kayinvalideyle ilgili...kizlar yardim

Dedim ya bulantıdansa yapamasam da eşimin gelmesini beklerim yine arayamam kayınvalideyi ya da bi başkasını

Dedim ya bulantıdansa yapamasam da eşimin gelmesini beklerim yine arayamam kayınvalideyi ya da bi başkasını
Kız ben aş da ermedim de hiç Belki eşi gelene kadar dayanamıyordur
Samimi komşun varsa ondan rica et konu sahibi ya da kendin yap en iyisi.

Bende yapamadım ya, yanarım yanarım buna yanarım. Doğumdan önceki akşam mutfağın camını silmeyi unuttum diyerek kalktım cam sildim. Hiçte aklıma gelmedi canım bir şey istese de birilerine yaptırsam diye.

Kız ben aş da ermedim de hiç Belki eşi gelene kadar dayanamıyordur
Samimi komşun varsa ondan rica et konu sahibi ya da kendin yap en iyisi.

Bende aş ermedim
O yüzden anlamıyorum belkide..

Yakın komşun yokmu

Bana diyosan benim yok, 2 yıldır buraya yerleştim pek komşuluk yok ve bende çalışıyorum
Konu sahibine diyosan onu henüz bilmiyoruz

Konu kv diyince geldik, yine bir vaka var sandim acikcasi
Bosuna dert etme, bebegide üzme. Getircek kimse yok diye aciklama yapmis, demekki kendininde sebebi var disari cikamiyor. Kaldi ki sahsen ben utanirdim yasli birini sirf canim birsey cekti diye ayagima getirtmeye.
Sizinki hamilelik hormonlarina bagli sanirim. Cok caniniz cekiyosa kendinizde yaparsiniz. Biraz ilgi bekliyo olabilirmisiniz?

Ben doğumu bile kk da yaptım sayılır
O topiktekiler bilir
Son cipsimi yedim, duş aldım, artık sancı geliyodu bazaya çıkamaz oldum evde dört dönüp çift kişilik çarşaf ütülemişliğim var ( normalde hamarat biri değilimdir madem yatamıyorum ve hastaneye gidince doğum yapacam lazım olur diye ütüledim )
Kimseye haber vermeden doktorumun geleceği saatte eşimle gittim , ameliyathaneye girerken ailelerimizi arayabilirsin dedim aileler gelene kadar tantanasız odaya gelmiştik kızımla şükür
Ben naz da bilmem niyaz da odun gibi denilebilir hatta , içinde olacak sonradan zorlasan da nazlanamıyosun ki

Herkes farklı işte, bazıları gerçekten zorlanırken bazıları da hamileliği kullanıyor gibi geliyor bana. Sadece bir kere kabak tatlısı istedi canım, hava soğuktu kıyamadım eşime. Onun dışında normaldi herşey hayatımda.

Evet gerçekten riskli olanlar da var
Ama bi arkadaşım bana demişti ki sen çok safsın, ben ayakkabımı eşime giydirdim hamileyken canım çekmese bile bişeyler istedim koşturttum

kizlar nazli biri degilim zaten bu zamana kadar ben de kendim yaptim herseyi ama yagi tencerede eritebilsem o noktaya kadar gelemedim .kv de surekli canin ne isterse soyle dedigi icin bos bulundum ama tabi pismanim.esim gec gelicek ama mecbur beklicem.komsu desen kimseyi tanimiorum.

ilgi icin bisi yapmadim bu zamana kadar aslinda doktoruma herseye kendim tek basima gidiyorum.yasli degil 50 yasinda ve herseye kosan biri acikcasi.belki de haklisiniz ben alinganlik ettim.ama bazen bakiorum ultrasona gelenler sulale sekljnde gelio filan kizlar hic mi caniniz cekmio etrafinizda birileri olsun destek olsun die.evlenirken filan hic beklemedim kimseden yardim ama hamilelikte niyeyse hep birilerini ario icim.

Ultrasona eşin gelsin

Ben daha önce hiç hamilelik yaşamadım, bilemiyorum bu durumları. Eğer; düşük riskin yoksa, düşük tansiyonun yoksa, kalkıp mutfak da kendine bir tencere çorba yapabilirsin. Bu devir de kimseden kimseye fayda yok. Eşin işten gelse dahi, sana çorba yapabilir mi? bilemeyeceğim.. Bu kadar da salma kendini. İnsanın yattıkça yatası gelir..

Kesinlikle isteyemezdim. Lohusalığımda çok bisküvi yemişimdir. Kv çok yakın oturuyordu.

Henuz 3 aylk hamilesiniz daha 6 ayiniz simdiden böyle yaparsa ilerdeki aylarda nasil istekleri olur bilemem diye dusunmistr.belki simdiden bu kdar nazli olmayin diye pek orali olmak istememistr

Mutlaka işi vardır,kaynananız iyi niyetli biri bence,her kaynana Canın bişey çekerse söylede yapayım demez ,diyeni de demeyeni de görüyoruz .3aylık hamilesiniz 15dk lık mesafeyi yürüsün gelsin bende yesin diye düşünmüşte olabilir,eski nesil bizim neslimizi çok nazlı buluyor,ki bazende haklılar,bazılarımız çok bulantılı,kanamalı hamilelik yaşarken,bazılarımızda hiç yoktan nazlanıyoruz..Kendinizde hava almış olursunuz,siz gidin bence tabi çok çok kötü değilseniz..

aranızdai mesafeyi niye bozmaya çalışıyosun ki. canın çekiyosa eşin gelince pişirsin sana

Kayinvalide ne demek? Anne vekili demek dimi.. Ha her kayinvalide o sifati tasiyamiyor o ayri..karsisinda 3 aylik hamile( ilk trimester ne kadar zordur bilirim buzdolabi acamiyordum) bir kadin var ki, bu kadinin anneciği yok..kendin yap demek ne kolay ya..nazlaniyorsun demek ne kolay..kadin anne sevgisi ve ilgisi bekliyor olamaz mı? Burdaki bazi kadin arkadaslarin yaklaşımını cok yanlis buldum..konu sahibi siz cok dogal bir talepte bulunmussunuz kayinvalidenizin olmayacak bi saatine denk gelmis anlasilan..kizim su an evden su sebeple cikamiyorum yoksa ben getirirdim seklinde bi aciklama yapsaydi tahminen kirilmazdiniz..kadin kadinin düşmanı arkadaş..bi doktor kontrolunde midem bulanmisti hamileyken lavaboda 2 kere ogurdum diye koca koca kadinlardan isitmedigim laf kalmadiydi..yok biz de dogurdukta, bunlar mahsus yapiyor da...yorum yaparken herkesi kendiniz gibi gormeseniz bi zahmet???

Konu sahibi arkadasim 3. Ayin sonunda bulantilarin umarim azalir ve biter de, kendi isini kendin yapabilecek duruma gelirsin insallah böylece kimseye de eyvallahin olmamış olur..bebegine ve sana saglik diliyorum, allah kurtarsin...

Canım ben annemi 3 yaşındayken kaybettim aynı KV den bende de var sakin olaki bisey isteme ilk fırsatta başına kakacak ve bebeğin dogsun asıl yüzünü ondan sonra gorceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…