- 23 Aralık 2012
- 7.663
- 50.917
- 748
- Konu Sahibi gullusahin
Vaahh vahh allah kurtarsin bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailen üzülür diye boşanmıyorsun kocan iZin vermiyor diye çalışmıyorsun. Kendine bütün çözüm yollarını baştan kapatmışsın ne tavsiye verilebilir ki bu durumda. Ya aileni birazcık üzmeyi göze alıp boşanacaksın ya kocanı karşına alıp ortalığı yırtıp çalışıp ayrı eve çıkacaksın ya da dişini sıkıp oturacaksın kayınvalidenin evinde. Ben başka bi çözüm göremedimailem uzulur diye gidemiyorum abim bosandi annem ne kadar cok uzuldu babamda ayni sekilde bnde bosanirsam cpk uzulurler zaten yaslilar ailemi uzemem
Bir an anlattiklatiniz gozumde canladi:)))Saglam bir cinnet biseyleri kolaylaştırır sanirim bi kavganin üstüne ativer kendini yere çırpın çırpın bayıl esin bi korksun acilde gözünü actiginda canım karim affet moduna girmediyse adam değildir zaten sal gitsin... Ayni ev mevzusu bitiriyor beni ifritim oldum olası Allah sabir versin bian evvel kurtarsın inşallah..
Bir an anlattiklatiniz gozumde canladi:)))
İse yarar numaradır ama he..![]()
İçim daralıyor kv deyince İnşallah ayrı eve cikmissinizdir.Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
Lanet olsun o paraya.Benimde evliliğim bitiyor.Kızlar eski bir post uzun yıllardır girmiyordum bu siteye bugün aklıma düştü girdim
Son durumum maddi durumlardan kaynaklı işe girdim o dönemler psikolojim. Çok bozukmuş bunu anladım yazdıklarımdan ben işe girince evleri ayırdık eşimle aram düzeldi şuan mutluyuz çok şükür 2 tanede cocugumuz oldu yasadıklarımdan sunu anladım ki paran yoksa ne ask kalıyor ne tahammül Allah kimseyi yoklukla sınamasın
Kizlar 1 yilkik ewliyim bazi nedenlerden dolayi esimin ailesiyle birlikte yasiyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi cok bunaldim hergun hergece agliyorum sinir krizleri geciriyorum bi yil olmasina ragmen bir turlu alisamadim kimseyede bisey diyemiyorum esime uzuldugumu belirttigimde memnun degilsen babanin evine git diyor ama ewlenirken babam karsi gelmisti bn seviyorum dedigim icin kabul etti istesemde gidemem ailemi umek istemiyorum ama bu sekilde yasamak da zoruma gidiyor artik bn gelinim diye herseyi ben yapiyorum ewde iyice yoruldum yiprandim Allahim sabir versin diye dua ediyorum isyan etmekten cok korkuyorum ewlenmeden once aktif is hayatim vardi simdide calismak istiyorum ama esim izin vermiyor cokk bunaldim ne yapmaliyim sizce abartiyormuyum acaba
İlk önce geçmiş olsun.
Kesinlikle çocuk yapma.
Eşini al karşına konuş birdaha ciddi ciddi.
Eğer hala değer vermezse söylediklerine boşanmaktan başka bir çare kalmıyor.
Ailenin istemediği biriyle evlenmiş olabilirsin ama sen onların kızısın. Seni sokağa atacak değiller.
Bir iki söylenir alırlar eve. Hem sen tekrar işe girer kendi hayatını kurarsın.
Bunu çekmek zorunda değilsin.
Ve iyliğin için söylüyorum çocuk yapma.
Ne diyeyim geçmiş olsun2 tane çocuk yapmış ayrı eve geçtik diyor konu sahibi.