Kayınvalideyle aynı evde yaşamak

Yok o yalan değil başta dedi benim şartım bu babam olmadığı için diye allah var yukarıda, ama annesi anneme sonra giderler başka eve diyordu, eşimden hoşlandım sevdim oyuzden evet dedim bir süre otururum beraber sonra nasılsa başka eve gitmeyi kabul eder diyordum kendi kafamda salak gibi eşimin bu kadar inat olacağını bilemedim, ve eşim bana hep seni prensesler gibi yaşatacağım istediğini al, istediğini yap kimse bu evde karışamaz sana diyordu tanıştığımizda sen gelin değil evin kızı olacaksın diyordu okuluna gidersin annem yemeği temizliği yapar diyordu ama şuan ben hizmetçi oldum öğrenci olmam gerekirken..
cok buyuk bi hata yapmissin. Simdilik beraber oturalm sonra ayriliriz diyipte ayrilaniz henuz goremedim. Esin senin yaninda olmuyosa sana destek olmuyosa seni o evde mutlu edemiyosa suanda sakin cocuk isine bulasma sonrasinda herseyi dahada kotu yaparsin.Suanda bi cozum ariyosun ne yapacagini bilmiyosun dimi. Yapacagin ilk sey esini karsina alip ciddi ciddi konusmak. Asla cocukca konusma ciddi ol sana verecegi yanitlara gore bi yol ciz. Umarim hersey diledigin gibj olur

Ailem bosan demiyor zaten, boşanırsan perişan olursunuz diyorlar, yeni gelin gelsin zaten olmaz kendi anlar eşin evi ayırır diyorlar ama garantisi yok işte nasıl güveneceğim yıllarım boşa giderse.. bu tatli dil işini ben beceremiyorum galiba😓 ya bide esim beni yalancı olarak görüyor biraz çünkü başta kabul ettim diye ama kabul etmemin sebebi annesi bana bi kaç sene sonra isterseniz başka eve gidersiniz demişti ama eşim işte kabul etmiyo babası olmadığı için..Ailem arkamda olduklarını söylüyorlar araba verdiler ehliyetimi öğrenmem için mesela

Peki tekrar evlendinizmi
Eşin de sana verdiği sözleri tutmuyor. Okutacağım dedi ne oldu ? Hizmetçi olup çıkmışsın o evde.
Zamanını boşa heba ediyorsun, bencil bir koca yüzünden yılların boşa gidecek.
Geç ailenin yanına, eğitimini tamamla, maddi açıdan özgür ol. Sonra istersen karşına hayırlı başka bir kısmet çıkar.
Kendini bu kadar değersizleştirme yoksa ilerde daha çok pişman olursun.

Bence eşinizi sevdiğiniz için ve ikiniz arasında bir sorun olmadığı için ve eşiniz bu konuda taviz vermediği için bir şekilde siz böyle yaşamaya devam edeceksiniz gibi geliyor bana

Siz eşinizi ikna edip ayrılabilir misiniz o evden bilmiyorum ama elti adayı varsa onu yönlendirin kkya o kabul etmesin kv ile oturmayı, en azından bir kadının daha başı yanmasın.

Merhaba arkadaslaş, sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum.
7 aylık evliyim, kaynanamla oturmayı başta kabul ettim eşim çok istediği için, kayınvalidem dul olduğu için eşim bizimle yaşamasını istiyor sadece oda değil birde kaynım var bizimle ayni evde yasıyor şu an bekar, evlenince yeni gelinde bizimle yaşayacakmış, eşimle konuştum kaç kez kesinlikle taviz vermiyor ben daha 22 yaşındayım nasıl böyle bir hata yaptım sizce benmi büyütüyorum, kaynamam çok kötü biri değil ama nasıl desem herşeye karışan biri yönetmeyi seviyor ömrümün sonuna kadar bu şekil nasıl yaşarım kendimi evlenmiş gibi hissetmiyorum ev altlı üstüde değil, büyük villa ama mutfak oturma odası beraber özelimiz yok yani, esimle aram iyi l,sizce napmam lazım eşimi nasıl ikna ederim
Ahh çok üzüldüm... villa milla hikaye tek odalı ev olsun eşinle beraber sana ait olsun.. ben altlı üstlüyüm cok uğraştım seni düşünemiyorum. Kaynın evlenir evlenmez ayrılmaya bak bence hatta evlenmesini bile bekleme ayrıl direk huzurın yoksa. Hem zaten bekar bi erkekle senin ne işin var aynı evde ne kadar abisi olursa olsun? Rahat edemezsin ki. Annesi yalnız kalmayacak sonucta kaynın var. Kaynın evlenince de bi hafta kaynında kalır bi hafta sende olur biter. Yalnız kalmamış olur.

