Kayınvalideyle aynı evde yaşamak

Birde ben gündelik hayatta makyaj yapmayi severim ama oyle cok abartili değil hafif bir bb krem rimel ve allık sadece, eşimle annesi diyorlar işte markete gidince makyaj yapman anormal dışarıda kendini beğendirmek istiyosun gibi şeyler diyolar halbuki ben evdeykende öyleyim bi rimel sürmek kendini beğendirmekmi yani

benim kaynanami anlattin 😄 cok iyi bi insan ama yonetmeyi seviyo hersey onun dedigi gibi olsun ister onun soyledigi hersey dogrudur biz cahilizdir biz anlamiyoruzdur o bize hep akil verir asiri ilgi gosterir herseyimizi bilmek ister. ahhh ahhh benim esimde ayni evde yasamak istedi asla ama aslaaa kabul etmrdim suanda kabul etmedigim icin o kadar mutluyumkii. Ve ayni evde olmadigimiz halde yine ayni😄 arar yine yonetir herseyden haberdar olmak ister. Ama ayri oldugumuz icin sukrediyorum. Ah canim keske kabul etmeseydin.Esinle cok sorun yasarsin bi sekilde onu ikna etmeye calis bian once

öyle bişey yok. Her sorumluluğu sana yükler yükler yarın bigün yorgunluktan sevişemediğinde karılık yapmıyor der gider aldatır o ana denen kadında elinin kiri der olan sana olur annene desene ya anne bundan iyi eziyet mi olur kötü davranıyorlar ırgat gibiyim diye valla kimse kusura bakmasın annem de olsa babamda olsa insan gibi susup kabullenmeyi bilsinler evlatlarının arkasında olsunlar gerekiyorsa ağır konuş kendini herkese farkettir böyle olmaz. Biraz şımarık ol ya bu kadar karışmayın bana demeyi bil diyemiyorsan da hareketlerinle belli et bu ne ya ne iğrenç bir aile ömür boyu çekecek misin?
Annemin dediği iyi gel eve bidaha gitme cekemiyosan diyor ama sonra vay evde kaldım yada ikinci iyi çıkmazsa pişman olursan demedi deme diyo hep negatif negatif ama eşimin ailesine gelince hep pozitif düşün diyor

benim kaynanami anlattin 😄 cok iyi bi insan ama yonetmeyi seviyo hersey onun dedigi gibi olsun ister onun soyledigi hersey dogrudur biz cahilizdir biz anlamiyoruzdur o bize hep akil verir asiri ilgi gosterir herseyimizi bilmek ister. ahhh ahhh benim esimde ayni evde yasamak istedi asla ama aslaaa kabul etmrdim suanda kabul etmedigim icin o kadar mutluyumkii. Ve ayni evde olmadigimiz halde yine ayni😄 arar yine yonetir herseyden haberdar olmak ister. Ama ayri oldugumuz icin sukrediyorum. Ah canim keske kabul etmeseydin.Esinle cok sorun yasarsin bi sekilde onu ikna etmeye calis bian once
Aynen kötü biri değil ama diktatör bir kadın, ikna etmek istiyorum ama nasıl işte açık açık konuşunca olmuyor onu anladimda

Ve bana hep soy babandan gelir diyor babanın soy ismini alır çocuk gibi şeyler söylüyor şimdiden mesela komşunun kızı doğum yaptı kız kaynanasının çocukla pek ilgilenmesini istemiyormuş benim kv'de diyor o çocuk bi kere kimin çocuğu erkek tarafının diyor yani çocuğum olsa vermezde bana, eşim desen bana bir evlat verde annem baksın kafası dağılsın dul kadın diyor sanki ben damızlık falanımda hayyataki tek gayem bunlara çocuk dogurmak sanıyorlar galiba

