Calısmadan once haftada ıkı, calısmaya baslayınca haftada bır, evımıze tasınma asamasında oldugumuz ıcın de her gun ordayız.
Ben o kadar memnun oldugum halde, dun bır konuya alındıgım ıcın, ısler buyudu. Bu nedenle ne kadar mesafe olursa, o kadar ıyı olur dusuncesını sonuna kadar desteklıyorum.
Evımıze tasındıgımızda sanırım ayda bır ancak gıderım.
ben sevmiyorum sık gidilip gelinmesini. heleki benim kiler bermuda üçgeni kayınvalide-görümce- kayınpeder. 3üde birbirinden entrikacı. oyunları yalanları dolanları bitmez. hergün gidilip gelinsin isterler. çatkapı görümcem kayınvalidem, kayınpederle tartıştıklarını bahane eder kalmaya gelirler. 5 günden aşağıda gitmezler. benim çocuğum var 1 buçuk yaşında. hiçbir işin ucundan tutmazlar. görümceyle 2-3 aydır iyi bir görüşmemiz vardı. kalıyodu ediyodu bizde. ben kal diyodum zaten . ama benim evde ne durum varsa gidip anlatıryomuş kayınvalide kayınpedere. eşimle şakalaştığımız şeylere kadar. şakalarımızı bile gerçekmiş gibi yansıtmış. eşimle konuştuk bu durumu fazla sokmuycaz ortamımıza.
şuanda görüşmemizi kestik 10 gündür görüşmüyoruz. eşime falan çok laf söylediler annesi babası. böle iyi kafamızı dinliyoruz şuan. kavga gürültü eksik olmuyo onlarla sürekli gelinip gidildiğine...
kayınvalidemin evinden bizim ev 15 dakka ama çok sık gelmezler
biz her pazar uğrarız biraz 1.2 saat oturur kalkarız..
önceden evlerimiz daha yakındı 2 sokak vardı aramızda
ama ben baştan okadar gelip gite yapmadım oda çok sık gelmedi
ben hep eşimle gittim oraya tek gitmedim gitsem gelirdi belki oda bana gündüzleri
baştan kestim çok sık gidip gelmeyi:umursamaz:
evet feryalcim. bende anlamıyorum o gelinip kalınmasını ki evlerin mesafesi yürüyerek 3-4 dakika. daha 2 hafta önce yaptılar aynısını. eşimi işe yolladım gece vardiyasındaydı saat 12de, 5 dakka sonra zil çaldı "dedim heralde eşim bişey unuttu" ana bi baktım kayınvalide-görümce gecenin 12 sinde çıkıp gelmişler. kayınpederle kavga etmişler vs. 3 senedir bu böyle. bıktım artık. ayda bir yaparlar bunu. gelirler 5 -6 gün kalırlar. tatil gibi düşünüyorum artık bu yaptıklarını.
bu sefer hiç yüz vermedim. naptınız noldu falan demedim . hep aynı şey çünkü. anladı kayınvalide bozulduğumu. yer hazırlıyordum, istemiyorum yatcam böle kuru yerde dedi. hem gecenin 12 sinde geliyo çatkapı hem surat yapıyo. hay allahım.
neyse işte sabah oldu eşim geldi dedim çocuğa bak uyuyamadım gece. uyudum saat 11 buçuğa kadar. eşim geldi kalk hadi hayatım annemler kalktı kahvaltı hazırlayalım dedi. kalktım dedim eşime bu sefer sakın kal demiyosun her seferinde aynısını yapıyolar bıktım dedim. neyse mutfağa geçtik kayınvalidem çocuğa kahvaltı yaptırıyo bana gıcıklığına. bi bardak su peynir ve ekmekle. geç kalktım ya . ama allah var bilerek geç kalktım. her seferinde kaldıklarında 8de kalkar hazırlardım kahvaltıyı. bu sefer yapmadım anlasın istedim çünkü.
çayı falan demledik kayınvalidem görümceme seslendi gidiyoruz hadi diye. kalktı çıktı kapıya eşimle dedik kahvaltı yapcaktık nereye dedik. " siz saati 8 zannediyosunuz heralde saat olmuş 12 ne kahvaltısı" dedi gitti.
inanmıyorum aynı şehirde ve sizdemi kalıyorlar benim kayınvalidemde aynı şehirde ama nerdeyse hiç gelmez bende haftada bazen 10 günde giderim oda kocamla gider onunla dönerim 10 senedir bir gece kaldı bende oda kayınpederim şehir dışındaydı ondada sabah 8 de kahvaltı yaptık işlerim var dedi gitti
kayınvalidemin evinden bizim ev 15 dakka ama çok sık gelmezler
biz her pazar uğrarız biraz 1.2 saat oturur kalkarız..
önceden evlerimiz daha yakındı 2 sokak vardı aramızda
ama ben baştan okadar gelip gite yapmadım oda çok sık gelmedi
ben hep eşimle gittim oraya tek gitmedim gitsem gelirdi belki oda bana gündüzleri
baştan kestim çok sık gidip gelmeyi:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?