- 20 Haziran 2012
- 1.132
- 1.117
- 333
Arama.. Neden diye soran olursa kendi tercihi dersin. Mesafe olayı güzel. Ben de aynı yöntemi uyguluyorum ve uygulamaya başladığımdan beri ohhhhhhh kafam bi rahat ki
şimdi ararsan o yaptığın mesafeyi geri dönmüş olacaksın. Bu da herşeyi başa döndürecek. Bırak ya insan gibi iletişim kurmayı, sitemsiz konuşmayı becersin ya da hiç görüşme. Canına yazık tatlım
şimdi ararsan o yaptığın mesafeyi geri dönmüş olacaksın. Bu da herşeyi başa döndürecek. Bırak ya insan gibi iletişim kurmayı, sitemsiz konuşmayı becersin ya da hiç görüşme. Canına yazık tatlım
Eşim bugün şu su meselesi nedir diye sordu. Biz bu yaza kadar yemek çay dahil herseyi para ile aldığımız taşıma suları ile yapıyorduk. Suları eşim tasiyor yoruluyor üstelik sular cabukda tukendiği icin o sulari ziyan etmemeye gayret ediyordum. Birgün kv yemek yapmak istedi. Bende çaydanlıkiçinde ki suyu kullanirmisin dedim. Hepsi bu. Birgun sonra sana çok kızdım dedi. Suyu mu çok görüyor musun ben. Açtı ağzını yumdu gözünü. Açıklamasını yapmıştım ama belli ki tatmin olmamış. Aradan bir yıl sonra beni eşime şikayet etmiş. Eşimde "ferb üçün beşin hesabını yapan biri değil ki. Bunu sen çok iyi biliyorsun anne demiş" Biliyor bilmesinde işine gelmiyor şuan. Eşim "ana baba hakkı diye ben onları çekiyorum ama sana karışamam" diyor.