Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

biz aynı apatrmandayız kayınvalidemle. Onlar 4. katta biz de 1.kattayız. Ben sık sık görüşmeyi sevmediğimden 10 günde bir çıkarım evlerine. Onlarda zaten gelmezler bize..

senin kayınvalidenin yaptığıda çok yanlış. bazı anneler ne yazıkki oğullarının evlendiğini psikolojik olarak kabul etmek istemiyorlar. paylaşamama hissi gibi bi durum yaşıyolar sanırım.

haftada 2 gideriz eşimle birlikte.ama artık 2 haftada 1 gidecez görümcem yüzünden.
yoksa kayınvalidemi çok severim özlerimde.eşim bensiz hiçbiyere gitmez.o yüzden 2 haftadan fazla uzatamayız yazık özlüyo anasını

aramız 5 dakika mesafe 2-3 haftada bir ya onlar gelir akşam yemeğine yada biz gideriz.bazen görüşmediğimz bir ayı bulur..çalışmadığım ve ailemden uzak olduğum halde öyle çat kapı gelmişliği yoktur.çağırdığımdada akşam üzeri gelir akşam yemeğinede kayınpederim gelir yemek yeriz hemen çay içip giderler.biz giderkende akşam üzeri giderim yemek bile hazır olur Allah için..eşim gelir yemek yeriz yine 1 saat oturup geiriz evimize..herkesin ayrı düzeni var..en baştan böyle düzen kurunca böyle gidiyor..

valla 10 aylık evlıyım..evlerımızın arası 10 dakıka...evlendıgımden berı bır kere yemege bıle cagırmadılar...hamıle kaldım arayıp hayırlı olsun demedıler...ama gelmeye gelınce yuzsuzler basta gelıyolardı esıme dedım gelmesınler...bana deger vermedıklerı bellı..evımdede ıslerı yok dedım...bu aarada evde kendı aılemın..7 aylık hamıleyken kayınvalıdem aradı..yuz bulsa gelecek...hıc yuz vermedım..gorumcemde aynı..yese ıcse kendı cagırmasalar...gorumcem kucuk kızı var onuyollar sureklı o kalır..ben konusmuyorum hala yolluyolar dusunun... bu kadar zamanda hıc gorusmedım esım arada gorur..benı ılgılendırmez...

Gitmem onlar da gelemezler.
Mesafe mi? Düğün öncesi hepsini koparttılar, çok da iyi oldu, her işte bir hayır varmış, rabbim gönlüme göre verdi opuyorumnanaktan

en güzeli mesafe kesinlikle azcık yüz göz olunca hemen sorunlar baş gösteriyor..

senin kayınvalidenin yaptığıda çok yanlış. bazı anneler ne yazıkki oğullarının evlendiğini psikolojik olarak kabul etmek istemiyorlar. paylaşamama hissi gibi bi durum yaşıyolar sanırım.

oğlullarını paylaşamama psikoljsi onlarda saçmasapan davranışlara neden oluyor...

Kızlar sizin sorunlarınızı okurum ama anlayamam belkide yanlış bir cümle kurmakta istemem belki çoğunuz vardır annesinizdir... çoğunuz görümce... biz eşimin ailesiyle çok farklıyız, kültürümüz, tavrımız, konuşmamız bile başlarda sık gitmek istemedim mesafe en doğrusu dedim :) ama onları hiç kırmadım hataları olmadımı oooo oldu tabiki ben görmezden geldim görümcem birgün ya yeter neden sormuyorsun niye böyle yaptın diye dedi ben gözlerine baktım ve dedimki bana bunu söylüyorsan sormama ne gerek varki? Bırakın insanlar sizin hoşgörünüzün yüceliğini bilsin inanın şimdi onlar bana o kadar saygı duyuyorki sıkta görüşürüz hatta görümcem haftanın 2 günü bizde kalır bizde bazzen aynı şehir olmasına rağmen onlarda kallırız eşimi, ailesi yüzünden üzememki o benim hayatım..empati tüm sorunların çözümüdür bence umarım tüm sorunlarınızı çözersiniz belkide bu benim şansım belkide çok kötü insanlar vardır ama tüm insanların kalbini fethetmenin bir yoluda vardır

Son düzenleme:
kayınvalidemler altkatta oturuyor çalıştığım için haftada bi ancak iniyoruz canım istemiyor eşim yokken inmek eşim de zaten yemek filan yiyince mayışıyo inmek istemiyo öyle yaşayıp gidiyoruz ama çalışmasam eminim daha farklı olurdu

oğlullarını paylaşamama psikoljsi onlarda saçmasapan davranışlara neden oluyor...

mrb feyalcan özel msj atmısın mesaj sayım elli olmadığı için yazamadım. bu konuda sana katılıyorum bizim şansımız.. evet gerçekten paylaşamıyolar niye evlendirdiyseler artık

ben 2 yıllık evliyim. eşimin ailesiyle araçla 20 dk mesafede aynı şehirde oturuyoruz. açıkcası benim çok bir problemim yok,haftada 1 kere haftasonu akşam yemeğine gideriz. yazın bazen haftasonları gidip kalırız yazlık gibi orası cunku.. onlar nerdeyse hic gelmezler. anne 2 ayda bir ugrarsa bir kahveye ugrar. yılda bir iki kere de benim davetimle özel bir gün olursa iftar, dogumgunu vs. o zaman gelirler....

biz eşimin ailesine gidiyoruz onlar ister çağırsın ister çağırmasın canımız istedikçe giderdik.biz 5 gidersek onlar 1 gelecekler biliyorum
ama onlar çağırmasam 2 ayı bulur da demezler bi gün şu çocuklara gidelim bi kahve içelim
illa özel olarak davet beklerler .hemde yemek daveti.
buda bana normal gelmiyo.her ailemi böyle acaba.

mrb feyalcan özel msj atmısın mesaj sayım elli olmadığı için yazamadım. bu konuda sana katılıyorum bizim şansımız.. evet gerçekten paylaşamıyolar niye evlendirdiyseler artık

bazen eşimi paketleyip annesine iade etmekisityorum al tepe tepe kullan diye....bize geldikleri zaman evine hiç gitmek istemez kadın kal desem ömür boyu kalır birde eşime bi sarılışı bi öpşü var ki sanki düşmana bırakıyor...

canım vallahi ben böyle olmasını isterdim yani kendini ağırdan satıcaksın ki kıymetin olsun bizimkiler işimiz var evde kimse yok diyoruz yine de geliyor yalnız başlarına evde biz oturuyoruz akşam işten bi dönüyorum i(şe de yeni grdim ik ay oluyor)mutfakta yemek yapmışlar oturuyorlar emin ol böylesi daha sinir bozucu.....

ayyy tam bizimkileri anlatıyosun bizim eşlerimiz kardeş olmasın :) bizi kuma gibi görüyolar
valla bende bazen iade etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…