Kayinvalideyle oturanlar nasil sabrediyorsunuz ???

5 10 lirayla ev alinmaz

nasil yasiyorsunuz böyle ya inan merak ediyorum özel haystinizi nasil yasiyorsunuz? ev kalabalik cinsel olay nasil oluyor ya inan aklim almiyor
Emin ol o kadar zor ki şimdi iyi gene eltim gitti az kaldık geçen sene iğrençti o kadar zor ki işte insan eşini sevince fedakarlik yapıyor ama birgün bu fedakarlıkda bitecek cinsellik sadece dört duvar arasında kalıyor. Bizimde biraz maddiyat tan dolayı

Ev sahibi olabilmek için kv ve kp kahrı çekmek,herşeyi içe atmak,sürekli gönül yapmaya çalışmak,huzursuz bir şekilde yaşamak akıl işi değil ya..

Ev sahibi de olunmayıversin,şahsen benim iç huzurum herşeyden önemli. Mutsuz günler geçireceksem değil ev dünyayı verseler umrumda olmaz...Çünkü ben mal ve mülkten daha değerliyim..

cinselik elbet 4 duvar arasinda. ama okadar kalabalikta yanlis anlama utanmiyormusunuz? hicmi gikiniz cikmiyor? gece banyo nasil yapacaksiniz herkes hersyi anlicak. cidden tuhaf buluyorum

Yani bilemiyorum sabredemiyorlardır herhalde.
Azıcık aşım ağrısız başım der giderim

Şu an kendimi çok yanlız hissettim benim hiç bir sıkıntım yok herseyimi yapar eder kV :)))

cinselik elbet 4 duvar arasinda. ama okadar kalabalikta yanlis anlama utanmiyormusunuz? hicmi gikiniz cikmiyor? gece banyo nasil yapacaksiniz herkes hersyi anlicak. cidden tuhaf buluyorum
E valla cnm artık mecbur gibi birşey oluyor hani elbette utanıyor insan

Aman canım onlarda kardeş kardeş yatilmadigini biliyorlardir. Bence daha önemli konular var
hıcte daha onemlı ne olabılırkı. özel hayat sıfır ne dıye evlenıyoruz özel bir yaşantın olmadıktan sonra. bu beraber oturmayı kabul edenleri hic anlamıcam galiba.

Saskinlikla okudum benim KV ve kp ve gorumceme çok benziyor bende biraz oturdum ve cildircak dereceye geldim eşime zorla da olsa kendi evimize gecirttim canim benim eğer mutlu olmak istiyorsan kendi evine CIK

Saskinlikla okudum benim KV ve kp ve gorumceme çok benziyor bende biraz oturdum ve cildircak dereceye geldim eşime zorla da olsa kendi evimize gecirttim canim benim eğer mutlu olmak istiyorsan kendi evine CIK

beraber oturdugum.zamanlari hatirlattin bana allah yardimcin olsun..titiz kayanan patavatsiz kp.arsiz gorumce hepsi ayniydi sukur ben kurtuldum...asla.abartmiyosun ayri eve cikma.durumu yokmu peki

Bir ev alabilmek uğruna bu kadar fedakarlık yapmamalı kadınlar. Sonra bugünlerin stresi öyle bir çıkıyor ki kimsede iyi yaptın demiyor.
cok haklisin bizde ev almak ugruna bu yola girenlerdendik baktim akil.sagligim baya bi gitti yemisim.evin tapusunu dedim kiraya geliyosan gel.gelmiyosan bosanma.davasi ac dedim geldi benimkisi

Ben haftada 1 görüyorum tahammul edemiyorum bogasim geliyo kadini nasil itici. Ayni evde kaynanayla yasanmaz arkadasim insan kendi ailesiyle anlasamiyo. Ben bunu konuda cok netim bizde 2 yillik evliyiz esim kaza yapti maddi konuda cok zorlandik gelin yanimiza dediler esim calisamadigi icin o duzelince kendi evinize cikarsiniz ben kabul etmedim hamileydim 5 aylik dpguma 15 gun kalana kadar calistim onlarla oturmaktan iyiydi:)

Azıcık aşım kaygısız başım demişler huzur her şeyden önemli bence sizdeki de iyi cesater kv titiz kp patavatsız kocandan bahsetmemişsin eee sen sessiz nasıl kalkıştın ki bu işe zaten belliy miş böyle olacağı

Ne yazik ki benimde kv yanimda. Kp vefat ettigi icin ve esim bi evin bi oglu oldugu icin annesi kışları bize gelicek. Yazin memleketine geri dönecek. Kislar orda sert geçtiği icin Ist. yanimiza geldi. Nisanin başında dönücem diyor ama ben keske havalar güzel olsada erkenden gitsin diye dua ediyorum. Henuz bu temmuz da evlendim ve hamişim. Evde herşeye karismasi beni deli ediyor. Yani evin gelirinden tutun temizliğine yemeğine kadar herseye karisiyor ve herseye öylesine bir laf olsun diye laf ediyor tatsizlik cikmasin diye karistigi zamanlar guler yüzle gecistirici cevaplar vermekten biktim artik ve henuz yanima geleli 1 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…