- 13 Ocak 2022
- 88
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zeynep uzun
-
Ya heralde hepsi böyle yaBuraya kadar bile aynı benim kv
Biz büyük bir kaos yaşadık geçen ay eşim de gördü kim doğru kim yanlış artık üstelemiyor yani kavga çıkmasından korkmayın inceldiği yerden kopsun ki düzene girsin her şeyYa heralde hepsi böyle ya
Günde üç kere mesaj atıyor günaydın hayırlı günler iyi geceler v.s sürekli dedektif gibi herşeyden habee almak istiyor.
Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Galiba artık yüz göz olmak zorunda kalicamBiz büyük bir kaos yaşadık geçen ay eşim de gördü kim doğru kim yanlış artık üstelemiyor yani kavga çıkmasından korkmayın inceldiği yerden kopsun ki düzene girsin her şey
Nisanliyken sadece bayramda ve kandilde ararrdim bı yıl nişanlı kaldık zatenEvlenmeden önce : kendisini ; her gün arar veya mesaj atar mıydınız ?
Mesajlarını görmeden siliyorum aramalarını Bir süre meşgul yönlendirmeye aldım belki 50 defa aramış böyle bişey görmedim ben hayatımdaNormal değil, ben normal olmadığını 5 yıldır anlatamadım. Anlar gibi olmuştu çocuğum olunca sabah öğle akşam götüntülü olarak çocuğu görmek istemeye, haftada 1 sabahtan akşama kadar bize gelmeye birgün götüntülü konuşma olmasa surat yapmaya kadar cılkını çıkardı. Bi şekilde 2 haftada 1e düşürdük gelme işini. Ama 2 yılda 1 bile görsem bana fazla öyle soğuttu ki kendinden. Tek katettiğim yol artık telefonda konuşmuyor olmam. Onuda açmayarak, çok geç dönerek çözdüm.
Nisanliyken sadece bayramda ve kandilde ararrdim bı yıl nişanlı kaldık zaten
Yatıyoruz..uyuyoruz anne bişey mı oldu diyin sabah akşam... sizi hep yatakta bilsin yeriniz belli diye bırakır belki..Günde üç kere mesaj atıyor günaydın hayırlı günler iyi geceler v.s sürekli dedektif gibi herşeyden habee almak istiyor.
Ben direkt söyledim ben telefonda konuşmayı sevmem hergün birini aramayı sevmem dedim. Arkamdan konuşuyormuş benim gelin soğuktur el içine hiç karışmaz ne yapayım böyle işte diye.Mesajlarını görmeden siliyorum aramalarını Bir süre meşgul yönlendirmeye aldım belki 50 defa aramış böyle bişey görmedim ben hayatımda
Yatıyoruz..uyuyoruz anne bişey mı oldu diyin sabah akşam... sizi hep yatakta bilsin yeriniz belli diye bırakır belki..
Bekarken hiç sewmezdim misafir misafir gezmeyi ewlenince ewimdn çıkmıyorlar aslında bende soğuk biriyim ama ısrarla vıcık vıcık olmaya devam ederlerBen direkt söyledim ben telefonda konuşmayı sevmem hergün birini aramayı sevmem dedim. Arkamdan konuşuyormuş benim gelin soğuktur el içine hiç karışmaz ne yapayım böyle işte diye.
Biz aynı sehirdeyiz, ben yeni evliyken sürekli hem kv hem k. Peder günlük arardı, hergun nize gelmek isterlerdi ve gelirlerdi, ben kv 'ye giderdim beni bırakmazdı ki evime gideyim, tuttrurdu burda kalın, ben de eşimle kötü olmayayım diye bişey demezdim , gel zaman git zaman otomotik bir hal aldı bu durum, adete görev haline geldi , sürekli pasta börek yemek hazırlayıp onları çağırma durumum vardı, eşimi de bu şekilde yönlendirdiler hep , ve ben dayanamayıp kavga çıkardım eşimle büyük kavgalar ettik ( güya eşimle kötü olmayayım diye neye sustuysam hepsini kavgada kustum resmen) sonra bu şekilde kavga falan derken eşim ailesi ile konuştu ( yoksa boşanacaktım kesinlikle) sonra ailesi ilk başlarda tribe girdiler ama sonra düzeldiler, yani sakın kabul etmeyin , şimdi sussanız bile çok alakasız bir yerde patlarsınız ve haksız olursunuz, şuan tepkinizi koyun , sınırlarınızı çizin ve tahammül etmeyin, benim şimdiki aklım olsa sınırlarımı en baştan çizerdim kafam rahat ederdi, susarak sadece erteliyorsunuz, aramalar falan sadece sizi kontrol edebilmek için ( aynısını yaşadım) sakın taviz vermeyin bahane bulun bazen açmayın teli , böyle böyle size alışacak ve sınırlarınızı kabul etmek zorunda kalacaklar, eşinizle de bu durumu güzelce konuşun ve hoşlanmadığınızı belirtin , eşinizin sizi manipüle etmesine de izin vermeyin, genelde annem , babam seni seviyor diyerek susturmaya çalışırlar, bu konuda tavizsiz olun ve eşinize de bunu hissettirin, eğer böyle devam edilirse çekip gideceğinizi bilsin eşiniz, umarım faydalı olabilmişimdirEvden çıkıncaya bile haber vermemi istiyor nerdeyse sürekli gelmek istemeler birde aynı şehirde değiliz yakın şehirler ama aynı şehir değil sonuçta iki hafta goremese duramazmis
