Kayınvalideyi aramalı mıyım?

Arama.. Neden diye soran olursa kendi tercihi dersin. Mesafe olayı güzel. Ben de aynı yöntemi uyguluyorum ve uygulamaya başladığımdan beri ohhhhhhh kafam bi rahat ki şimdi ararsan o yaptığın mesafeyi geri dönmüş olacaksın. Bu da herşeyi başa döndürecek. Bırak ya insan gibi iletişim kurmayı, sitemsiz konuşmayı becersin ya da hiç görüşme. Canına yazık tatlım

Arama bence onun yerine eşin ile 1-2 saatliğine eline oturmaya gidin. Geçmiş olsun der eltinde bir çay içer kalkarsın. Bu kadar yeterli bence.

Bencede cok güzel bi fikir, hem agzina laf vermemis olursun, hemde gittin ev eltinin evi. Arasanda zaten diyecegi bi telefonla gecistirdi olur. Bence fozgebin fikri cok güzel.

Arayın bence hastalık bu abartmis ve yada yalandan yapmış onu kendisi bilir. Sizden ciksin hastalandı oluyodum beni aramadi demesin. Aranizdaki problem yok büyük değilse hatta eltinize oturmaya gidin esinizle derim ben aradaki buzlar erir ama siz yine mesafenizi korursunuz.

eşiniz anlayışlı mı yani ona fikir danışsanız?

kendi adıma bilemedim. belki sadece çok soğuk şekilde geçmiş olsun derdim.
hani sonradan aramadı etmedi lafını etmesin diye. sever bazıları öyle yapmayı.

Arama dediyse aramayın. Zaten zorla da aramayın hiç bir anlamı yok.
Bu arada vertigo atakları çok rahatsız edici olabilir. Eşimde var oradan biliyorum. Hastanelik oluyor bazen. Yani küçümsemeyin o kadar.

Aramamanız eşinizle aranızı bozacaksa, arayın sırf aramış olmak için.
Eşiniz için fark etmiyorsa aramayın.
En önemlisi çünkü evliliğiniz ve sizin hisleriniz.

Bende bir cok sebepten kv ve kp ile sadece bayram seyranda yarim saat gorusurum yada telefon acarim onun disinda gorusmem.

Kayinpederim 1 ay once elini kesmisti amelyat oldu o zaman aradim gecmis olsun dedim esim ziyaretine gitti. Ancak ilk ameliyattan sonra sorunlar cikmis dun tekrar ameliyat olmak zorunda kaldi esim isyerinden izin alip yanina gitmis aramaya bile niyetim yoktu ama babam gidelim gecmis olsuna dedi esimi aradim gelmemiz gerekir mi dedim siz bilirsiniz dedi kalktik gittik annem ben babam esim ordaydi donuste onu da aldik geldik esim bana sadece tesekkur etti.

Demem o ki, hernekadar istemeseniz de esiniz beklemese de aramaniz durumunda esiniz mutlu olacaktir. Esinizi seviyor ve mutlu olmasini istiyorsaniz aramalisiniz bence

Neden ki arasan ne olur ben de hiç anlayamıyorum bunu.benim ailem de yeri gelir eşimi arar,o da onları.kv de beni arar mesela.siz aramasaniz da onların da aramak gelmiyor mu akıllarına.sorun varsa bilemem o ayrı konu
Sorun çıkıyorsa mesafeli durmakta fayda var tabi.insan sebepsiz yere sogumaz.ama hastalık gibi durumlarda aranır tabi.cok önemli birşey olsa gidilir de.es hatri da oluyor sonuçta.ama dediğim gibi sorun çıkaranla mesafeli durmakta fayda var

Neden ki arasan ne olur ben de hiç anlayamıyorum bunu.benim ailem de yeri gelir eşimi arar,o da onları.kv de beni arar mesela.siz aramasaniz da onların da aramak gelmiyor mu akıllarına.sorun varsa bilemem o ayrı konu

Sorun yok işte ama aramak gibi bir yükümlülüğüm de yok

Eşimin de yok bence

Yani eşimin annesi ya da sizin anneniz arasında bir fark yok bana göre

Arasam bir şey olmaz da arayıp ne konuşayım ki

Hoşlanmadığınız için sürekli aramak zorunda değilsiniz tabi orada haklısınız.