Bekar kaynınız var evlenince o da size dahil olacak bu kısmi hele hiç anlayamıyorum. Iki erkek kardeş ayrı evlerde olur hadi anneleri de dul diye yalnız kalmasın diye 6 ay birinde 6 ay birinde kalır hiç değilse diyeceğim ama tam tersi herkes iç içe bu şekilde ne kadar yanlış yani. Bi de kaynınızın eşiyle anlaşamayacak olursanız seyreyleyin cümbüşü nasıl mutlu olabileceksiniz o evde

Ailem bosan demiyor zaten, boşanırsan perişan olursunuz diyorlar, yeni gelin gelsin zaten olmaz kendi anlar eşin evi ayırır diyorlar ama garantisi yok işte nasıl güveneceğim yıllarım boşa giderse.. bu tatli dil işini ben beceremiyorum galiba😓 ya bide esim beni yalancı olarak görüyor biraz çünkü başta kabul ettim diye ama kabul etmemin sebebi annesi bana bi kaç sene sonra isterseniz başka eve gidersiniz demişti ama eşim işte kabul etmiyo babası olmadığı için..Ailem arkamda olduklarını söylüyorlar araba verdiler ehliyetimi öğrenmem için mesela

Peki tekrar evlendinizmi
Yo asla çalışıp ayrı ev tutamaz çünkü

Bence eşinizi sevdiğiniz için ve ikiniz arasında bir sorun olmadığı için ve eşiniz bu konuda taviz vermediği için bir şekilde siz böyle yaşamaya devam edeceksiniz gibi geliyor bana
Katlanamamki, dün mesela annemlere dedim bayramdan sonra geliyorum diye mutlu değilim rahat edemiyorum bu ev bana ait değil gibi dedim kaynım varken yemek yemeye bile cekiniyorum o derece, onlarda işte cahil cahil seyler soyluyorlar iste bosanirsan sana iyi gozle bakilmaz gibi dedikodu yapar millet adin onla bunla cikar gibi seyler psikolojim bozuldu resmen.

Bekar kaynınız var evlenince o da size dahil olacak bu kısmi hele hiç anlayamıyorum. Iki erkek kardeş ayrı evlerde olur hadi anneleri de dul diye yalnız kalmasın diye 6 ay birinde 6 ay birinde kalır hiç değilse diyeceğim ama tam tersi herkes iç içe bu şekilde ne kadar yanlış yani. Bi de kaynınızın eşiyle anlaşamayacak olursanız seyreyleyin cümbüşü nasıl mutlu olabileceksiniz o evde
Çıkış yolu giremiyorum sanırım tek yolu boşanmak..

Ahh çok üzüldüm... villa milla hikaye tek odalı ev olsun eşinle beraber sana ait olsun.. ben altlı üstlüyüm cok uğraştım seni düşünemiyorum. Kaynın evlenir evlenmez ayrılmaya bak bence hatta evlenmesini bile bekleme ayrıl direk huzurın yoksa. Hem zaten bekar bi erkekle senin ne işin var aynı evde ne kadar abisi olursa olsun? Rahat edemezsin ki. Annesi yalnız kalmayacak sonucta kaynın var. Kaynın evlenince de bi hafta kaynında kalır bi hafta sende olur biter. Yalnız kalmamış olur.
Aynen ben gerçekten dayanamıyorum artık, sabrım tükendi tükenecek ailem bi olumlu konuşsa gel bişey olmaz deseler hemen gelcem, abiside benden çekiniyor ben ondan cekiniyorum tuhaf bir ev ortamı var anlayacağın diken üstündeyim istediğimi giyemiyorum kaynım varken ben evde tayt giymeyi severim mesela rahatlık acısından ama o gelince değiştiriyorum mecbur..
Askılıda giymek yasak zaten evde bile kv hemen uyarıyor abinin yanında böyle giyinme diye, ve mesela benim saçlarım baya uzun e haliyle bazen bir iki tel dökülüyor ben bazen farketmiyorum yoksa hep topluyorum yani yerden, kızıyor kaynanam saçını kestir diyor heryerbatiyomus ama yalan halbuki evde topluyorum saçımı akşam kocam geldiğinde açıyorum eşim kötü değil onunla sorunumuz sadece bu ev konusu işte.. ayrı evim olsaydı kimin haddineydi benim bi tane sac telimin yere dökülmesi ama ev onun ya ben sigintiyim burda..

