Emin ol o kadar zor ki şimdi iyi gene eltim gitti az kaldık geçen sene iğrençti o kadar zor ki işte insan eşini sevince fedakarlik yapıyor ama birgün bu fedakarlıkda bitecek cinsellik sadece dört duvar arasında kalıyor. Bizimde biraz maddiyat tan dolayı5 10 lirayla ev alinmaz
nasil yasiyorsunuz böyle ya inan merak ediyorum özel haystinizi nasil yasiyorsunuz? ev kalabalik cinsel olay nasil oluyor ya inan aklim almiyor
cinselik elbet 4 duvar arasinda. ama okadar kalabalikta yanlis anlama utanmiyormusunuz? hicmi gikiniz cikmiyor? gece banyo nasil yapacaksiniz herkes hersyi anlicak. cidden tuhaf buluyorumEmin ol o kadar zor ki şimdi iyi gene eltim gitti az kaldık geçen sene iğrençti o kadar zor ki işte insan eşini sevince fedakarlik yapıyor ama birgün bu fedakarlıkda bitecek cinsellik sadece dört duvar arasında kalıyor. Bizimde biraz maddiyat tan dolayı
Ev sahibi olabilmek için kv ve kp kahrı çekmek,herşeyi içe atmak,sürekli gönül yapmaya çalışmak,huzursuz bir şekilde yaşamak akıl işi değil ya..
Ev sahibi de olunmayıversin,şahsen benim iç huzurum herşeyden önemli. Mutsuz günler geçireceksem değil ev dünyayı verseler umrumda olmaz...Çünkü ben mal ve mülkten daha değerliyim..
E valla cnm artık mecbur gibi birşey oluyor hani elbette utanıyor insancinselik elbet 4 duvar arasinda. ama okadar kalabalikta yanlis anlama utanmiyormusunuz? hicmi gikiniz cikmiyor? gece banyo nasil yapacaksiniz herkes hersyi anlicak. cidden tuhaf buluyorum
Şu an kendimi çok yanlız hissettim benim hiç bir sıkıntım yok herseyimi yapar eder kV :)))
Fazla güvenme bence. Sonra başına kakilabilirŞu an kendimi çok yanlız hissettim benim hiç bir sıkıntım yok herseyimi yapar eder kV :)))
hic hos bir durum degil. resmen anlasilyiorE valla cnm artık mecbur gibi birşey oluyor hani elbette utanıyor insan
Aman canım onlarda kardeş kardeş yatilmadigini biliyorlardir. Bence daha önemli konular varhic hos bir durum degil. resmen anlasilyior
hıcte daha onemlı ne olabılırkı. özel hayat sıfır ne dıye evlenıyoruz özel bir yaşantın olmadıktan sonra. bu beraber oturmayı kabul edenleri hic anlamıcam galiba.Aman canım onlarda kardeş kardeş yatilmadigini biliyorlardir. Bence daha önemli konular var
cok haklisin bizde ev almak ugruna bu yola girenlerdendik baktim akil.sagligim baya bi gitti yemisim.evin tapusunu dedim kiraya geliyosan gel.gelmiyosan bosanma.davasi ac dedim geldi benimkisiBir ev alabilmek uğruna bu kadar fedakarlık yapmamalı kadınlar. Sonra bugünlerin stresi öyle bir çıkıyor ki kimsede iyi yaptın demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?