- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Ben senin kizin deilim sende benim annem deilsini soylerken mesafe olsun die demiyorum iste. Gercekten bole düşündüğüm icin söylüyorum. Ki bunu ona okadar duzgunce anlatıyorum kibeni anladigini düşünüyorum. Keza beni ogluyla bir tutmasi imkansiz... oglu assa da kesse de ogludur hakli bulur ama geline ole davranmaz. Ilk hatada ya kuser ya bozulur. Yapmayon ayrica hiçbirimiz kvsini annesi gibi sevemez... ama kv olarak son damlaya kadar sevebilirsin. Misal bigun beni temizlige cairdi ilkti. Normalde hic cairmaz ama yetişmez diye cairmis. Regl olmustum ve normalde reglin ilk günü ben yaşamam. .. yataktan cikamam... ama ole bi solwdiki yetismicek kizim gel nolur die. Gittim. Gidince bak beni annen gibi sevion kiyamadin geldin desi. Bende dedimkihayir seni sen gibi seviyorum o yuzden geldim ki annem bana bugun asla is yaptiramaz bunu bilir istese bile ay annne delimisin gormuonmu bilmionmu der yapmam, ama sana hem kiyamadim hemde kvsimsin 40 yilda bi bisey istemisin diye geldim dedim. Dogru dion dedi. Ki saolsun o gün o da beni zorlamadi. Yani hem onun gönlü oldu hemde bnm( keza nisanlim bu fedakarliktan sonra baya mutlu olmuştu) ancak kvm eltimi arayamaz bole çünkü karsidaki senunt evini niye ben temizliyorum yavas yavas yap dior. Ama normalde bunu solicek insan deil. O kv ya illa bozcsk sınırları tasirtmicak.
Kiyafet konusunda ise evwt aldigi bazi şeyleri begenmiyorum ama kaldirip copede atmiyorum. Evde giyiyorum bazilarini cok seviyorum aylarca çıkarmıyorum oda anliyor ve onu pek sevmedin galiba gormedim hic dior bende yoo evde giyorum o yuzden denk gelmiyorsun diorum.
Ya ben biraz Pıtırcık bi kızım. Isteklerimide istemediklerimi de bole abucuk eder gubucuk eder kabul ettiririm. Yani asla kirmam ama kendimden de taviz vermem. Ona senu annem gibi sevmiom derim ama kendimi ona sevdiririm baya sevdirmek yani saclarimi falan sevmeyi seviyor. Annem yapmaz hayatta bana garip ama kirmiyorum onu. Yani lafimi der peşinden de mutlu ederim. Ama misal eltim bu sac sevme konusunda cok sert. Kocammisin sen benim ne sevion beni diye tersleyip duruyor. (Hepde ornekleri eltimden verdim allahim sen affett suphaneke dinimiz amin )
Neyse iste lafin ozu bu. Ama gordumki dogru yapiorum. Yani aramizda mesafe yokken zorlada o kv die mesafw sertlik sokmanin alemi yok...
Kiyafet konusunda ise evwt aldigi bazi şeyleri begenmiyorum ama kaldirip copede atmiyorum. Evde giyiyorum bazilarini cok seviyorum aylarca çıkarmıyorum oda anliyor ve onu pek sevmedin galiba gormedim hic dior bende yoo evde giyorum o yuzden denk gelmiyorsun diorum.
Ya ben biraz Pıtırcık bi kızım. Isteklerimide istemediklerimi de bole abucuk eder gubucuk eder kabul ettiririm. Yani asla kirmam ama kendimden de taviz vermem. Ona senu annem gibi sevmiom derim ama kendimi ona sevdiririm baya sevdirmek yani saclarimi falan sevmeyi seviyor. Annem yapmaz hayatta bana garip ama kirmiyorum onu. Yani lafimi der peşinden de mutlu ederim. Ama misal eltim bu sac sevme konusunda cok sert. Kocammisin sen benim ne sevion beni diye tersleyip duruyor. (Hepde ornekleri eltimden verdim allahim sen affett suphaneke dinimiz amin )
Neyse iste lafin ozu bu. Ama gordumki dogru yapiorum. Yani aramizda mesafe yokken zorlada o kv die mesafw sertlik sokmanin alemi yok...