Okurken daraldım inan ki senden yaşça bayağı büyüğüm. Ben evlensem özgürlüğüm kısıtlanır şu an istediğim gibi hayatımı yönetemem deyip evlilikten kaçarken senin yaşadıklarına inanamıyorum.

Eşinin seni sevdiği yok .önce bunu bir kabullen. O annesine bir hizmetçi almış. Bedava... Sadece yiyip içen bir hizmetçi...
İstedikleri gibi ma aile seni kullanıyorlar. Daha 22 yaşındasın ömür boyu bu çile çekilir mi ?

Annen ne derse desin kaç kurtul. İnan ki yaşadığın en ağır evlilik türlerinden biri. Açıköğretim bile olsa oku iş bul. Emin ol bundan çok çok daha iyi bir evlilik yaparsın ilerde.

Adamlar da utanma bile yok. Aynı evde bekar kardeş genç gelin anne daha bir de başka bir gelin daha alacaklar. Tövbe yarabbim ya söyleyecek söz bulamıyorum. Resmen midesizlik..

Aynen ben gerçekten dayanamıyorum artık, sabrım tükendi tükenecek ailem bi olumlu konuşsa gel bişey olmaz deseler hemen gelcem, abiside benden çekiniyor ben ondan cekiniyorum tuhaf bir ev ortamı var anlayacağın diken üstündeyim istediğimi giyemiyorum kaynım varken ben evde tayt giymeyi severim mesela rahatlık acısından ama o gelince değiştiriyorum mecbur..
Askılıda giymek yasak zaten evde bile kv hemen uyarıyor abinin yanında böyle giyinme diye, ve mesela benim saçlarım baya uzun e haliyle bazen bir iki tel dökülüyor ben yaratmıyorum farketmek toplarım yerden bunada kızıyor kaynanam saçını kestirdim diyor heryerbatiyomus ama yalan halbuki evde topluyorum akşam kocam geldiğinde açıyorum eşim kötü değil onunla sorunumuz sadece bu ev konusu işte..
Hala eşim iyi diyorsun. Annesi için çocuk doğurmanı isteyen, dünya kadın dolu hiç bir kadın bir annem etmez diyen , beğenmiyorsan eşyaları topla git diyen bir adamla evlisin eşinin neresi iyi yahu ?

Valla bu konu saç baş yoldurur.

Bu düşünce biçimini değiştirmezsen hayatın bitecek canım kardeşim haberin olsun

Hala eşim iyi diyorsun. Annesi için çocuk doğurmanı isteyen, dünya kadın dolu hiç bir kadın bir annem etmez diyen , beğenmiyorsan eşyaları topla git diyen bir adamla evlisin eşinin neresi iyi yahu ?

Valla bu konu saç baş yoldurur.

Bu düşünce biçimini değiştirmeden hayatın bitecek canım kardeşim haberin olsun
Yani demek istediğim sinirleniyor ama 5 dakika sonra geri çok iyi oluyor hani acaba sinirdenmi yapıyor belkide onu iyi görmek istiyorumdur kafam çok karışık ya..mesela çok gururludur bide annem bana bişey alsın istemez bunun için kaç kez kavga etti benimle hatta bir gün annemlere misafirliğe gitmiştik annemde bana bi kaç parça kıyafet almış görmüş mağazada kadıncağız alayım demiş akşam kocamla eve dönerken bi anda petrola durduk o annemin aldığı eşyaları çöpe basmaya kalktı gecenin bir vakti, ben yapma etme diye yalvardım ağladimda zor tuttum işte ben onu adam yerine koymuyomus onun dediğini yapmiyomusum oyuzden yapmış sonra hemen ardından, annem iki tane dondurma koymuştu yolda yersiniz diye bunları camdan fırlattı sonra tekrar petrola uğradı yolda ve bira aldı iki tane içti ve son surat araba kullandı öleceğiz diye korktum sonra eve geldik ben dedim ben seni bu şekil çekemem nasıl bir insansın dedim, oda cekemiyosan babanın evine bırakırım dedi eşyalarımı aldı iyi hadi götür dedim sonrada ağladı ben sensiz yapamam fln..

