- 13 Ocak 2022
- 88
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zeynep uzun
-
Günde üç kere mesaj atıyor günaydın hayırlı günler iyi geceler v.s sürekli dedektif gibi herşeyden habee almak istiyor.Normal degil.
Karsidaki normal olmadigini nasil anlar bilemedim.
Hergun ne konusuyor,msjlasiyor insanlar merak ettim.
Kız aile planlaması o demek değilArkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Ay evet onu yanlış açtımKız aile planlaması o demek değil
Sabır dilerimGünde üç kere mesaj atıyor günaydın hayırlı günler iyi geceler v.s sürekli dedektif gibi herşeyden habee almak istiyor.
Delinin zoruna bakGünde üç kere mesaj atıyor günaydın hayırlı günler iyi geceler v.s sürekli dedektif gibi herşeyden habee almak istiyor.
Çok fazla ınstagram'whatsap da zaman geçirio.kafayi yiyorum sürekli yapmacık sesini duymaktanDelinin zoruna bak
Cevap yazma
Isi gucu yok herhal
Hamile kalmaya korkuyorum .stresten erken dogururum diye sürekli arar ama sürekli ve acmadigim da defalarca arar açana Kadar yani küsme kırılma huyu yok açmadı artık aramimmni arasın demez ısrarla devam5 senelik evliyim, kaynanamı kandilden kandile, bayramdan bayrama, doğum gününden doğum gününe, hastalıktan hastalığa ya da bilmediğim bi şeyi sormak için (eşim çok çok nadir annesinin yaptığı şekilde yemek, çörek, börek istiyor, onu sormak için) ararım. yani hesaplayın senede kaç kere arıyorum… Onun da beni doğum günlerim haricinde aradığını hatırlamıyorum. hatta öyle ki hastanede yattım diyelim mesela eşimi arar, beni aramaz. Her gün ne konuşulur anlamış değilim
Ucak moduna alin veya engelleyinHamile kalmaya korkuyorum .stresten erken dogururum diye sürekli arar ama sürekli ve acmadigim da defalarca arar açana Kadar yani küsme kırılma huyu yok açmadı artık aramimmni arasın demez ısrarla devam
Atsan atılmaz satsan satılmaz sonuçta eşimin annesi illaki görüşmek zorunda kalicam yüz göz olmak istememUcak moduna alin veya engelleyin
Eşiniz ne diyor bu duruma?Hamile kalmaya korkuyorum .stresten erken dogururum diye sürekli arar ama sürekli ve acmadigim da defalarca arar açana Kadar yani küsme kırılma huyu yok açmadı artık aramimmni arasın demez ısrarla devam
Eşim ne desin ne var kadın sevio seni konuşmak istioEşiniz ne diyor bu duruma?
O zaman üzgünüm…Eşim ne desin ne var kadın sevio seni konuşmak istio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?