- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi gullusahin
-
Asıl sizin mutsuz olduğunuzu bilseler üzülürler. En azından göz dağı verin belki eşiniz yola gelirailem uzulur diye gidemiyorum abim bosandi annem ne kadar cok uzuldu babamda ayni sekilde bnde bosanirsam cpk uzulurler zaten yaslilar ailemi uzemem
Tam olarak kime isyan etmekten korkuyorsun? Kocana mi ailesine mi? Su elin adamlarina degil de sizi buyuten ailelerinize bir itimat etseniz keske. Kocan istemiyorsan babanin evine git demis iste. Git yani. Bakar sana baban. Kocan da adam olma firsati bulur belki bu vesileyle.Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
Madem üzmek istemion biz ne diyelimki oturup ekecen gündüz ailesinin hizmetcisi gecede esinin hizmetcisi olacan kıymetsiz olcan umursanmayacaksin ve aileni üzmek istemeyen kahraman bı kız olacaksin sorasindada yaslanmis ve hastalikli olarakannemler yasli abim bosandi bnmde bosanmami kaldiramazlar onlari hic uzmek istemiyorum ne zaman sorsalar cok iyiyim diyorum aileme cok duskun oldugumu bikiyor gidemeyecegimi vikiyor o yuzden bu kadar rahat soyleyebiliyor ailemde bana duskun aslinda ama onlarii uzmek istemiyorum hic
Kaynana evini geçtim sırf kocanın ettiği laf yüzünden bile o evde durulmaz bacım yani ne demek beğenmiyorsan git adam seni gerçekten sevse bu cümleyi kurmaz zaten babamın evinde dayak olsa bile giderim ben bunu diyen adamın yanından... çok pis gurur yaparım ben böyle durumlarda valla bence dön ailenin evine o senin cesaretin yok diye düşünüp rahat rahat atar yapıyor görsün gününüKizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
kucağında bebeginle ortada kalsan daha çok üzülürler emin ol yol yakınken dön burnunu sürttürannemler yasli abim bosandi bnmde bosanmami kaldiramazlar onlari hic uzmek istemiyorum ne zaman sorsalar cok iyiyim diyorum aileme cok duskun oldugumu bikiyor gidemeyecegimi vikiyor o yuzden bu kadar rahat soyleyebiliyor ailemde bana duskun aslinda ama onlarii uzmek istemiyorum hic
calişmana izin vermiyor ama evinşdr ayıramıyor:) aklın varsa ne olursa olsun dön ailenin yanina. ya evini ayırırsın yada boşanırım de bitti.Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
cok seviyorduAyni evi kabul ederken tam olarak ne dusunuyordun?
cok seviyorduhep ayni cok sevdim vok sevdim sonrasida hep ayni..
Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?