Aile Planlaması Kayinvalideyle sürekli konuşmak zorunda mıyız 😵

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Normal değil, ben normal olmadığını 5 yıldır anlatamadım. Anlar gibi olmuştu çocuğum olunca sabah öğle akşam götüntülü olarak çocuğu görmek istemeye, haftada 1 sabahtan akşama kadar bize gelmeye birgün götüntülü konuşma olmasa surat yapmaya kadar cılkını çıkardı. Bi şekilde 2 haftada 1e düşürdük gelme işini. Ama 2 yılda 1 bile görsem bana fazla öyle soğuttu ki kendinden. Tek katettiğim yol artık telefonda konuşmuyor olmam. Onuda açmayarak, çok geç dönerek çözdüm.

Mesajlarını görmeden siliyorum aramalarını Bir süre meşgul yönlendirmeye aldım belki 50 defa aramış böyle bişey görmedim ben hayatımda

Nisanliyken sadece bayramda ve kandilde ararrdim bı yıl nişanlı kaldık zaten

Çok yeni evliymişsiniz. Kayınvalideniz de belki art niyetle yapmıyordur.

Nasıl ki : gelinler birbirine akıl veriyor ; kayınvalidelerden de akıl verenler oluyor.

Gelinini aramayanı ; düşüncesiz , soğuk nevale bulanlar oluyor.

Kayınvalidenizin hangi etkiyle böyle davrandığını kendisiyle konuşmadan bilemezsiniz.

Bu tarz mesajlaşmalar bana göre değil diyebilirsiniz. Telefonu daha gerekli durumlarda kullanmayı tercih ediyorsanız belirtirsiniz.

Veya aradığında : " sağol anne ; dünden bugüne ne olsun , aynı. Sen nasılsın " gibi kısa hal hatır sorma konuşmayı 3 dakikayla sınırlar.

Kendi doğrunuzu siz belirlersiniz zaten.

Günde üç kere mesaj atıyor günaydın hayırlı günler iyi geceler v.s sürekli dedektif gibi herşeyden habee almak istiyor.
Yatıyoruz..uyuyoruz anne bişey mı oldu diyin sabah akşam... sizi hep yatakta bilsin yeriniz belli diye bırakır belki..

Mesajlarını görmeden siliyorum aramalarını Bir süre meşgul yönlendirmeye aldım belki 50 defa aramış böyle bişey görmedim ben hayatımda
Ben direkt söyledim ben telefonda konuşmayı sevmem hergün birini aramayı sevmem dedim. Arkamdan konuşuyormuş benim gelin soğuktur el içine hiç karışmaz ne yapayım böyle işte diye.

Ben direkt söyledim ben telefonda konuşmayı sevmem hergün birini aramayı sevmem dedim. Arkamdan konuşuyormuş benim gelin soğuktur el içine hiç karışmaz ne yapayım böyle işte diye.
Bekarken hiç sewmezdim misafir misafir gezmeyi ewlenince ewimdn çıkmıyorlar aslında bende soğuk biriyim ama ısrarla vıcık vıcık olmaya devam ederler

Evden çıkıncaya bile haber vermemi istiyor nerdeyse sürekli gelmek istemeler birde aynı şehirde değiliz yakın şehirler ama aynı şehir değil sonuçta iki hafta goremese duramazmis
Biz aynı sehirdeyiz, ben yeni evliyken sürekli hem kv hem k. Peder günlük arardı, hergun nize gelmek isterlerdi ve gelirlerdi, ben kv 'ye giderdim beni bırakmazdı ki evime gideyim, tuttrurdu burda kalın, ben de eşimle kötü olmayayım diye bişey demezdim , gel zaman git zaman otomotik bir hal aldı bu durum, adete görev haline geldi , sürekli pasta börek yemek hazırlayıp onları çağırma durumum vardı, eşimi de bu şekilde yönlendirdiler hep , ve ben dayanamayıp kavga çıkardım eşimle büyük kavgalar ettik ( güya eşimle kötü olmayayım diye neye sustuysam hepsini kavgada kustum resmen) sonra bu şekilde kavga falan derken eşim ailesi ile konuştu ( yoksa boşanacaktım kesinlikle) sonra ailesi ilk başlarda tribe girdiler ama sonra düzeldiler, yani sakın kabul etmeyin , şimdi sussanız bile çok alakasız bir yerde patlarsınız ve haksız olursunuz, şuan tepkinizi koyun , sınırlarınızı çizin ve tahammül etmeyin, benim şimdiki aklım olsa sınırlarımı en baştan çizerdim kafam rahat ederdi, susarak sadece erteliyorsunuz, aramalar falan sadece sizi kontrol edebilmek için ( aynısını yaşadım) sakın taviz vermeyin bahane bulun bazen açmayın teli , böyle böyle size alışacak ve sınırlarınızı kabul etmek zorunda kalacaklar, eşinizle de bu durumu güzelce konuşun ve hoşlanmadığınızı belirtin , eşinizin sizi manipüle etmesine de izin vermeyin, genelde annem , babam seni seviyor diyerek susturmaya çalışırlar, bu konuda tavizsiz olun ve eşinize de bunu hissettirin, eğer böyle devam edilirse çekip gideceğinizi bilsin eşiniz, umarım faydalı olabilmişimdir

Teşekür ederim

Normal değil tabiki.. açmayın arada.. duymadım dersiniz. Yani her aradıgında acmayın

Hoşgeldinn

O mesafeyi ayarlayabilmek tam 2 yılımı aldı. Kolay gelsin cnm.

Ne yaptım söyliyeyim. Önce eşimle konuştum. Bana gelip annemi hiç aramıyormuşsun deme dedim. Kayıtlar ortada. Evimin içini asla anlatmam. Oyun oynamıyoruz burda. Rapor da veremem. Neyse biz konuştuk. Eşimle anlaştık. Haftada 1 arayacağım diye. Eşim annesine artık müsait değildir müsait olunca arar flan demeye başladı. Ters tepti biraz. Sonra küstü bir kaç kere. Ben ısrarla cumaları aramaya devam ettim. Açmadığı oldu. Trip halleri oldu. Şimdi 3 yıllık evliyiz. Cumaları arıyorum. O da kabullendi. Cuma olunca aramamızı bekliyor.

Önerim eşini yanına al öyle devam et. Eşin isterse günde 10 kere konuşsun. Sen mesafeni al. Pis kokular sezdim ben.

Bekarken hiç sewmezdim misafir misafir gezmeyi ewlenince ewimdn çıkmıyorlar aslında bende soğuk biriyim ama ısrarla vıcık vıcık olmaya devam ederler
Bende mesafeli soğuk biriyim yapım öyle. Arkadaşım sayılıdır. Aşırı samimi mıç mıç ilişkileri hiç sevmem. Ama kadın benim aksime vıcık vıcık. Allah biliyor ya hiç sevmiyorum. Onunda beni sevmediğinin farkındayım. Pusuya yattım bekliyorum bişeyler yapsada ipleri koparsam diye.

Belki fırsat verse ariycam ama sürekli arayınca benim aramama gerek kalmıyor ruh hastası gibi tepemizde sürekli

Evet benimkini de yavrum kuzum canım Kurban olurum hepsini aynı cümlede kullanıyor yani annem bile bana bu Kadar tatlı dilli değil i yüzden samimi bulmuyorum.herkesinln arkasından konuşan biri zaten o yüzden samimiyetsiz bulduğum dan sevemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…