Kayinvalideyle sorunlarımız var

o zaman burda zaman kaybetme git konunu aç biz gelioruz.

Lütfen tartışmayalım,tartışma ortamı yaratmayalım.
Hava zaten çok sıcak,birde burayı ısıtmayalım değil mi?
Gidip birer bardak buzlu su içelim:))

ahhhhh bodrumda olsamda hergün k.valide konuşsa.kulağımı pamukla tıkar başımı sallardım dinliyomuş gibi.
buda bir çözüm valla beğenene

Kaynanayla sorunsuz geçinmek mümkün mü ki? bilemedimm

Bence değill mümkünatıda yok..

Sizin gibi sorun çıkmasın diye güzel davranmaya çabalamak istedim bende zamanında ama karşınızdakinin içi kötüyse naparsanız yapınn yaranılmıyor..

Kaynana işte laf edicek yaa 20 senenin hesabını yapıp kendincee laf dokundurmuşş

Benimkide "oğlum sen pırlanta gibiydinn tertemizdin çok öyle böyleydin (ıvır zıvır bi sürü laf aklımda bile değil) noldu sana çok değiştin" diyordu benimkideee..

Yani benle evlenmiş değişmişş öyle olmuşş

Evet kadınn itiraf ediyorum oğlunu ben kirlettim (ozaman deseymişşim keşke)

sizde öyle yapınn evet sen 20 sene baktın büyüttün bende hazıra kondum diyinn..
Onlar güzel davranmakdan anlamazlar bence ben zannetmiyorumm..

Kalmayacaksın arkadaşım bu kadar basit;

Oğlun denizi kumu güneşi seviyor ama kaşısında annesine saygı duymayan bir babaanne modeli var. Siz benden daha iyi bilirsiniz küçük çocuklar direk kopyala yapıştır modundalar.

Onun lafını cekeceğime, bozkırın corak topraklarında cocugumu AVM lere hapsederim.

NOT; senin istediğin gibi bir yorum olmadı kusura bakma ama elimizden bu kadarı geliyor.

ahhhhh bodrumda olsamda hergün k.valide konuşsa.kulağımı pamukla tıkar başımı sallardım dinliyomuş gibi.
buda bir çözüm valla beğenene

Mükemmel bir çözüm bence..başka türlüsü olamaz zaten,kayınvalide istediğini söylesin gül geç arkadaşım.Ben öyle yapıyorum
ki söyledikleride çokda kafaya takılacak şeylr değil.

sanırım biraz pişkinlik yapmak gerekiyor,böyle saygı vs gibi şeyler etkili olmuyor,bunu anladım yorumunuzdan :)deneyelim

yorumun için teşekkür ederim,benim niyetim birilerini kırmak değildi,burada denk geliyor bazen insanlar dert paylaşırken birde gereksiz gereksiz bilip bilmeden yorumlarla kırılıyorlar,ben kız kardeşime anlatır gibi derdimi paylaşmak ve çözüm aramak istedim,dedikodu yapmak değildi niyetim,kafamda çözemediğim için danışmak istedim,gebe kaldığımı öğrendiğim de hamileliğimin rahat geçmesi için taşındım Ankara'ya,gerçi hamile olmasam bile başedecek çokda gücüm kalmamıştı,her seferin de kaçamam bu durumdan, evet oğlumun denize girmesi,kumla oynaması,yaşıtlarıyla iyi vakit geçirmesi gelişimi açısından paha biçilmez şeyler ama bir tarafdan da babaannesi ile de vakit geçirmesi,diğer akrabalarının göstereceği sevgi ve ilgiye de ihtiyacı var,konuyu açarken uzatmamak adına daralttım ama bunlarda burada zaman geçirmemiz için sebepler,ben bodrumda uzun yıllar yaşadım,yapım gereği diskoya,bara değil,arkadaşlarımla,ailemle yapacağım hoş sohbetlere evet ihtiyaç duyuyorum ama anne olunca çocuğunuzun ihtiyaçları önceliğiniz oluyor,babaanne ile en azından ortak paydamız olan oğlumun gelişimi için bir yerde bir şekilde buluşmamız gerekiyor ama bunun nasılı arıyorum

Mükemmel bir çözüm bence..başka türlüsü olamaz zaten,kayınvalide istediğini söylesin gül geç arkadaşım.Ben öyle yapıyorum
ki söyledikleride çokda kafaya takılacak şeylr değil.

yorumunuz için teşekkür ederim,sanırım çözüm bu olucak gibi görünüyor,çok fazla alternatif yok gibi

Yorumları baştan daralttığın icin kırmamak adına biz de cerceveledik maalesef. Keşke Ankara'ya gitmek yerine direk mücadele etseniz. Bazen iplerin kopması incelmesinden daha hayırlıdır. Anlar anlamaz ama tavrın net olur. Bir de home office calısıyorum diyosun; işe gidip gelsen tahammül eşiğin bi derece yüksek olur. Akşama kadar aynı evin icinde huzursuzlukla yaşamak zor gelir insana tahmin edebiliyorum.

Mücadele et. Saygı sınırları icinde cevabını ver. Kimseyi kırmayayım diye uğrasırken en cok kırılan sen olursun...

1.kaynanalarin hepsi ayni degistiremezsin
2.kaynananin en iyisinden bile uzakta olucaksin (iyisine pek raslanmadi)
3.kaynanalar gelini kiskanir cunku oglunu seni sevmesini cekemez.

kesinlikle laflarini cok ciddiye alma kendini yipratirsin.sabirli ol canim ve esin icin tahammul etmeye calis eline asla koz verme ornegin sinirlenip cvp verme elinde koz olarak kullanir.bazen kaynanam laf sokunca hic duymamis gibi davraniyodum icine at demiyorum sadece umursama.Allah yardincin olsun

Siz Bodrum'da iken,kayınvaliden Ankara'ya gitsin :)

O değil de,çocuğuna annecim demek,erkek kardeşine ablacım demek,yeğenine teyzecim demek ve bütün türevlerini anlamsız buluyorum.
Kim çıkardıysa bu çeşit acayip hitap etmeyi...Nasıl böyle dillere dolandı hayret !

aslında sorun bence sürekli aynı evde olmanızdan kaynaklanmış olabilir eğer uzun süre orada kalacaksanız ayrı bir ev kiralayın başka yolu yok bence zaten ayrı eviniz olunca da oğlunuz kayınvalidenizi diğer aile üyelerini görebilir sonuçta 24 saat bir arada olmaları çok gerekli değil bence siz de sürekli dip dibe olmadığınızdan mesafe koymuş olursunuz hem de kayınvalidenizin sözleri nedeniyle canınız çok sıkılınca işim var mail gelecek vs. bahanelerle atarsınız kendinizi evinize homeoffice olduğu için rahatlıkla bu tür bahaneler bulabilirsiniz

aradaki sorunlar ancak diyalogla çözülür ama madem kayınvalidenizle iletişim çok zor mümkün olduğu kadar az görüşüp araya mesafe koyacaksınız bence bu şekilde de sorunsuz ilişki olur çünkü aynı evde olmaya devam ettikçe dolacaksınız ve sabrınız taştığında da verdiğiniz cevaba ya da kendinize hakim olamazsanız (insanız sonuçta herkesin bir sabrı vardır) işler iyice sarpa sarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…