Ancak bir rahatsızlığı varsa aramaktan ziyade ben ziyarete giderdim eşim için. Hayat arkadaşınızın annesi sonuçta.

Canım eşinin hatıra bi kere ara çalsin telefon bi kere dııt desin sonra kapat zaten onlarda çaldı kapandı derse emin olki esin onlara inanmayacaktir hem deseler bile nerden ispat edecekler yani ama ben aradım çıkmadı ne yapabilirim de eşine de şikayet edip eşinde sana hesap soracak cinstense zaten kusura bakmada annenin bana karşı olan tavrını biliyorsun sence ne kdar samimidir dediğinde dersin işin içinden cikarsin

Belki vertigo, belki histerik krizi. Emin olamıyorum açıkçası. Hastanede bir sorun bulamamışlar. Ayrıca kendisi hastaneye kaldırılmayı çok sever. Mimlidir kendisi bu konuda.

Aradım.. Hiçbir şey olmamış gibi bana hastalığını anlattı. Olmadığı kadar pek insani konuştu. Böylelikle bayramda yaptığı çirkin davranış yanında kar kaldı.

Sorun yok işte ama aramak gibi bir yükümlülüğüm de yok

Eşimin de yok bence

Yani eşimin annesi ya da sizin anneniz arasında bir fark yok bana göre

Arasam bir şey olmaz da arayıp ne konuşayım ki
Herkesin düşüncesi farklı sonuçta saygı duyarım

Tarih tekerrürden ibaret. Bu yaz memlekete gittik bir haftalığına. Kayinvalide kayınpeder her zamanki gibi keyif huzur kaçırmaktan geri kalmadılar. Ben artık onları o şekilde kabul ettim, düzelmez onlar ama ne yalan söyleyeyim aramakta içimden gelmiyor böyle olunca. Biliyorum şu an bahçe işleri var. Arayınca sanki o bahçe işi benim işimmiş de gidip yapmamışım, onların üzerine kalmış gibi konuşacak. Asla hal hatır etmez telefonda. Ne zamandır bana oğlundan haber yollayıp duruyor. Çok kırılmış ben hiç aramıyor muşum
Sanirim su gunlerde kendi kafasında kurup, aslında mesele olmayan olayları mesele edip bana sarmış durumda Eşim bugün şu su meselesi nedir diye sordu. Biz bu yaza kadar yemek çay dahil herseyi para ile aldığımız taşıma suları ile yapıyorduk. Suları eşim tasiyor yoruluyor üstelik sular cabukda tukendiği icin o sulari ziyan etmemeye gayret ediyordum. Birgün kv yemek yapmak istedi. Bende çaydanlıkiçinde ki suyu kullanirmisin dedim. Hepsi bu. Birgun sonra sana çok kızdım dedi. Suyu mu çok görüyor musun ben. Açtı ağzını yumdu gözünü. Açıklamasını yapmıştım ama belli ki tatmin olmamış. Aradan bir yıl sonra beni eşime şikayet etmiş. Eşimde "ferb üçün beşin hesabını yapan biri değil ki. Bunu sen çok iyi biliyorsun anne demiş" Biliyor bilmesinde işine gelmiyor şuan. Eşim "ana baba hakkı diye ben onları çekiyorum ama sana karışamam" diyor.
Bayramda aradığımda suratıma telefon kapatacakmış yine. Ama ikinci kez o zevki ona yaşatmayacağım. Bu sefer onu aramayacağım.

Konu sahibinin annesi, damada kv nin yaptıklarını yapmış mıdır acaba? İnsanlar neyi hak ediyorlarsa öyle davranılmalı bence. Birilerinin annesi- babaannesi olmaları bir şeyi değiştirmez.

Ben olsam ne olursa olsun kalkar giderim. ne de olsa esimin annesi. seytan da olsa bitanecik kocami o doğurdu, ben yokken o sevdi, o yaninda oldu. tabi bu tamamen esine asik birinin bakis acisi.
Siz yokken o sevdi. Annesi değil mi neden sevmesin? Ödül mü vermek gerekir sevdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…