- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.236
- 158
- Konu Sahibi Zeynep uzun
-
Esiniz , sizin annenizle bu kadar konuşuyor mu??Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Size kocaniz bildiğiniz çekeceksin yani demiş, sevse kendi çocuğunu sever ve buradan arardı. Ayrıca sizi kocanıza şikayet eden bir kadının, gerçekten sizi sevdiğine inanacak kadar saf misiniz ??Eşim ne desin ne var kadın sevio seni konuşmak istio
Sınır koyun , taviz vermeyin, yeni evliyken benim kv ve k. Peder aynen böyleydi, size tavsiyem tınlamayın kafaya takmayın , teli de canınız istemezse açmayın bahane bulun..Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Tabiki hayır kendi annem benimle bile bu kadar konuşmuyorEsiniz , sizin annenizle bu kadar konuşuyor mu??
İşte yapmacık olduğu için tahammül edemiyorumSize kocaniz bildiğiniz çekeceksin yani demiş, sevse kendi çocuğunu sever ve buradan arardı. Ayrıca sizi kocanıza şikayet eden bir kadının, gerçekten sizi sevdiğine inanacak kadar saf misiniz ??
Koyun tavrınızı, kocanız da dersiniz seni arasın günde 5 kere bakalım sıkılacak misin deyin. Siz böyle susarsanız hep devam eder.Tabiki hayır kendi annem benimle bile bu kadar konuşmuyor
Bıktıran mesajlar son görülmeden takıp etmeler ayyyy neler neler.biraz soğuk bi insanımdir çabuk samimiyet kuramıyorum onu bildiği halde vıcık vıcık konuşmalar nefret ediyorumSınır koyun , taviz vermeyin, yeni evliyken benim kv ve k. Peder aynen böyleydi, size tavsiyem tınlamayın kafaya takmayın , teli de canınız istemezse açmayın bahane bulun..
Nasıl taşıycam
Nasıl yapicamMune konuyu bdv ye taşıyabilirmiisniz
Kv de benzerdi sürekli arardi , her cuma aramamı beklerdi cumamız mübarek olsun diye ama aralıksız her cuma.. Ben kendi annemle bile pek konuşmam ki yapım böyle.. önce cuma günleri aramayı bıraktım eşimi arayıp beni şikayet etmeye başladı, esim yaşlı kadın gönlünü hoş tut dese de he hı deyip geçtim yine aramadım ardından gün içerisinde aramalara duymadım banyoda, uyuyor ya da elektrikli süpürge çalışıyordu demeye başladım böylece azaldı cidden bıkkınlık vermişti amacı da hal hatır sormak değildi benim ona hesap vermem sürekli yaparsa boyle alışmamdi ama cok bekler neyse ki kurtuldum sayılır artık oldukça az arar ama arayınca da en az 30 dk konuşur.. ve her yüz yüze gelmede hiç aksatmadan bir kere laf vurur esimin yanında bana aramayı azaltmaya dair ama umurumda değil.m
Ben 3 yıl sonunda bu hale geldim ama sen ne kadarlık evlisin ??Mesela sizinki anlamış soğuk olduğunuzu istediğiniz mesafeyi koymuş biraz olsun.benimki ben mesafede koydukca üzerime üzerime geliyor
2 yıl olucak bi kaç ay sonraBen 3 yıl sonunda bu hale geldim ama sen ne kadarlık evlisin ??
Herşey sizin elinizde en başta yüz vermeyin yoksa beter olursunuz , benim kv bir yıl sustum en sonunda kavga dövüş kadın beni bıraktı, halbuki en başta tepkimi koysaydım baştan kabul ederdi , sakın razı olma eşinden de çekinme...Bıktıran mesajlar son görülmeden takıp etmeler ayyyy neler neler.biraz soğuk bi insanımdir çabuk samimiyet kuramıyorum onu bildiği halde vıcık vıcık konuşmalar nefret ediyorum
Evden çıkıncaya bile haber vermemi istiyor nerdeyse sürekli gelmek istemeler birde aynı şehirde değiliz yakın şehirler ama aynı şehir değil sonuçta iki hafta goremese duramazmisHerşey sizin elinizde en başta yüz vermeyin yoksa beter olursunuz , benim kv bir yıl sustum en sonunda kavga dövüş kadın beni bıraktı, halbuki en başta tepkimi koysaydım baştan kabul ederdi , sakın razı olma eşinden de çekinme...
Buraya kadar bile aynı benim kvEvden çıkıncaya bile haber vermemi istiyor nerdeyse sürekli gelmek istemeler birde aynı şehirde değiliz yakın şehirler ama aynı şehir değil sonuçta iki hafta goremese duramazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?