Kayınvalideyle aynı mahallede yaşanır mı?

İki buçuk yıl oldu evleneli hem kendi babamla hem kayınvalidemlerle aynı mahalledeyim. İlk yıl ayda bir ayaklarımı sürüye sürüye mecburen gittim onlar benim evime 1 yıl içinde 2 yada 3 kere geldiler sanırım. Ki biz nişan dönemi çok sıkıntı yaşadık. Sonra bi adım onlar bana geldi bi adım ben onlara gittim derken düzeldi aramız. Canım yemek yapmak istemediğinde eşim değil ben arıyorum yemek var mı biz açız geliyoruz diye. Her pazar kahvaltıyı orda yapıyoruz ve keyif alıyorum bu durumdan. Bazen biraz daha yakın tutabilirmişiz evi aslında diye düşünüyorum ben açıkçası

Aynı mahalle dediğiniz ne kadar yakın mesela ?

2 sokak mı ötede ?
Bir sokak mı ötede ?

Eğer KV uzlaşabileceğin biri ise çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Hem eviniz de olacakmış

Olmazsa burası küçük geliyor kiraya verelim der başka yere çıkarsınız.

Giderler de herkesin gelir durumuna göre

Ben uzaktayım yani kafam rahat 😌. Aynı apartmanda oturamam aynı mahallede diye düşündüm bi an eşim dinler beni olur ama görümcem dinlemez sürekli bık bıklar abisini yok sigaram bitti yok şu yok bu sürekli bu yüzden ne kadar kafam rahat evliliğim o kadar huzurlu . Eşte bitiyor her şey bir de sizin olaylara davranış şeklinizde politik olmanız lazım . Hee karışmak isteyen her yerden karışıyor bu arada.

Maddi açıdan başta ortaktı her şey sonra sıkıntı oldu çünkü benim eşim elinde para tutamıyor sürekli harcıyor eksilerde geziyorduk sonra baktı olmuyor bana verdi bütün hesabı al Hayatım sende dursun her şey gelirler giderler maaşını alır bana verir ihtiyacını olanı aldıktan sonra yani . Şükür şuan iyiyiz maddi açıdan ..

Back
X