Tıpkı annem gibi söylüyorsunuz evet iyi tarafından bakincada böyle ama inanın isterse melek olsun aynı ev çok zor yaşamayan bilemez, giydiğim kıyafete bile karışıyor ve çok cimri eşim bana harçlık versin istemiyor annemler yaptı nişanımı gelinliğimi onlar aldı üstüne üstlük altinlarimida aldılar..hiç bişeye ses etmedim anne kız gibi olacağız sandım şimdi bide okul hayatım bitecek..
Sizin okul hayatınız zaten evlenirken bitmiş.Ben sizin gibileri asla anlamayacagim.Aceleniz ne?Koca kaçıyor muydu?Madem okumak vardı içinizde,önce okulu bitirseydiniz..
Baştan aynı evi kabul edip,sonra ben istemiyorum derseniz,ne degeriniz kalır, ne lafınız dinlenir.Kocaniz annesini bırakmaz,siz de bunu daha ne kadar çekersiniz bilmem ama sonunuz yok gibi.
Haa bide ayrı eve çıkamayan evlenmesin lütfen.Böyle adamlarla evlenmeyin.Sadece sevişmek için evleniyor böylesi.Hemde annesi ve bekar erkek kardeşinin yaşadığı evde.Gizli, saklı..

Ve bana hep soy babandan gelir diyor babanın soy ismini alır çocuk gibi şeyler söylüyor şimdiden mesela komşunun kızı doğum yaptı kız kaynanasının çocukla pek ilgilenmesini istemiyormuş benim kv'de diyor o çocuk bi kere kimin çocuğu erkek tarafının diyor yani çocuğum olsa vermezde bana, eşim desen bana bir evlat verde annem baksın kafası dağılsın dul kadın diyor sanki ben damızlık falanımda hayyataki tek gayem bunlara çocuk dogurmak sanıyorlar galiba
kafasi dagilsin diye cocuk yapmak 🤔 canim sen yeni gelin gelmeden o evden gitmeye bak ama esinle kavga etmeden tartismadan yavas yavas onu ikna etmeye calis tatli dille. Ve kendi ailene bunlari anlatma cunku onlarin sana dicegi tek sey sana boyle yapiyosalar birak gel. Senin kocanin istedigi seyler eskide kaldi artik kendini sakin ezdirme ayri bi aile olmaya calis bizim kayinvalidelerimiz nasil evlerini kocalarini cocuklarini yonetiyo. bizde oyle olmaliyiz ayri bi aile olmayiliz. Ama suda var senin esin annesine alisti ayri bi yere gitseniz nasil olur bilemiyorum burnundan getirmese bari. Ben 9 aydir evliyim benim esim hergun arar annesine anlatir evde ne yaptik ne aldik nereye gittik. Hala ayrildiginin farkinda degil bu zaman zaman bizde tartisma yapiyo ama sonra dusunuyorumki zaten ayriyiz evimin sorumlulugu bende o bise dese bile ben onu dinlemek zorunxa degilim

Hatayı bastan yapmışsınız melekte olsa zor boyle şeyler . Yeni gelen gelinde yasicakmis yuh diyorum sadece .ne anlıyor bu erkek aileleri koloni olarak yaşamaktan ben hiç anlamıyorum ya

kafasi dagilsin diye cocuk yapmak 🤔 canim sen yeni gelin gelmeden o evden gitmeye bak ama esinle kavga etmeden tartismadan yavas yavas onu ikna etmeye calis tatli dille. Ve kendi ailene bunlari anlatma cunku onlarin sana dicegi tek sey sana boyle yapiyosalar birak gel. Senin kocanin istedigi seyler eskide kaldi artik kendini sakin ezdirme ayri bi aile olmaya calis bizim kayinvalidelerimiz nasil evlerini kocalarini cocuklarini yonetiyo. bizde oyle olmaliyiz ayri bi aile olmayiliz. Ama suda var senin esin annesine alisti ayri bi yere gitseniz nasil olur bilemiyorum burnundan getirmese bari. Ben 9 aydir evliyim benim esim hergun arar annesine anlatir evde ne yaptik ne aldik nereye gittik. Hala ayrildiginin farkinda degil bu zaman zaman bizde tartisma yapiyo ama sonra dusunuyorumki zaten ayriyiz evimin sorumlulugu bende o bise dese bile ben onu dinlemek zorunxa degilim
Işin tuhaf yanı ailem boşanabilirsin diyolar ama sıcak bakmıyorlar, ve aynı evin içinde nasıl ayrı bir aile olabilirim sizce yardımcı olsanız 😓, ayrı evim olsunda her gün telefonda konuşsun raziyim😒

