8 alık evliyim kayınvalidemle aramız 10 dk mesafede evliliğimizin 2. günü kayınvalidem yanlız geldi yemek yapcakmış oğlu onun pirinç pilavını çok severmiş pirinci tencereyi verip salona gidip oturdum o yaptı ve ben gidiyorm dedi. bozulduğumu anladı 3. günü akşam kaynımla oturmaya geldiler. eşimde annesine çok bağlı olduğu için haftada 2 gün biz giderdk 1 günde onlar gelirdi. 2. aydan sonra kaynım haftanın 3. günü bizde kalmaya başladı. halen durum böyle eşime söylediğimde benim evim onların evi diyo bende saldım çayıra mevlam kayıra kocada hayır yok kaynanayı kaynı napım bilmiyorumkismile
en güzeli mesafe kesinlikle azcık yüz göz olunca hemen sorunlar baş gösteriyor..
senin kayınvalidenin yaptığıda çok yanlış. bazı anneler ne yazıkki oğullarının evlendiğini psikolojik olarak kabul etmek istemiyorlar. paylaşamama hissi gibi bi durum yaşıyolar sanırım.
oğlullarını paylaşamama psikoljsi onlarda saçmasapan davranışlara neden oluyor...
mrb feyalcan özel msj atmısın mesaj sayım elli olmadığı için yazamadım. bu konuda sana katılıyorum bizim şansımız.. evet gerçekten paylaşamıyolar niye evlendirdiyseler artık
biz eşimin ailesine gidiyoruz onlar ister çağırsın ister çağırmasın canımız istedikçe giderdik.biz 5 gidersek onlar 1 gelecekler biliyorum
ama onlar çağırmasam 2 ayı bulur da demezler bi gün şu çocuklara gidelim bi kahve içelim
illa özel olarak davet beklerler .hemde yemek daveti.
buda bana normal gelmiyo.her ailemi böyle acaba.
bazen eşimi paketleyip annesine iade etmekisityorum al tepe tepe kullan diye....bize geldikleri zaman evine hiç gitmek istemez kadın kal desem ömür boyu kalır birde eşime bi sarılışı bi öpşü var ki sanki düşmana bırakıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?