- 13 Ocak 2022
- 88
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zeynep uzun
-
Normal değil mesafeli konuş zaten anlar o da aramaz zırt pırt. Eşiniz ne diyor bu duruma asıl onu merak ettimArkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Ben kendi annemi bile aramam, ne yaptığımdan ne aldığımdan yanımda olmayan kimsenin haberi olmaz. Her aradığında konuşmayın, marketteyim, komşudayım, kapı çaldı... Uydurun bir şeyler kısa kesin. Ne kadar zamandır evlisiniz bir kaç aysa önünü almak için geç sayışmaz. Eşinize de istediği kadar şikayet etsin, telefonşa konuşmayı, her yaptığımı her aldığımı hesap verir gibi anlatmayı sevmiyorum de. Hatta "artık biz bir aileyiz bizim kararlarımızı evimizin girdisini çıktısını kimse bilmek zorunda değil, annene ifade vermek istemiyorum" deyinArkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Watsap ayarlarınızı düzenleyin, böylece aktif olduğunuz zamanı ve mesajlarını görüp görmediğinizi sizcevap vermediğiniz sürece bilemezBıktıran mesajlar son görülmeden takıp etmeler ayyyy neler neler.biraz soğuk bi insanımdir çabuk samimiyet kuramıyorum onu bildiği halde vıcık vıcık konuşmalar nefret ediyorum
Eşim seni sewiyi merak edio kadın napsin diyoNormal değil mesafeli konuş zaten anlar o da aramaz zırt pırt. Eşiniz ne diyor bu duruma asıl onu merak ettim
Mesajlarını görüldü yapmıyorum mesela üst üste yasiyir whatsap son görülmemiş kapadım eşimi ariyir biseymi oldu anlayan anlar aslında anlamazliktan geliyor çünkü kavga edersek ewin içinden haberi olamayacakWatsap ayarlarınızı düzenleyin, böylece aktif olduğunuz zamanı ve mesajlarını görüp görmediğinizi sizcevap vermediğiniz sürece bilemez
Ne dicek ti başkaEşim seni sewiyi merak edio kadın napsin diyo
benim kaynanamda öyleydi. her aradığını açmayın , kısa tutun konuşmaları . bilgi vermeyin tatamin olmasın . yavaş yavaş bırakın.Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Böyle devam edin, 50 defa arasın, içinizden gelmiyorsa açmayın, ya da banyoya gidip suyu açın müsait değilim deyin. Direnciniz zayıf geliyor galiba. Açmamaya karar verdiğiniz gün 500 defa da arasa açmayın. Neden açmıyorsun dediğinde telefonla konuşunca çarpıntı geliyor bir sıkıntım var sanırım oyüzden kimseyle telefonda görüşmüyorum, sadece söylenecek olanı söyleyip kapatıyorum deyin mesela. Duruma alıştırmak zorundasınız. Sorduğu soruları ya geçiştirin ya da çok az ayrıntı verin. O soruyor diye her sorduğuna doğru ve açık cevap vermek zorunda değilsinizMesajlarını görüldü yapmıyorum mesela üst üste yasiyir whatsap son görülmemiş kapadım eşimi ariyir biseymi oldu anlayan anlar aslında anlamazliktan geliyor çünkü kavga edersek ewin içinden haberi olamayacak
Benim kayinvalideyle sorunlarım oldu hep alttan aldim aradim aradı konustum vs vs bosaaa... Simdi arıyor canım isterse dönüş yapıyorumArkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Artık uçak modu vovifiye geçtiUcak moduna alin veya engelleyin
Benimde ablamda var oMesela sizinki anlamış soğuk olduğunuzu istediğiniz mesafeyi koymuş biraz olsun.benimki ben mesafede koydukca üzerime üzerime geliyor
Hiç sevmem ya o ne öyle.. Zaten çok yapmacık olduğu belli bu kelimelerden.Evet benimkini de yavrum kuzum canım Kurban olurum hepsini aynı cümlede kullanıyor yani annem bile bana bu Kadar tatlı dilli değil i yüzden samimi bulmuyorum.herkesinln arkasından konuşan biri zaten o yüzden samimiyetsiz bulduğum dan sevemiyorum
Belki iyi niyetli olmadığına eminimdir belki başka başka şeylerini de görmüşümdür.kimse kimseyi merak ettiğinden gün aşırı arayıp yazmaz bu artık tacize girer.belliki herşeyden haberdar olmak istiyir herşeye karışmak içinde olmak istiyorSeviyosan git konuş bence
Şaka bi yana neden arayıp sormasını bu kadar tepkilisin merak ediyodur evladı yerin koymuştur benimki de ne arar ne sorar.
