Keşke bende böyle pozitif düşünebilsem...Bende aynen böyle düşünüyorum, yaşın küçük kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme , kocanı da seviyorsun . Bekara karı boşamak kolay .Sen onları sever sayarsan emin ol onlarda seni sever sayar . Takılma zamanla herşey daha güzel olur ,daha yenisinokul mevzusunda da eşinle konuş ikna edebilirsin . Başlarda öyle birbirinizi tanımadığınız için yanlış anlaşılmalar olabilir , insanlık hali .mıtluluklar diliyorum
Diğer gelin kabul etmez belki ayne evde kalmayı ?Keşke bende böyle pozitif düşünebilsem...
Sabredeceğim eşim için ama çocuk yapmayı kesinlikle düşünmüyorum diğer gelin gelince belki dahada kötü olacak herşey
Okul önemli benim için ben senin için herşeyi kabul ettim benim tek istediğim okumak desen ikna etsen iyi olur eğitimini bırakma bence herşeyden önce o bir kadının güçlü olması eğitim ve ekonomik özgürlük oyüzden bu konuda taviz verme sonra çok pişman olursunTıpkı annem gibi söylüyorsunuz evet iyi tarafından bakincada böyle ama inanın isterse melek olsun aynı ev çok zor yaşamayan bilemez, giydiğim kıyafete bile karışıyor ve çok cimri eşim bana harçlık versin istemiyor annemler yaptı nişanımı gelinliğimi onlar aldı üstüne üstlük altinlarimida aldılar..hiç bişeye ses etmedim anne kız gibi olacağız sandım şimdi bide okul hayatım bitecek..
Kayinpederim 10 sene önce vefat etmiş zaten oyuzden eşim böyle beraber yaşamak istiyor babam sağ olsaydı ayrı evimiz olurdu diyor annesinin başını boş bırakmak istemiyormuş annesi 45 yaşında
Eşim zaten diyorki eğer anlaşamazsan eltiyle onlar başka eve gider ama sen annemle mecbur aynı evde duracaksın evin büyüğü benim diyor halbuki kardeşinle arasında sadece iki yaş varDiğer gelin kabul etmez belki ayne evde kalmayı ?
Aynen öyleOkul önemli benim için ben senin için herşeyi kabul ettim benim tek istediğim okumak desen ikna etsen iyi olur eğitimini bırakma bence herşeyden önce o bir kadının güçlü olması eğitim ve ekonomik özgürlük oyüzden bu konuda taviz verme sonra çok pişman olursun
Eşim 29kv benım yaşımdave beraber yaşamak istiyor ,
eşin kaç yaşında
Yoo bulursun sevmeye ne var..Aynen yazdıklarınızı şimdiden yaşıyorum zaten ne temizliğini beğeniyor, yaptığım yemeğe karışıyor canım istiyor diyorum olsun bunu yapma şunu yap der, annemle aramın iyi olmasını kıskanıyor eve hiç bir arkadaşımı cagiramiyorym, dışarı çıkacağım da saçımı toplamamami ve uzun giyinmemi söyler biktim artık, ve ben başta onlara üniversite eğitimime devam etmek istediğimi söylemiştim şimdi onada izin vermiyolar kocan kiskanc gitme diyor bana eşimde istemiyor ben böyle yobazlik görmedim avrupanın ortasında, aileme söyledim onlar istiyosan bosan diyolar ama yeni biri iyi olacakmı sanki kızım diyor kafam çok karışık gelecek kaygılarım var..
Onlara sahip çıkması için aynı evde yaşamanıza gerek yoktu ki uzaktan da sahip çıkabilirdi. Kayınvalide yalnız bile değilmiş bir oğlu daha varmış evde. O evlenince onun eşi de gelecekmiş eve, nasıl yaşayacaksınız cümbür cemaat?Haklısınız evet başta kabul etmeyecektim..ama eşimi kıramadım babası yok diye kendini baba yerine koyuyor onlara sahip çıkma duygusu var içinde evin en büyüğü olduğu için bense yapabilirim katlanırım sanmıştım..
Hep konuşuyorum eşimle onun dediği beni kendinden soğutmak istiyorsan böyle devam et, yani o asla kabul etmez artık anladım, dünyada çok kadın varmış ama bi tane annesi varmış sadece bana bu lafı diyen adam zaten beni gözden çıkarmaya hazır
Bir de sana tavsiyem bu konuları ailecek tartışmayın asla, hiç bir konuyu hatta. Özeliniz eşinle aranızda kalsın. Eşine küs olsan da kv yanında tavır yapma. Eşin şunan zaten karmaşık düşünüyor. Ellerine koz verme. Eşinle ilişkini sıcak tutman lehine. O da ayrı evin sizi daha mutlu edeceğini anlamalı. Ama eğitiminden taviz verme.
Şuan peki evlimisiniz?Yoo bulursun sevmeye ne var..
Ben de bu yuzden bosandim. Evimiz,aile duzenimiz olmadi hic. Cocuklar dogdu iyice kabus oldu.
Benim kv de iyiydi ama onu yapma, gece vakti disari mi cikilir, gitmeyin laflari beni sinir ediyordu. Arkadas cagiramiyordum bende, yanimizda oturuyordu kadin..
Bizim ev de dublex ti. Ama olmuyor kuzum
Duzenli Aile hayatinin olmamasi bence bosanma sebebidir. Zamanla o eşim dedigin kocan , seni ve annesini o evin hizmetcisi olarak goruyor ve elini taşın altina koymuyor. Hep beklenti icine giriyor,sorumluluk almiyor ve hep daha fazlasini bekliyor.
