- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
Yorumum sadece size ithafen yazilmadi oncelikle, sizin gibi dusunup yorum yapan herkese yazildi. Direk size yazmak istesem imada bulunmaz direk alintilardim. Emir eri lafindan hoslanmamisim demek ki aklimda kalip yorumumda bahsetmisim.emir erini ben söyledim yorumunuz bana ithafen yazılmış.aynı fkirdeyim halen.kadın yapmayacağım dememiş ,kim getircek demiş,genç bir kadından bahsetmiyuoruz 50 li yaşlarında bir kadından bahsediyoruz,çorba yapıp o dakika 15 dklık yola gidemeyebilir.konu sahibi alınmış da olabilir ama burada KIZLAR YARDIM diye sanki kadın gelip kötü bir şey yapmış gibi konu açacak kadar kadına tavır alması ve burada kayınvalidesinin dedikodusunu yapmasına anlayış gösteremem.gelinin canının bir şeyler istemesine anlayış gösteriyorsunuz ama kayınvalidenin o an gelinine çorba yapıp götürememiş olmasına anlayış göstermiyosunuz,götürmeliydi diyorsunuz.ayrıca hamileliğinde mide bulantısını benden daha iyi kimse bilemez,o kadar midem bulanıyordu ki canım yemek bile çekmiyordu.yemek çekecek kadar kendimi iyi hissetsem kayınvalideme de gidebilirim sanırım, hava almak yürüyüş yapmak iyidir hamileler için.
ben hamile bile olsam kimseyi yormazdım.kendi ugradıgı zaman bir şeyler bırakırsa ok onun dışında isteyemem.hamile hanımlarımız pek bir nazlı
Di miherşeyi hep olumsuz düşünerek yanıtlıyoruz
konu sahibi zaten başta halsizim ve bulantım var diyor
yapabilecek durumda olsa yapar içer heralde niye istesin
kv de de madem yapmıycak bişey istiormusun diye sormayack yazık sanki portakallı pekin ördeği istemiş altı üstü şehriye çorbası sonuçta o da babane olacak
allah kimseyi sahipsiz bırakmasın
bulantılı hamilelik görmemişsiniz derken konu sahibi zaten işte çalışıyor o derece ağır değil durumu.ayrıca bulantısı çok olan adamın canı hiç bir şey istemez.hamilelik geçirdim kızım tüp bebekti.kimse yoktu yanımda.benim felsefem kimseden bir şey beklememek ve yük olmamak.herkes istediği felsefeyle yaşayabilir ancak çok itici geliyor dediğim gibiAma siz bulantılı bir hamilelik nasıl bunu bilmiyorsunuz galiba..
Böyle şeyler insanları yakınlaştırır, iyi bir şeye vesile olur.
Yoksa nazlılıkla bir ilgisi yok bu işin. Naz kocaya yapılır da kayınvalideye daha görmedim
Ben sen bilmiyorsun bu işi?Ama siz bulantılı bir hamilelik nasıl bunu bilmiyorsunuz galiba..
Böyle şeyler insanları yakınlaştırır, iyi bir şeye vesile olur.
Yoksa nazlılıkla bir ilgisi yok bu işin. Naz kocaya yapılır da kayınvalideye daha görmedim
çorba yap getir bana ters arkadaş.lahana dolmasını karnıyarık anlaşılır da sehriye çorbası ne yahuu? ayrıca yemek yapamıyorsa iş çıkısı yemeği orada yedikten sonra evine dönebilir ayağına getir hiç hoş değil.biri uğrayacaksa hadi anne bir çorba yap gönder tamam da direk yap getir demek yakışmıyor insana.Di mi
Hayir naz etse nolur yani, annesi yerinde o da. Bu kadar mi olduk yani, hamile bi insanin gonlu olsa nolur. Tembelden girip, ay naz niyaz kimse cekemeze kadar nie katiyiz bu kadar ustelik hemcinsimiz, ustelik hamile, ustelik hassas...
seboş bu tür konularda yorumlarını tek geçerimbulantılı hamilelik görmemişsiniz derken konu sahibi zaten işte çalışıyor o derece ağır değil durumu.ayrıca bulantısı çok olan adamın canı hiç bir şey istemez.hamilelik geçirdim kızım tüp bebekti.kimse yoktu yanımda.benim felsefem kimseden bir şey beklememek ve yük olmamak.herkes istediği felsefeyle yaşayabilir ancak çok itici geliyor dediğim gibi
empati yapıyorum sadece 50 yaşındaki bir kadın yürüyerek 15 dakika çorba taşıyacak yazık yahuuseboş bu tür konularda yorumlarını tek geçerim
Konu sahibine değinmek istemem ama bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu mu sanıyorlar ya da bu olayı kafalarında nasıl büyütüyorlar ki bu hamilelik sürecinde yatalak hasta muamelesi istiyorlar. Sen son derece normal bir hamilelik geçirmissin. Ben doğuma kadar son güne kadar çalıştım 1,5 saat yol geldim günde off demedim. Aklıma şaşıyorum şimdi durum müsaitliğini kullanıp tüm sülaleyi seferber etmediğim için.çorba yap getir bana ters arkadaş.lahana dolmasını karnıyarık anlaşılır da sehriye çorbası ne yahuu? ayrıca yemek yapamıyorsa iş çıkısı yemeği orada yedikten sonra evine dönebilir ayağına getir hiç hoş değil.biri uğrayacaksa hadi anne bir çorba yap gönder tamam da direk yap getir demek yakışmıyor insana.
Aynı şeyi gelinleri yani farzı misal abisinin karısı var o yaptı annesine.empati yapıyorum sadece 50 yaşındaki bir kadın yürüyerek 15 dakika çorba taşıyacak yazık yahuu
tabikii insan olmak farklı bir şey.eline geçen her fırsatı kullanmak edepsizlik ki bvir de karnında taşıdığın çocugun kişiliğini etkiliyor bu türden bencilce davranışlar.Konu sahibine değinmek istemem ama bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu mu sanıyorlar ya da bu olayı kafalarında nasıl büyütüyorlar ki bu hamilelik sürecinde yatalak hasta muamelesi istiyorlar. Sen son derece normal bir hamilelik geçirmissin. Ben doğuma kadar son güne kadar çalıştım 1,5 saat yol geldim günde off demedim. Aklıma şaşıyorum şimdi durum müsaitliğini kullanıp tüm sülaleyi seferber etmediğim için.
Çevremde o kadar çok var ki sorunsuz hamilelik geçiren.
Tamam mide bulantıları olacak ama dışarıdan yemek isteyip yiyecek iştahı olan artı sabah bir de işe giden bir çorbanın hakkından çoktan gelir diye düşünüyorum.
Corba yap getir mi demisim ki ben bi yerlerde de haberim yok acepçorba yap getir bana ters arkadaş.lahana dolmasını karnıyarık anlaşılır da sehriye çorbası ne yahuu? ayrıca yemek yapamıyorsa iş çıkısı yemeği orada yedikten sonra evine dönebilir ayağına getir hiç hoş değil.biri uğrayacaksa hadi anne bir çorba yap gönder tamam da direk yap getir demek yakışmıyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?