat ederler. Bizde her sene olmasada gideriz. Her gittiğimizde burnumuzdan gelir. Sinir stres geri döneriz. Çok aramayışımın sebebi onların laf sokmalarına, beklentilerine maruz kalmamak. Başka bir hedefim hiçbir zaman olmadı. Çok şey yaşadık tabii. Ama artık olan bitenle de ilgilenmiyorum. Çok soğumuşum ondan Ama yinede Allah rızası için arayacağım.
Neden ki arasan ne olur ben de hiç anlayamıyorum bunu.benim ailem de yeri gelir eşimi arar,o da onları.kv de beni arar mesela.siz aramasaniz da onların da aramak gelmiyor mu akıllarına.sorun varsa bilemem o ayrı konu
Sanırım...bilemedim, muhtemelen eşiniz gitti siz gitmediniz diye kurdu da rahatsızlandı
ya yorumlara inanamadım. babamında vertigosu var belki kaynanala o yuzden empatı yapabıldım ama o atak bırden gelıyor ve aniden düşüp baylıyorsun ben numara olduğuna inanmadım o yüzden açıkçası en ufak stres bile etkileyebiliyor.. arama demişler ne kadar merhametsiz olmuşuz ya. ne yapmışsa yapmış hastalık başka. kedi köpek bile hastalanınca baişını okşuyoruz. üç günlük dünya hastalıkta ara geçmiş olsun de kapat. yüz göz oluncak bişey yok ortada.
Belki vertigo, belki histerik krizi. Emin olamıyorum açıkçası. Hastanede bir sorun bulamamışlar. Ayrıca kendisi hastaneye kaldırılmayı çok sever. Mimlidir kendisi bu konuda.ya yorumlara inanamadım. babamında vertigosu var belki kaynanala o yuzden empatı yapabıldım ama o atak bırden gelıyor ve aniden düşüp baylıyorsun ben numara olduğuna inanmadım o yüzden açıkçası en ufak stres bile etkileyebiliyor.. arama demişler ne kadar merhametsiz olmuşuz ya. ne yapmışsa yapmış hastalık başka. kedi köpek bile hastalanınca baişını okşuyoruz. üç günlük dünya hastalıkta ara geçmiş olsun de kapat. yüz göz oluncak bişey yok ortada.
Herkesin düşüncesi farklı sonuçta saygı duyarımSorun yok işte ama aramak gibi bir yükümlülüğüm de yok
Eşimin de yok bence
Yani eşimin annesi ya da sizin anneniz arasında bir fark yok bana göre
Arasam bir şey olmaz da arayıp ne konuşayım ki
Tarih tekerrürden ibaret. Bu yaz memlekete gittik bir haftalığına. Kayinvalide kayınpeder her zamanki gibi keyif huzur kaçırmaktan geri kalmadılar. Ben artık onları o şekilde kabul ettim, düzelmez onlar ama ne yalan söyleyeyim aramakta içimden gelmiyor böyle olunca. Biliyorum şu an bahçe işleri var. Arayınca sanki o bahçe işi benim işimmiş de gidip yapmamışım, onların üzerine kalmış gibi konuşacak. Asla hal hatır etmez telefonda. Ne zamandır bana oğlundan haber yollayıp duruyor. Çok kırılmış ben hiç aramıyor muşumMerhaba hanımlar. Ben 15 yıllık evliyim. Yaşanılan olaylardan dolayı kendimi korumak ve mesafeli durmak adına kayınvalidemi çok sık aramam. Bayram ve özel günlerde ararım. Böylelikle mesafeyi korumaya çalışırım. Geçen Kurban Bayramında bayramını kutlamak için aradım. Bayramınız kutlu olsun der demez "İki aydır beni aramıyorsun, bir daha beni arama, bayramımı da kutlama" deyip suratıma telefonu kapattı. Şimdi İstanbul'da eltimin çocuklarına bakmak için geldi. Bende aramadım sormadım. Dün eşim ve oğlum kendisini ziyarete gitti. Ben gitmedim. Bugün akşam telefon geldi. Kv fenalaşmış. Eşim hemen gitti. Ağlama feryat figan ortalığı inletmiş. Arabaya götürememişler. Ambulans gelmiş. Tahlil, Mr, tomografi tüm tetkik ve tahliller temiz. Kendisinin vertigosu var. Tahminim vertigo atağı geçirdi. Açıkçası ilgi toplamak için olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Eltimin evine dönmüşler. Eşim birazdan eve döner. Şimdi ben onu aramak mı zorundayım. Ama hiç aramak istemiyorum. Yıllarca kendinden o kadar bıktırdı ki... Ama eşimi de kırmak istemiyorum.
Konu sahibinin annesi, damada kv nin yaptıklarını yapmış mıdır acaba? İnsanlar neyi hak ediyorlarsa öyle davranılmalı bence. Birilerinin annesi- babaannesi olmaları bir şeyi değiştirmez.Mesafeyi korumak için bayramda seyranda aramakla öyle yuceldiniz ki
.ne var arayipta iki kelam etseniz. Esinizde sizin annenize böyle yapiyormu kadın hastalanmis hala neyin derdindesin. .sen arama bence arama . 15 yıllık evlisin yarın sende kv olacaksin bu düşünce tarzı nedir ya?
Siz yokken o sevdi. Annesi değil mi neden sevmesin? Ödül mü vermek gerekir sevdi diyeBen olsam ne olursa olsun kalkar giderim. ne de olsa esimin annesi. seytan da olsa bitanecik kocami o doğurdu, ben yokken o sevdi, o yaninda oldu. tabi bu tamamen esine asik birinin bakis acisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?