Merhaba hanımlar. Ben 15 yıllık evliyim. Yaşanılan olaylardan dolayı kendimi korumak ve mesafeli durmak adına kayınvalidemi çok sık aramam. Bayram ve özel günlerde ararım. Böylelikle mesafeyi korumaya çalışırım. Geçen Kurban Bayramında bayramını kutlamak için aradım. Bayramınız kutlu olsun der demez "İki aydır beni aramıyorsun, bir daha beni arama, bayramımı da kutlama" deyip suratıma telefonu kapattı. Şimdi İstanbul'da eltimin çocuklarına bakmak için geldi. Bende aramadım sormadım. Dün eşim ve oğlum kendisini ziyarete gitti. Ben gitmedim. Bugün akşam telefon geldi. Kv fenalaşmış. Eşim hemen gitti. Ağlama feryat figan ortalığı inletmiş. Arabaya götürememişler. Ambulans gelmiş. Tahlil, Mr, tomografi tüm tetkik ve tahliller temiz. Kendisinin vertigosu var. Tahminim vertigo atağı geçirdi. Açıkçası ilgi toplamak için olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Eltimin evine dönmüşler. Eşim birazdan eve döner. Şimdi ben onu aramak mı zorundayım. Ama hiç aramak istemiyorum. Yıllarca kendinden o kadar bıktırdı ki... Ama eşimi de kırmak istemiyorum.