Işin tuhaf yanı ailem boşanabilirsin diyolar ama sıcak bakmıyorlar, ve aynı evin içinde nasıl ayrı bir aile olabilirim sizce yardımcı olsanız 😓, ayrı evim olsunda her gün telefonda konuşsun raziyim😒
ben bigun oyle bunalmistimki esime bagirdim cagirdim dedm yeter artik ayni evde yasayalimda bitsin bu durum demekki ayni evdede olsan bitmiyo 😊kaynanami cok severm oda beni cok seviyo ama cok ilgide insani bunaltir asiri ilgi istiyo arkadas gibi olalm istiyo hergun ariyim ne yaptm ne ettim anlatiyim istiyo ben elimden geldigince onu uzmemeye calisiyorum ariyorum konusuyorum ama o yine beni kocama sikayet ediyo gelinim beni aramiyo diyo. Ayri oldugum halde evde ne var ne yok herseyden haberi var biyerim agirsa ona soyluyim istiyo. Ayni evde olsak ezilirdim sonucta butun sorumluluk onda. cocugum olsa benden cok onlar ilgilenecek. o yonden rahatm keske en basta o hatayi yapmasaydin. Ailen sana bosan dicegine daha guzel duzgun akil verse. Hersey esinde bitiyo onu yavas yavas tatli dille ikna edeceksin

Yok artık ya bunlar nasıl insanlar boşan daha ne bekliyorsun insan yerine bile koymuyorlar seni . Sana daha neler neler yapar bunlar yazık etme kendine boşan

Aynen düşüncelerime tercüman olmuşsunuz çok sağolun tavisyeleriniz için birde kafamda şu var okul için ikna ettim diyelim evde ders çalışmam gerek tabikide bunun için, okula gitcem her gun, bir yandanda temizlik yemek bekleniyor benden bir yandanda kocamla ilgilenmeliyim zor olmazmi bu beni yormazmi
evlenmeden once ne dusunup aileyle kalmayi kabul ettin cok merak ediyorum? herseyin dort dortluk olacagini mi dusundun. Bir kere olsun ben ayni evde yasamak istemiyorum dedinmi nisanlina. O sana hayir ailemle yasicaz mi dedi? yoksa sen direk kabul mu ettin?

Merhaba arkadaslaş, sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum.
7 aylık evliyim, kaynanamla oturmayı başta kabul ettim eşim çok istediği için, kayınvalidem dul olduğu için eşim bizimle yaşamasını istiyor sadece oda değil birde kaynım var bizimle ayni evde yasıyor şu an bekar, evlenince yeni gelinde bizimle yaşayacakmış, eşimle konuştum kaç kez kesinlikle taviz vermiyor ben daha 22 yaşındayım nasıl böyle bir hata yaptım sizce benmi büyütüyorum, kaynamam çok kötü biri değil ama nasıl desem herşeye karışan biri yönetmeyi seviyor ömrümün sonuna kadar bu şekil nasıl yaşarım kendimi evlenmiş gibi hissetmiyorum ev altlı üstüde değil, büyük villa ama mutfak oturma odası beraber özelimiz yok yani, esimle aram iyi l,sizce napmam lazım eşimi nasıl ikna ederim
Artık yapacak pek bir şey yok gibi.Simdi hee gelinceye kadardı simdi sıkıntı çıkartıyor diyecekler.Tatli dille halletmeyi dene bakalim zor ama😔

