Aile Planlaması Kayinvalideyle sürekli konuşmak zorunda mıyız 😵

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Zeynep uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
88
46
3
35
Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.

Normal degil.
Karsidaki normal olmadigini nasil anlar bilemedim.
Hergun ne konusuyor,msjlasiyor insanlar merak ettim.

Kız aile planlaması o demek değil

5 senelik evliyim, kaynanamı kandilden kandile, bayramdan bayrama, doğum gününden doğum gününe, hastalıktan hastalığa ya da bilmediğim bi şeyi sormak için (eşim çok çok nadir annesinin yaptığı şekilde yemek, çörek, börek istiyor, onu sormak için) ararım. yani hesaplayın senede kaç kere arıyorum… Onun da beni doğum günlerim haricinde aradığını hatırlamıyorum. hatta öyle ki hastanede yattım diyelim mesela eşimi arar, beni aramaz. Her gün ne konuşulur anlamış değilim

Hamile kalmaya korkuyorum .stresten erken dogururum diye sürekli arar ama sürekli ve acmadigim da defalarca arar açana Kadar yani küsme kırılma huyu yok açmadı artık aramimmni arasın demez ısrarla devam

Hamile kalmaya korkuyorum .stresten erken dogururum diye sürekli arar ama sürekli ve acmadigim da defalarca arar açana Kadar yani küsme kırılma huyu yok açmadı artık aramimmni arasın demez ısrarla devam
Eşiniz ne diyor bu duruma?

Ben konuşmuyorum eşim laf demiyorsa karışma olayına direk kestim ben durumu

Sizi sevdiğinden, sesinizi duymak istediğinden aradığına düşünmüyorum. Öyle olsa günde 1 kez arar ya da mesaj atar o kadar. Ne yaptığınızdan haberdar olmak amacıyla yapıyor. Açmayın duymamışım, unutmuşum gibi bahaneler üretin baştan önlem almazsanız hep böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…