Teşekür ederimBiz aynı sehirdeyiz, ben yeni evliyken sürekli hem kv hem k. Peder günlük arardı, hergun nize gelmek isterlerdi ve gelirlerdi, ben kv 'ye giderdim beni bırakmazdı ki evime gideyim, tuttrurdu burda kalın, ben de eşimle kötü olmayayım diye bişey demezdim , gel zaman git zaman otomotik bir hal aldı bu durum, adete görev haline geldi , sürekli pasta börek yemek hazırlayıp onları çağırma durumum vardı, eşimi de bu şekilde yönlendirdiler hep , ve ben dayanamayıp kavga çıkardım eşimle büyük kavgalar ettik ( güya eşimle kötü olmayayım diye neye sustuysam hepsini kavgada kustum resmen) sonra bu şekilde kavga falan derken eşim ailesi ile konuştu ( yoksa boşanacaktım kesinlikle) sonra ailesi ilk başlarda tribe girdiler ama sonra düzeldiler, yani sakın kabul etmeyin , şimdi sussanız bile çok alakasız bir yerde patlarsınız ve haksız olursunuz, şuan tepkinizi koyun , sınırlarınızı çizin ve tahammül etmeyin, benim şimdiki aklım olsa sınırlarımı en baştan çizerdim kafam rahat ederdi, susarak sadece erteliyorsunuz, aramalar falan sadece sizi kontrol edebilmek için ( aynısını yaşadım) sakın taviz vermeyin bahane bulun bazen açmayın teli , böyle böyle size alışacak ve sınırlarınızı kabul etmek zorunda kalacaklar, eşinizle de bu durumu güzelce konuşun ve hoşlanmadığınızı belirtin , eşinizin sizi manipüle etmesine de izin vermeyin, genelde annem , babam seni seviyor diyerek susturmaya çalışırlar, bu konuda tavizsiz olun ve eşinize de bunu hissettirin, eğer böyle devam edilirse çekip gideceğinizi bilsin eşiniz, umarım faydalı olabilmişimdir
Normal değil tabiki.. açmayın arada.. duymadım dersiniz. Yani her aradıgında acmayınArkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Bende mesafeli soğuk biriyim yapım öyle. Arkadaşım sayılıdır. Aşırı samimi mıç mıç ilişkileri hiç sevmem. Ama kadın benim aksime vıcık vıcık. Allah biliyor ya hiç sevmiyorum. Onunda beni sevmediğinin farkındayım. Pusuya yattım bekliyorum bişeyler yapsada ipleri koparsam diye.Bekarken hiç sewmezdim misafir misafir gezmeyi ewlenince ewimdn çıkmıyorlar aslında bende soğuk biriyim ama ısrarla vıcık vıcık olmaya devam ederler
Belki fırsat verse ariycam ama sürekli arayınca benim aramama gerek kalmıyor ruh hastası gibi tepemizde sürekliHoşgeldinn
O mesafeyi ayarlayabilmek tam 2 yılımı aldı. Kolay gelsin cnm.
Ne yaptım söyliyeyim. Önce eşimle konuştum. Bana gelip annemi hiç aramıyormuşsun deme dedim. Kayıtlar ortada. Evimin içini asla anlatmam. Oyun oynamıyoruz burda. Rapor da veremem. Neyse biz konuştuk. Eşimle anlaştık. Haftada 1 arayacağım diye. Eşim annesine artık müsait değildir müsait olunca arar flan demeye başladı. Ters tepti biraz. Sonra küstü bir kaç kere. Ben ısrarla cumaları aramaya devam ettim. Açmadığı oldu. Trip halleri oldu. Şimdi 3 yıllık evliyiz. Cumaları arıyorum. O da kabullendi. Cuma olunca aramamızı bekliyor.
Önerim eşini yanına al öyle devam et. Eşin isterse günde 10 kere konuşsun. Sen mesafeni al. Pis kokular sezdim ben.
Evet benimkini de yavrum kuzum canım Kurban olurum hepsini aynı cümlede kullanıyor yani annem bile bana bu Kadar tatlı dilli değil i yüzden samimi bulmuyorum.herkesinln arkasından konuşan biri zaten o yüzden samimiyetsiz bulduğum dan sevemiyorumBende mesafeli soğuk biriyim yapım öyle. Arkadaşım sayılıdır. Aşırı samimi mıç mıç ilişkileri hiç sevmem. Ama kadın benim aksime vıcık vıcık. Allah biliyor ya hiç sevmiyorum. Onunda beni sevmediğinin farkındayım. Pusuya yattım bekliyorum bişeyler yapsada ipleri koparsam diye.
Hoşgeldinn
O mesafeyi ayarlayabilmek tam 2 yılımı aldı. Kolay gelsin cnm.
Ne yaptım söyliyeyim. Önce eşimle konuştum. Bana gelip annemi hiç aramıyormuşsun deme dedim. Kayıtlar ortada. Evimin içini asla anlatmam. Oyun oynamıyoruz burda. Rapor da veremem. Neyse biz konuştuk. Eşimle anlaştık. Haftada 1 arayacağım diye. Eşim annesine artık müsait değildir müsait olunca arar flan demeye başladı. Ters tepti biraz. Sonra küstü bir kaç kere. Ben ısrarla cumaları aramaya devam ettim. Açmadığı oldu. Trip halleri oldu. Şimdi 3 yıllık evliyiz. Cumaları arıyorum. O da kabullendi. Cuma olunca aramamızı bekliyor.
Önerim eşini yanına al öyle devam et. Eşin isterse günde 10 kere konuşsun. Sen mesafeni al. Pis kokular sezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?