E ozmn bırak anasıyla yaşasın, onun yemekleriyle buyusun.. ne diye evlenmis o zaman !
Ben boyle yaptim ve çekildim aradan..
Benim ayri ev dediğim apartmanda olur altlı üstlü komşuda oluruz yani çok bişeyde istemiyorum ayrı şehir fln demiyorum ve benim ailemin yanında ev tutalimda demiyorum burası arabayla iki saat uzaklikta ailemin yanına, tavsiyeleriniz için teşekkür ederimBir de sana tavsiyem bu konuları ailecek tartışmayın asla, hiç bir konuyu hatta. Özeliniz eşinle aranızda kalsın. Eşine küs olsan da kv yanında tavır yapma. Eşin şunan zaten karmaşık düşünüyor. Ellerine koz verme. Eşinle ilişkini sıcak tutman lehine. O da ayrı evin sizi daha mutlu edeceğini anlamalı. Ama eğitiminden taviz verme.
Evet, birde anlatisina göre kaynanam.basta demişki altlı üstlü ev alalım en azından ama.benim kocam kesinlikle olmaz demiş, kocam öyle diyor bana tabi, burda okuyorum bazen aynı şehirde aynı sokakta bile yaşamak istemeyen gelinler var halinize şükredin valla, eşim zaten annesine aşırı düşkün tam anne kuzusu annesine benim Yanimda sürekli sarılıyor bitanem gülüm diyor buda biraz beni geriyor açıkçası..Onlara sahip çıkması için aynı evde yaşamanıza gerek yoktu ki uzaktan da sahip çıkabilirdi. Kayınvalide yalnız bile değilmiş bir oğlu daha varmış evde. O evlenince onun eşi de gelecekmiş eve, nasıl yaşayacaksınız cümbür cemaat?
Neden evlendin?Evet, birde anlatisina göre kaynanam.basta demişki altlı üstlü ev alalım en azından ama.benim kocam kesinlikle olmaz demiş, kocam öyle diyor bana tabi, burda okuyorum bazen aynı şehirde aynı sokakta bile yaşamak istemeyen gelinler var halinize şükredin valla, eşim zaten annesine aşırı düşkün tam anne kuzusu annesine benim Yanimda sürekli sarılıyor bitanem gülüm diyor buda biraz beni geriyor açıkçası..
O sözden sonra demiştim iyi bitsin ozmn diye sonra oda tmm topla eşyalarını babanın evine hadi dedi tam toplarken, ağladı gitme diye yapma etme diyor ben sensiz yapamam ama beni çıkmaza sokma diyor bende geri merhamet ettim.sinirden demiştir diye düşündüm bilemiyorum..ama aklıma hep geliyor ara siraSize eşinizi ikna etmenizi önerecektim ta ki ''dünya da bir sürü kadın var ama bir tane annem var dediği cümleyi görene kadar''. Beni çoktan gözden çıkartmış zaten diyorsunuz öyleyse siz neden halâ bir tanecik annesi ile bu süt kuzusunu yalnız bırakmıyorsunuz? Çekilsenize aralarından sonuçta sende kimsin, annemin elinin kiri olamazsın, senden bir sürü var dünyada sen ne sanıyorsun kendini kelimelerini duymanıza da ramak kalmış!
O sözden sonra demiştim iyi bitsin ozmn diye sonra oda tmm topla eşyalarını babanın evine hadi dedi tam toplarken, ağladı gitme diye yapma etme diyor ben sensiz yapamam ama beni çıkmaza sokma diyor bende geri merhamet ettim.sinirden demiştir diye düşündüm bilemiyorum..ama aklıma hep geliyor ara sira
Evlilik hiç aklımda yoktu inanın, bir gün bir uzaktan akrabamın düğününe gittim eşim beni orada görüyor ve sosyal medya üzerinden bana ulaşıyor ve günlerce kalbimi çalmak için elinden geleni yaptı ve bende tabi sonunda karşılık verdim bende sevdim onu ailemde onayladı o şekil gelişti işte..ama çevremdekiler hep uyardı bu yaşta evlenme hemde kv ile diye hatta eşimin ve aileisi hakkında dedikodular dönüyordu bunuda kuzenlerim söylüyordu bana bende gerçekmi değilmi diye eşime soruyordum şimdi ne kuzenlerimle ne teyzelerimle ne annemle bile görüşmek yasak neymiste dedikodu yapmışlar nisanliyken..Neden evlendin?
Öyle dedim zaten demezmiyim, bana dedi senin baban gözlerinin önünde can verdimi diye sordu, vicdansizlik yapma diyor bende kendimi suçlu hissettim...Sinirden mi? Merhamet etmek yerine o an evleri ayır o zaman yoksa beni hayatta tutamazsın burada deseydiniz bakalım dediğinizi yapacak mıydı hem anlamış olurdunuz sinirden mi söyledi, yoksa gerçek karakteri mi o?
Pardon anneannemle* yaniEvlilik hiç aklımda yoktu inanın, bir gün bir uzaktan akrabamın düğününe gittim eşim beni orada görüyor ve sosyal medya üzerinden bana ulaşıyor ve günlerce kalbimi çalmak için elinden geleni yaptı ve bende tabi sonunda karşılık verdim bende sevdim onu ailemde onayladı o şekil gelişti işte..ama çevremdekiler hep uyardı bu yaşta evlenme hemde kv ile diye hatta eşimin ve aileisi hakkında dedikodular dönüyordu bunuda kuzenlerim söylüyordu bana bende gerçekmi değilmi diye eşime soruyordum şimdi ne kuzenlerimle ne teyzelerimle ne annemle bile görüşmek yasak neymiste dedikodu yapmışlar nisanliyken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?