Yani demek istediğim sinirleniyor ama 5 dakika sonra geri çok iyi oluyor hani acaba sinirdenmi yapıyor belkide onu iyi görmek istiyorumdur kafam çok karışık ya..mesela çok gururludur bide annem bana bişey alsın istemez bunun için kaç kez kavga etti benimle hatta bir gün annemlere misafirliğe gitmiştik annemde bana bi kaç parça kıyafet almış görmüş mağazada kadıncağız alayım demiş akşam kocamla eve dönerken bi anda petrola durduk o annemin aldığı eşyaları çöpe basmaya kalktı gecenin bir vakti, ben yapma etme diye yalvardım ağladimda zor tuttum işte ben onu adam yerine koymuyomus onun dediğini yapmiyomusum oyuzden yapmış sonra hemen ardından, annem iki tane dondurma koymuştu yolda yersiniz diye bunları camdan fırlattı sonra tekrar petrola uğradı yolda ve bira aldı iki tane içti ve son surat araba kullandı öleceğiz diye korktum sonra eve geldik ben dedim ben seni bu şekil çekemem nasıl bir insansın dedim, oda cekemiyosan babanın evine bırakırım dedi eşyalarımı aldı iyi hadi götür dedim sonrada ağladı ben sensiz yapamam fln..

O seni iyice köleye çevirmiş. Önce kovup gideceğin zaman iki özür geri çeviriyor seni. Canım bu aile seni kullanıyor. Senin gibi bir köleyi parayla bulamazlar inan.
Yaşadıkların insanlık dışı. Düzenli cinsel hayatı olan bir evlinin bekar abiyle aynı evde ne işi olur Allah aşkına. Daha bir de aynı eve ikinci bir gelin alacaklarmış. Eşin annesi başka bir adamla flört eder evlenir diye annesinin başını bekliyor. Bunların namusla bir ilgisi yok. Eşin cahil ve namus kavramı bozuk bir insan. Çok değil bir seneye seni aldatır bu adam . çocuğun yokken kaç kurtul

O seni iyice köleye çevirmiş. Önce kovup gideceğin zaman iki özür geri çeviriyor seni. Canım bu aile seni kullanıyor. Senin gibi bir köleyi parayla bulamazlar inan.
Yaşadıkların insanlık dışı. Düzenli cinsel hayatı olan bir evlinin bekar abiyle aynı evde ne işi olur Allah aşkına. Daha bir de aynı eve ikinci bir gelin alacaklarmış. Eşin annesi başka bir adamla flört eder evlenir diye annesinin başını bekliyor. Bunların namusla bir ilgisi yok. Eşin cahil ve namus kavramı bozuk bir insan. Çok değil bir seneye seni aldatır bu adam . çocuğun yokken kaç kurtul
Ev baya büyük herkesin banyosu ayrı yani ses fln gitmiyor ama yinede tuhaf tabi

Ev baya büyük herkesin banyosu ayrı yani ses fln gitmiyor ama yinede tuhaf tabi
Evin büyüklüğü önemli değil ki. Bir sürü ailenin ne işi var bir ev içinde. Rahat rahat giyinemiyorsun bile. Bir insan evinde de rahat edemeyecekse nerede rahat eder ki ?

Seni biraz otur düşün sakin kafayla. Hayatının cehennem azabından bir farkı yok. Allah yardım etsin

ķ
Evin büyüklüğü önemli değil ki. Bir sürü ailenin ne işi var bir ev içinde. Rahat rahat giyinemiyorsun bile. Bir insan evinde de rahat edemeyecekse nerede rahat eder ki ?

Seni biraz otur düşün sakin kafayla. Hayatının cehennem azabından bir farkı yok. Allah yardım etsin
Âmin 😓

Back
X