Başlık bile tuglerimi tiken tiken etmeye yetti , anasının memesinden kopamayan bir erkek daha ,ya ben anlamıyorum daha bir yıllık evlisin hicmi oynssmiyonuz ,sarılıp opusmuyosunuz banyo nasıl yapıyorsunuz yav evinde don atlet oturup kafa dinlemek varken ,niye ananla aynı ev ??? Bazı sebeblerden dolayı bir kaldın hadi ,geçmiş bir yıl hala niye ordasin ,konu sahibesi en büyük hata sende askimdan olsemde bir durmam bir göz baraka olsun çadır olsun ama bir olmasın ,en başta kabul etmeyecektin.. olan olmuş kocada anlayış yok adam olan karısına kapı orda dermi ya ha diyosa anana git sende eyw de topla pilini pirtini git . Çocuk olmadan iyice çamura saplanma kv kısmı kullanmayı pek sever ,yemek temizlik ,ütü hepsi sende degilmi, misafir ağırlaması gelene hizmetçilik yapma hpsi sende , karinkoca bu başbaşa yemek yok ,gezme yok her yere siyam ikizleri gibi kv de pesinizde ,ay bide arabanın ön koltuğuna yerleşmezlermi , açıkta olsan kapalida olsan mecbur düzenli giyineceksin ,uzanıp TV izlemisligin varmı ? Amaannn bugün yemek yapmiyom temizlik yapmak istemiyorum deyip tüm gün keyif yapmisligin?? Yok demi böyle hayat geçmez bacım ,kilolu sinir hastası agrasif çocuğuna yetemeyen bir anne olur ömrün geçer gider .. hayatta en önemli şey sağlık ve huzur ikisi birbirine bağlıdır bende ,huzursuz mutsuzsam hep hasta olurum .. sana babanın evine git diyorsa git sende ,seni anlamayan kıymet vermeyen adam için niye duracaksın ?? Sevgi dersen oda tektarafli göründüğü üzere ...
Daha iyiye gitmeyecek hayatın ,daha kötüye gidecek ..