Derhal ayrı eve çık uzak olsun kaynanana, çıkmıyorsanız boşan gitsin ben boşandı kocam aynı evde yaşatıyordu

ben bigun oyle bunalmistimki esime bagirdim cagirdim dedm yeter artik ayni evde yasayalimda bitsin bu durum demekki ayni evdede olsan bitmiyo 😊kaynanami cok severm oda beni cok seviyo ama cok ilgide insani bunaltir asiri ilgi istiyo arkadas gibi olalm istiyo hergun ariyim ne yaptm ne ettim anlatiyim istiyo ben elimden geldigince onu uzmemeye calisiyorum ariyorum konusuyorum ama o yine beni kocama sikayet ediyo gelinim beni aramiyo diyo. Ayri oldugum halde evde ne var ne yok herseyden haberi var biyerim agirsa ona soyluyim istiyo. Ayni evde olsak ezilirdim sonucta butun sorumluluk onda. cocugum olsa benden cok onlar ilgilenecek. o yonden rahatm keske en basta o hatayi yapmasaydin. Ailen sana bosan dicegine daha guzel duzgun akil verse. Hersey esinde bitiyo onu yavas yavas tatli dille ikna edeceksin
Ailem bosan demiyor zaten, boşanırsan perişan olursunuz diyorlar, yeni gelin gelsin zaten olmaz kendi anlar eşin evi ayırır diyorlar ama garantisi yok işte nasıl güveneceğim yıllarım boşa giderse.. bu tatli dil işini ben beceremiyorum galiba😓 ya bide esim beni yalancı olarak görüyor biraz çünkü başta kabul ettim diye ama kabul etmemin sebebi annesi bana bi kaç sene sonra isterseniz başka eve gidersiniz demişti ama eşim işte kabul etmiyo babası olmadığı için..Ailem arkamda olduklarını söylüyorlar araba verdiler ehliyetimi öğrenmem için mesela
Derhal ayrı eve çık uzak olsun kaynanana, çıkmıyorsanız boşan gitsin ben boşandı kocam aynı evde yaşatıyordu
Peki tekrar evlendinizmi

evlenmeden once ne dusunup aileyle kalmayi kabul ettin cok merak ediyorum? herseyin dort dortluk olacagini mi dusundun. Bir kere olsun ben ayni evde yasamak istemiyorum dedinmi nisanlina. O sana hayir ailemle yasicaz mi dedi? yoksa sen direk kabul mu ettin?
Yok o yalan değil başta dedi benim şartım bu babam olmadığı için diye allah var yukarıda, ama annesi anneme sonra giderler başka eve diyordu, eşimden hoşlandım sevdim oyuzden evet dedim bir süre otururum beraber sonra nasılsa başka eve gitmeyi kabul eder diyordum kendi kafamda salak gibi eşimin bu kadar inat olacağını bilemedim, ve eşim bana hep seni prensesler gibi yaşatacağım istediğini al, istediğini yap kimse bu evde karışamaz sana diyordu tanıştığımizda sen gelin değil evin kızı olacaksın diyordu okuluna gidersin annem yemeği temizliği yapar diyordu ama şuan ben hizmetçi oldum öğrenci olmam gerekirken..

Yok o yalan değil başta dedi benim şartım bu babam olmadığı için diye allah var yukarıda, ama annesi anneme sonra giderler başka eve diyordu, eşimden hoşlandım sevdim oyuzden evet dedim bir süre otururum beraber sonra nasılsa başka eve gitmeyi kabul eder diyordum kendi kafamda salak gibi eşimin bu kadar inat olacağını bilemedim, ve eşim bana hep seni prensesler gibi yaşatacağım istediğini al, istediğini yap kimse bu evde karışamaz sana diyordu tanıştığımizda sen gelin değil evin kızı olacaksın diyordu okuluna gidersin annem yemeği temizliği yapar diyordu ama şuan ben hizmetçi oldum öğrenci olmam gerekirken..
Ki anneside öyle diyordu sen benim kızım oldun 3uncu evladım oldun okuluna gidersin akşamda kocanla vakit geçirirsin ben gencim temizlik yemek bana ait dedi bu şekilde kabul ettim

Back
X