13 aylık evlıyım kaynvalıdem bır kez kaldı. Oda esımın ıstegı uzerıne. Gorumcelerım onceden sık sık kalırdı bızde. Calısmaya baslayınca oda kesıldı.
Annem oldukca anlayıslı bır kayınvalıdedır. Gorumcelerımın bızde sık sık kalma ısteklerıne kızıyordu, ama onlar neden oldugunu pek anlamadıkları ıcın dınlemıyorlardı. Bende ıcten ıce guluyordum, kımı zaman (nadıren) ıstemedıgım de oluyordu elbet. Annemın ıfade ettıgı gıbı bız yenı evlıyız, eh bıraz yalnız kalmaya ıhtıyacımız vardıAma kızlar bunu pek anlamıyordu.
Gorumcelerım de anlayıslıdır aslında ama herhalde onlarda da bır heves vardı. Abımızın evı oldu, artık yengemız de var dıye dusunup gelıyorlardı. Cogu zaman benım ıcın ıyı oluyordu.
Sımdı onlarda kalıyoruz. Dun bır takım seylere canım sıkıldı ama gectı. Yıne de kendı evımde kalmayı ve asırı samımı olmamayı tercıh ederım. Kucuk de olsa bır mesafe olmalı kı, saygı korunabılsın.
kayınvalidemle aramız yürümeyle 10 dk. ilk evlendiğimizde (bu arada çalışıyorum) haftada 2-3 kere giderdik yemek yemeye. sonra eşimle konuştuk ve böyle olmayacağını sıkıştığımızda annene gideriz yoksa bu sebeple eve adapte olamadığımı söyledim eşimde katıldı bana. şimdi ayda 1 yada 2 kere gidiyoruz. ama kayınvaliden ben çağırmadan gelmez bide ayaklarında sorun var fazla yürüyemiyor o yüzden gelemiyor bizi çağırıyor. ama tabi bu arada iyiki çalışıyorum evde olsam haftada 3-4 kere onlarda gitmemi ister bunuda biliyorum. çünkü yönlendirme yönetme huyu çok var ve eşime söylediğimdede anında kayınvaliden inkar eder ve olayı kendi lehine çevirir sinir oluyorum.klava:
ben altlı üstlü oturuyorum bana gelmez alıştırmadım bu arada 3 yıllık evliyim
toplasan 5 kere gelmiştir oda birileri bana geldiginde öyle bi çagırırım
ilk baştan cagırmadım öyle devam etti gelsede misafir gibi oturur gider
eşime ne var sanki cay yapsa cagırsa falan filan demiş bende
eşime agzıma geleni dedim kızlar yeme içme bir
ben ckarım genelde yani evimde dogru düzgün bişeyde yok kaynana dul
tek oglan mecbur kahvaltıya cagırıyo cıkmak zorunda kalıyorum allahtan eşimle akşamları beraberiz cıkmam sadece pazar sabahı okadar cok bile
kızlar sizlere bakıyorumda ne güzel ay yılda
bemde her pazar kahvaltıyı annesıyle yapıyoruz bıde görümcem var
gecen eşime yeter atrık dedim olmaz yaa bi pazarım yok bu nasıl iş
bana verdigi cevap sabret annem köye giderse başbaş kalırız
allahım onu görünce bana bişeler oluyo eminim sizn valideler
böyle degildir kadın deli yaa rahim kanserine yakalnda ama genede banamısın demıyo
herkeze böyle dr iyisin dedi ya takacagı bişe kalmadı millete saldırmaya başladı başta ben tabi
tabiatı sanli o yarattıkötükedihüso
tartışmak için yazmıyorum arkadaşım beni yanlış anlama sakın. bende kayınvalidemin çatkapı geliş gidişlerini sevmem. huylarınıda sevmem. ama senin yazış şeklin çok dikenli geldi bana. görüşme mevzusuna falan takılmadımda benim takıldığım yazının şu kısmı oldu :
kadın deli yaa rahim kanserine yakalnda ama genede banamısın demıyo
herkeze böyle dr iyisin dedi ya
takacagı bişe kalmadı millete saldırmaya başladı başta ben tabi
canım sen beni yanlış anladın bana neler yapmasına aragmen ben bi kere hastalıgını ohlamadım
onu gören allah benıde görüyo demek istedigim hastayken hastalıyla ugraştı bana hiç bulaşmadı ben hep yanındaydım tedaviyi gördü dr bişen kalmadı dedi gibi gene benle ugraşmaya başladı
ben onun hastalıgından3 günlük dünya oldugunu anladım kımseyyi kırmayalım düşüncesini kafama yerleştirdim
oda yalan dolan entrika peşinde suan saat 8 ben sinirden bu gece uyuyamadım yaptıkları yüzünden yani bei rahat bıkması için hastamı olması lazım
canım sen beni yanlış anladın bana neler yapmasına aragmen ben bi kere hastalıgını ohlamadım
onu gören allah benıde görüyo demek istedigim hastayken hastalıyla ugraştı bana hiç bulaşmadı ben hep yanındaydım tedaviyi gördü dr bişen kalmadı dedi gibi gene benle ugraşmaya başladı
ben onun hastalıgından3 günlük dünya oldugunu anladım kımseyyi kırmayalım düşüncesini kafama yerleştirdim
oda yalan dolan entrika peşinde suan saat 8 ben sinirden bu gece uyuyamadım yaptıkları yüzünden yani bei rahat bıkması için hastamı olması lazım
Canım senin konunu net hatırlayamıyorum ama isminden hatırladım.
Eşinde kayınvalidende çok üzmüştü seni sanırımO aralar üzülmüştüm durumuna takip etmiştim ordan hatırlıyorum
Sanırım hala bir düzelme yok kayınvalidende.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.Şerlerinden uzak etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?