kayinvalideyle ayni ew :(

ailem uzulur diye gidemiyorum abim bosandi annem ne kadar cok uzuldu babamda ayni sekilde bnde bosanirsam cpk uzulurler zaten yaslilar ailemi uzemem
Asıl sizin mutsuz olduğunuzu bilseler üzülürler. En azından göz dağı verin belki eşiniz yola gelir

Tam olarak kime isyan etmekten korkuyorsun? Kocana mi ailesine mi? Su elin adamlarina degil de sizi buyuten ailelerinize bir itimat etseniz keske. Kocan istemiyorsan babanin evine git demis iste. Git yani. Bakar sana baban. Kocan da adam olma firsati bulur belki bu vesileyle.

Madem üzmek istemion biz ne diyelimki oturup ekecen gündüz ailesinin hizmetcisi gecede esinin hizmetcisi olacan kıymetsiz olcan umursanmayacaksin ve aileni üzmek istemeyen kahraman bı kız olacaksin sorasindada yaslanmis ve hastalikli olarak

Kaynana evini geçtim sırf kocanın ettiği laf yüzünden bile o evde durulmaz bacım yani ne demek beğenmiyorsan git adam seni gerçekten sevse bu cümleyi kurmaz zaten babamın evinde dayak olsa bile giderim ben bunu diyen adamın yanından... çok pis gurur yaparım ben böyle durumlarda valla bence dön ailenin evine o senin cesaretin yok diye düşünüp rahat rahat atar yapıyor görsün gününü

E canım sana saygısı olmayan seni önemsemeyen bi adamdan boşan diyoruz ailem üzülür diyosun, çalış diyoruz eşim izin vermiyor diyosun. Ne yapalım o zaman sihirli değnekle eşini ve ailesini mi düzeltelim? Ya da otur kendi ettiğini çek mi diyelim?

Bence otur babanla konuş ve baba evine geri dön eşin ev açana kadarda onunla konuşma , bu evliliği çocuk oyuncağı mı? sanıyorsunuz bir çok genç kız rüyalarda yaşıyor ,ta ki gerçek yüzüne tokat vurana kadar , ömür boyu çekmek zorunda değilsin eşinde yeni ev açmam diye ayak direrse tek celsede boşarsın çünkü ayrı ev açmayan kocayı hakim tek celsede boşuyor ,kanunda ayrı ev açma mecburiyeti var

kucağında bebeginle ortada kalsan daha çok üzülürler emin ol yol yakınken dön burnunu sürttür

Sakın çocuk yapma adam istese bile tamam de korun sakın birdaha diyorum çocuk yapma ve git ailenin yanına olanları anlat onlar senin ailen emin ol anlattığında söylemediğin için kızarlar.O adam da seni dik görünce bak nasıl geliyor gelmezse de zaten çooook iyi bir karar verdiğini görüceksin böyle bir hayatın yaşamın sonu yok sonra bir bakarsın yıllar geçmiş gençlik gitmiş hep başkaları için yaşamışım dersin iş işten geçmiş olur dön babamın evine şartlarını söyle kabul ederse ne ala etmezse eyvallah der yoluna bakarsın şunu unutma bu hayat başkaları ve başkalarını memnun etmeye çalışarak yaşamak için çok kısa kendine güven hemen hayata geçir.

Eğer sabredeyim diyorsan seneler sonra pismanliklarinla başbaşa kalacaksın.Sonuc her şey için çok geç olucak.

En azından çalışma konusunda ısrarcı ol.Bunu 20 senelik evli pişman olmak için geç kalmış biri olarak söylüyorum.

Bir tarafı sıkışınca babanın evine git!
Allah böyle, (adam olmayan adamların) boyunu devirsin.
Kimseye ayrıl demem ama resmen seni (kusuruma bakma) it gibi kullanıyorlar.
Tekrar özür dilerim ama gerçekten o kocan olacak hödük seni karısı olarak görseydi, seni sahiplenmiş olsaydı kolay kolay beğenmiyorsan babanın evine git demezdi.
Seni seven adam, senin için makul olan neyse onu savunurdu.
Özetle; bu herif seni zerre kadar umursamıyor ve sevmiyor.

Gitmeyeceginizi ona hissettirmissiniz. Hemen babanın evine git diyebiliyor. Ayrı eve çıkma imkanınız varsa çıkın. Bir daha git derse de gidin.

calişmana izin vermiyor ama evinşdr ayıramıyor:) aklın varsa ne olursa olsun dön ailenin yanina. ya evini ayırırsın yada boşanırım de bitti.

Başlık bile tuglerimi tiken tiken etmeye yetti , anasının memesinden kopamayan bir erkek daha ,ya ben anlamıyorum daha bir yıllık evlisin hicmi oynssmiyonuz ,sarılıp opusmuyosunuz banyo nasıl yapıyorsunuz yav evinde don atlet oturup kafa dinlemek varken ,niye ananla aynı ev ??? Bazı sebeblerden dolayı bir kaldın hadi ,geçmiş bir yıl hala niye ordasin ,konu sahibesi en büyük hata sende askimdan olsemde bir durmam bir göz baraka olsun çadır olsun ama bir olmasın ,en başta kabul etmeyecektin.. olan olmuş kocada anlayış yok adam olan karısına kapı orda dermi ya ha diyosa anana git sende eyw de topla pilini pirtini git . Çocuk olmadan iyice çamura saplanma kv kısmı kullanmayı pek sever ,yemek temizlik ,ütü hepsi sende degilmi, misafir ağırlaması gelene hizmetçilik yapma hpsi sende , karinkoca bu başbaşa yemek yok ,gezme yok her yere siyam ikizleri gibi kv de pesinizde ,ay bide arabanın ön koltuğuna yerleşmezlermi , açıkta olsan kapalida olsan mecbur düzenli giyineceksin ,uzanıp TV izlemisligin varmı ? Amaannn bugün yemek yapmiyom temizlik yapmak istemiyorum deyip tüm gün keyif yapmisligin?? Yok demi böyle hayat geçmez bacım ,kilolu sinir hastası agrasif çocuğuna yetemeyen bir anne olur ömrün geçer gider .. hayatta en önemli şey sağlık ve huzur ikisi birbirine bağlıdır bende ,huzursuz mutsuzsam hep hasta olurum .. sana babanın evine git diyorsa git sende ,seni anlamayan kıymet vermeyen adam için niye duracaksın ?? Sevgi dersen oda tektarafli göründüğü üzere ...

Daha iyiye gitmeyecek hayatın ,daha kötüye gidecek ..

"sizce abartıyor muyum acaba" lafı da bdv'de moda oldu..

göz var nizam var.
baban istememiş? neden ? bir yetişkin gözüyle demek ki birşeyler görmüş bu adamda!
hazır işin varmış. bilerek isteyerek kv ile yaşamayı kabul edip bir de işi bıraktırmış.!
ne için? evlenmeden önce nasıldı bu adam
elalemin hizmetçiliğini yapacağına ana-babanın yanına git. bir senede bu haldeysen bir ömür geçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…