- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
3 aylik hamileyim kizlar.ise gidemeyecek kadar halsizim ve bulantilarim var.canim sehriyeli domates corbasi cekti bugun.15 dk mesafede oturan kayinvalidemden istedim ki kendisi demisti canin ne isterse soyle diye.tmm yaparim dedi ama evde getirecek kimse yok dedi.ben de peki disardan bisiler soyliyim ben dedim.peki dedi.ben sok tabi ya insan 15 dk lik yolu kalkip getirmez mi cani isterse nerelere gidiyo halbuki.zaten ben annemi yillar once kaybetmisim eksikligink her gecen gun daha fazla hissdiyorum.cok uzuldum acikcasi.siz ne dusunuosunuz.
Konu sahibinin başı sağ olsun ama ben öz annemden bile istemedim
İstesem yapar eminim ama ne gerek var
37 haftaya kadar da çalıştım yani yalnız değilsin fırsata çevirmeme konusunda
Kah ben yaptım yemeği kah eşim, olduğu kadar ( hamile değilken de bu böyleydi )
Kaldı ki eşimin annesini arayacağım bana çorba yap diyeceğim, bu benim rüyamda yapabileceğim birşeydir herhalde
Demek istedigim de hamilelik hormonlarindan dolayi belki ilgi istiyosundu. Cünkü normal bi durum, herkesde farklidir, kimi alingan olur, kimi duygusal olur, kiminde hicbirsey olmaz. Ultrasona cümbür cemaat gidilmesi biraz 'görmemis vakasi' bence. Herseyi tek yapabilmen daha güzel, fakat esin gelse iyi olur yaninda.ilgi icin bisi yapmadim bu zamana kadar aslinda doktoruma herseye kendim tek basima gidiyorum.yasli degil 50 yasinda ve herseye kosan biri acikcasi.belki de haklisiniz ben alinganlik ettim.ama bazen bakiorum ultrasona gelenler sulale sekljnde gelio filan kizlar hic mi caniniz cekmio etrafinizda birileri olsun destek olsun die.evlenirken filan hic beklemedim kimseden yardim ama hamilelikte niyeyse hep birilerini ario icim.
Öyle demeyin çeken bilir. Kimse baskasina minnet etmez bi corba icin. İlk hamileligimde gurbetteyim. Kimsem yok bulantim fena mutfağın kapısını acamiyorum. Yanima agzimi burnumu kapatıp zor bela bi meyve tabağı bi de surahi koyup akşama kadar esimin yolunu gozluyordum. Eşim sabah 7 akşam 7 calisiyordu. Ne pisirebiliyordum ne de pisirdigimi yiyebiliyordum. İnsan tanımadığı komşularının yolunu gözler mi? Akşama kadar kapı gozetlerdim bir komsum belki kapıyı elinde bir tabakla çalar da doyarim diye. Hoş akşama kadar da kusuyordum ama. Boş mideyle kusmak kadar kötü birşey var midir?ben hamile bile olsam kimseyi yormazdım.kendi ugradıgı zaman bir şeyler bırakırsa ok onun dışında isteyemem.hamile hanımlarımız pek bir nazlı
3 aylik hamileyim kizlar.ise gidemeyecek kadar halsizim ve bulantilarim var.canim sehriyeli domates corbasi cekti bugun.15 dk mesafede oturan kayinvalidemden istedim ki kendisi demisti canin ne isterse soyle diye.tmm yaparim dedi ama evde getirecek kimse yok dedi.ben de peki disardan bisiler soyliyim ben dedim.peki dedi.ben sok tabi ya insan 15 dk lik yolu kalkip getirmez mi cani isterse nerelere gidiyo halbuki.zaten ben annemi yillar once kaybetmisim eksikligink her gecen gun daha fazla hissdiyorum.cok uzuldum acikcasi.siz ne dusunuosunuz.
sag olun kizlar mesajlar icin zaten tovbe bi daha isey istemem.hep bir b planim olmali evet.
bazi kizlar kendin yap vs herseyi yazma buraya vs demis ama zaten kalkip kendim yaptim merak etmeyin.yanimda paylasacak biri olsaydi buraya yazmazdim.umarim basiniza gelmez.
Nerden biliosunuz bulantisindan dolayi mutfaga dahi giremiodur belki... Boyle kirici olmak sart mi ustelik hamile hassas bi kadina...Buna naz nedir bacim ya buraya yazana kadar yapabilirdin. Seninki sanki tembellik kusura bakma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?