Bende 2 yillik evliyim esimin ve benim ikimizin de 2.evliligimiz esimin ilk evliliginden bi kizi vardi benim cocugum yoktu kayinvalidemle kayinpederim ayri evlenirken bende kayinvalidemle oturmayi kabul ettim 2 yil boyunca bana hayati zindan etti esimin ilk evliliginde yapti hatalari kullandi hep esimi susturdu esim surekli arada kalmaktan biktm diyordu kayinvalidem bana ne yaparsa yapsin aileme solemiodm ve esimin ilk karisiyla yag bal oluyordu kaynanam cocugun bahanesiyle en son hamile kaldm kaynanam surekli kavga cikariodu dusuk tehlikem vardi bunu bile bile herseyden kavga cikariodu ve esim bana dil annesine inaniodu baktm bebegimden olcam azıma geleni saydm evo terk ettim ailem yaşadıklarımı duyunca inanmadi cunku 2 yil boyunca hic bisey anlatmamistm sonunda esim pisman oldu ve barismak icin ayri ev istedm yani uzun lafin kisasi SUSMA sustukca ezilen sen olursun
Valla Kızlar Anne olmadım daha ne kadar empati kursamda anne kadar hissedemem. Kimse Evadının mutsuz olmasını istemez ( bazı kv hariç onlar gercekten vicdansız oluyorlar ) Benim kv le de yasanmıs olay ama annemle yasadıgım da nasıl unuttuysam öyle oldum.
Benim Bildiğim Tek Şey Var. Sen İyi Olursan O da İyi Olur.
Kp yasamiyor 2010da vefat etti. Ayri ayri sehirlerde normalde evlerimiz. Onun oldugu sehirde kislar sert geciyor ve yalniz kaldigi icin yanimiza gelecek ışte her kış. 1 tane oğlu var o da eşim ne yazik ki.
Kp yasamiyor 2010da vefat etti. Ayri ayri sehirlerde normalde evlerimiz. Onun oldugu sehirde kislar sert geciyor ve yalniz kaldigi icin yanimiza gelecek ışte her kış. 1 tane oğlu var o da eşim ne yazik ki.