Dedim ya bulantıdansa yapamasam da eşimin gelmesini beklerim yine arayamam kayınvalideyi ya da bi başkasınıBenim de öyleydi,çalıştım 37.haftaya kadar ama mutfağın adını duyunca midesi bulananlar var.Konu sahibi öyleyse bir şey diyemem. Benim en son arayacağım kişi kv.olur sanırım,çok kötü durumdaysam komşudan filan gider isterim
Kız ben aş da ermedim de hiçDedim ya bulantıdansa yapamasam da eşimin gelmesini beklerim yine arayamam kayınvalideyi ya da bi başkasını
Yakın komşun yokmuDedim ya bulantıdansa yapamasam da eşimin gelmesini beklerim yine arayamam kayınvalideyi ya da bi başkasını
Çorbayı siz neden yapmıyorsunuz? Yani hamileliği fırsata çevirmeyi bir ben beceremedim sanırım. Bulantıdan,rahatsızlıktan dolayıysa sözüm meclisten dışarı ama bile bile "şu 9 ayın keyfini çıkarayım,millet etrafımda dört dönsün" mantığında olanlar var.
Kız ben aş da ermedim de hiçBelki eşi gelene kadar dayanamıyordur
Samimi komşun varsa ondan rica et konu sahibi ya da kendin yap en iyisi.
Yakın komşun yokmu
Ben doğumu bile kk da yaptım sayılırBende yapamadım ya, yanarım yanarım buna yanarım. Doğumdan önceki akşam mutfağın camını silmeyi unuttum diyerek kalktım cam sildim. Hiçte aklıma gelmedi canım bir şey istese de birilerine yaptırsam diye.
Ben doğumu bile kk da yaptım sayılır
O topiktekiler bilir
Son cipsimi yedim, duş aldım, artık sancı geliyodu bazaya çıkamaz oldum evde dört dönüp çift kişilik çarşaf ütülemişliğim var ( normalde hamarat biri değilimdir madem yatamıyorum ve hastaneye gidince doğum yapacam lazım olur diye ütüledim )
Kimseye haber vermeden doktorumun geleceği saatte eşimle gittim , ameliyathaneye girerken ailelerimizi arayabilirsin dedimaileler gelene kadar tantanasız odaya gelmiştik kızımla şükür
Ben naz da bilmem niyaz da odun gibi denilebilir hatta , içinde olacak sonradan zorlasan da nazlanamıyosun ki
Evet gerçekten riskli olanlar da varHerkes farklı işte, bazıları gerçekten zorlanırken bazıları da hamileliği kullanıyor gibi geliyor bana. Sadece bir kere kabak tatlısı istedi canım, hava soğuktu kıyamadım eşime. Onun dışında normaldi herşey hayatımda.
Konu kv diyince geldik, yine bir vaka var sandim acikcasi
Bosuna dert etme, bebegide üzme. Getircek kimse yok diye aciklama yapmis, demekki kendininde sebebi var disari cikamiyor. Kaldi ki sahsen ben utanirdim yasli birini sirf canim birsey cekti diye ayagima getirtmeye.
Sizinki hamilelik hormonlarina bagli sanirim. Cok caniniz cekiyosa kendinizde yaparsiniz. Biraz ilgi bekliyo olabilirmisiniz?
Ultrasona eşin gelsinilgi icin bisi yapmadim bu zamana kadar aslinda doktoruma herseye kendim tek basima gidiyorum.yasli degil 50 yasinda ve herseye kosan biri acikcasi.belki de haklisiniz ben alinganlik ettim.ama bazen bakiorum ultrasona gelenler sulale sekljnde gelio filan kizlar hic mi caniniz cekmio etrafinizda birileri olsun destek olsun die.evlenirken filan hic beklemedim kimseden yardim ama hamilelikte niyeyse hep birilerini ario icim.
Mutlaka işi vardır,kaynananız iyi niyetli biri bence,her kaynana Canın bişey çekerse söylede yapayım demez ,diyeni de demeyeni de görüyoruz .3aylık hamilesiniz 15dk lık mesafeyi yürüsün gelsin bende yesin diye düşünmüşte olabilir,eski nesil bizim neslimizi çok nazlı buluyor,ki bazende haklılar,bazılarımız çok bulantılı,kanamalı hamilelik yaşarken,bazılarımızda hiç yoktan nazlanıyoruz..Kendinizde hava almış olursunuz,siz gidin bence tabi çok çok kötü değilseniz..3 aylik hamileyim kizlar.ise gidemeyecek kadar halsizim ve bulantilarim var.canim sehriyeli domates corbasi cekti bugun.15 dk mesafede oturan kayinvalidemden istedim ki kendisi demisti canin ne isterse soyle diye.tmm yaparim dedi ama evde getirecek kimse yok dedi.ben de peki disardan bisiler soyliyim ben dedim.peki dedi.ben sok tabi ya insan 15 dk lik yolu kalkip getirmez mi cani isterse nerelere gidiyo halbuki.zaten ben annemi yillar once kaybetmisim eksikligink her gecen gun daha fazla hissdiyorum.cok uzuldum acikcasi.siz ne dusunuosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?