Aile Planlaması Kayinvalideyle sürekli konuşmak zorunda mıyız 😵

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Açık ve net olun. Hiç kimsenin sizi darlamasına müsade etmeyin. Bir gün konuşmasak,utanmadan çocuk şikayet eder gibi beni oğlunuza şikayet ediyormuşsunuz? Size yakıştıramadım desem yalan olur :) Aptallık bende.. Bundan sonra beni aramanızı istemiyorum. Sohbet amaçlı değil kontrol amaçlı olan o telefonlarınıza artık dönmeyeceğim. Bilginiz olsun.. Acil durumlarda da artık oğlunuzu arar dedikodumu yapmayı da ihmal etmezsiniz.. Diyin ve geçin

Esiniz , sizin annenizle bu kadar konuşuyor mu??

Sınır koyun , taviz vermeyin, yeni evliyken benim kv ve k. Peder aynen böyleydi, size tavsiyem tınlamayın kafaya takmayın , teli de canınız istemezse açmayın bahane bulun..

Sınır koyun , taviz vermeyin, yeni evliyken benim kv ve k. Peder aynen böyleydi, size tavsiyem tınlamayın kafaya takmayın , teli de canınız istemezse açmayın bahane bulun..
Bıktıran mesajlar son görülmeden takıp etmeler ayyyy neler neler.biraz soğuk bi insanımdir çabuk samimiyet kuramıyorum onu bildiği halde vıcık vıcık konuşmalar nefret ediyorum

Kv de benzerdi sürekli arardi , her cuma aramamı beklerdi cumamız mübarek olsun diye ama aralıksız her cuma.. Ben kendi annemle bile pek konuşmam ki yapım böyle.. önce cuma günleri aramayı bıraktım eşimi arayıp beni şikayet etmeye başladı, esim yaşlı kadın gönlünü hoş tut dese de he hı deyip geçtim yine aramadım ardından gün içerisinde aramalara duymadım banyoda, uyuyor ya da elektrikli süpürge çalışıyordu demeye başladım böylece azaldı cidden bıkkınlık vermişti amacı da hal hatır sormak değildi benim ona hesap vermem sürekli yaparsa boyle alışmamdi ama cok bekler neyse ki kurtuldum sayılır artık oldukça az arar ama arayınca da en az 30 dk konuşur.. ve her yüz yüze gelmede hiç aksatmadan bir kere laf vurur esimin yanında bana aramayı azaltmaya dair ama umurumda değil.

Mesela sizinki anlamış soğuk olduğunuzu istediğiniz mesafeyi koymuş biraz olsun.benimki ben mesafede koydukca üzerime üzerime geliyor

Bıktıran mesajlar son görülmeden takıp etmeler ayyyy neler neler.biraz soğuk bi insanımdir çabuk samimiyet kuramıyorum onu bildiği halde vıcık vıcık konuşmalar nefret ediyorum
Herşey sizin elinizde en başta yüz vermeyin yoksa beter olursunuz , benim kv bir yıl sustum en sonunda kavga dövüş kadın beni bıraktı, halbuki en başta tepkimi koysaydım baştan kabul ederdi , sakın razı olma eşinden de çekinme...

Evden çıkıncaya bile haber vermemi istiyor nerdeyse sürekli gelmek istemeler birde aynı şehirde değiliz yakın şehirler ama aynı şehir değil sonuçta iki hafta goremese duramazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…