Eşinin annesi bence biraz daha saygıyı hakediyor, bizim asıl sorunumuz öküz altında buzağı aramak, iyi niyetli olduğunu düşünsen bence hiç sorun kalmaz
Benim kaynanamın da pek farkı yok. 3 senelik evliyim her gün aramamı istiyor, hala da istiyor ama ben o istediğini yapmıyorum. Haftada 2 kere arıyorum ona rağmen "hiç aramıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor, bi alo nasılsın deyip kapatman yeterli vs" whatsapptan torununun resimlerini de her gün gönderiyorum. Yinede yetmiyor onlara. Eşim her gün kardeşini arar yeğenlerini görmek için bir görev gibi. 10 aylık kızım var, eşim her gün kaynıma kamera açıyor veya evde yoksa kendisi benim kaynıma kamera gönderio onlara kızımı göstermemi istiyor. Daha dün kamera açtım onlara, bugün eşim aramış diyor ki amcasını ve babaannesini aradın mı, yok aramadım bugün dedim. Her gün aramamı beklşyor ve hunaldım bu durumdan. Eşime birşey desem sürekli aramak hoşuma gitmiyo vs aramak isteseler ararlar desem, senden çekiniyorlar sen ailemi benimseyemedin ben senin ailene böyle yapmıyorum der ama benim ailemi ara diye her gün baskı yapmoyorum onun gibi.Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
İlla ki görsünler istiyorsan sen ara beni karıştırma hoşlanmıyorum bu kadar telefon görüşmesinden deyip geçmek lazım. Evlendiğimiz ilk aylar eşimin ailesi beni de telefona isterdi hep hatta takılırlardı sesini duyalım diye. Sonra sonra alıştılar ama ben mecburiyet hastalık sağlık gibi durumlar dışında aramam, eşimden selam yollarım. Ben annemi bile haftada bir arardım mesafe koymadan önce şimdi onu da gerekmedikçe aramıyorum. Herkes biliyor telefonla konuşmayı sevmediğimi, anlaşmalıyız herkes kendi ailesini gerek gördüğü kadar arıyor. Böylesi çok huzurluBenim kaynanamın da pek farkı yok. 3 senelik evliyim her gün aramamı istiyor, hala da istiyor ama ben o istediğini yapmıyorum. Haftada 2 kere arıyorum ona rağmen "hiç aramıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor, bi alo nasılsın deyip kapatman yeterli vs" whatsapptan torununun resimlerini de her gün gönderiyorum. Yinede yetmiyor onlara. Eşim her gün kardeşini arar yeğenlerini görmek için bir görev gibi. 10 aylık kızım var, eşim her gün kaynıma kamera açıyor veya evde yoksa kendisi benim kaynıma kamera gönderio onlara kızımı göstermemi istiyor. Daha dün kamera açtım onlara, bugün eşim aramış diyor ki amcasını ve babaannesini aradın mı, yok aramadım bugün dedim. Her gün aramamı beklşyor ve hunaldım bu durumdan. Eşime birşey desem sürekli aramak hoşuma gitmiyo vs aramak isteseler ararlar desem, senden çekiniyorlar sen ailemi benimseyemedin ben senin ailene böyle yapmıyorum der ama benim ailemi ara diye her gün baskı yapmoyorum onun gibi.
Ay valla keşke anlasalar az önce 20! Defa aradı açmadım en son sinirlendim ben aradım bısimi var problem mı var diye .sabahtan beri aklım çıkıo biseymi oldu sesin cikmio nhep iyisiniz demi birşey Yok diye bahaneyle arıyorİlla ki görsünler istiyorsan sen ara beni karıştırma hoşlanmıyorum bu kadar telefon görüşmesinden deyip geçmek lazım. Evlendiğimiz ilk aylar eşimin ailesi beni de telefona isterdi hep hatta takılırlardı sesini duyalım diye. Sonra sonra alıştılar ama ben mecburiyet hastalık sağlık gibi durumlar dışında aramam, eşimden selam yollarım. Ben annemi bile haftada bir arardım mesafe koymadan önce şimdi onu da gerekmedikçe aramıyorum. Herkes biliyor telefonla konuşmayı sevmediğimi, anlaşmalıyız herkes kendi ailesini gerek gördüğü kadar arıyor. Böylesi çok huzurlu
Benim kaynanamın da pek farkı yok. 3 senelik evliyim her gün aramamı istiyor, hala da istiyor ama ben o istediğini yapmıyorum. Haftada 2 kere arıyorum ona rağmen "hiç aramıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor, bi alo nasılsın deyip kapatman yeterli vs" whatsapptan torununun resimlerini de her gün gönderiyorum. Yinede yetmiyor onlara. Eşim her gün kardeşini arar yeğenlerini görmek için bir görev gibi. 10 aylık kızım var, eşim her gün kaynıma kamera açıyor veya evde yoksa kendisi benim kaynıma kamera gönderio onlara kızımı göstermemi istiyor. Daha dün kamera açtım onlara, bugün eşim aramış diyor ki amcasını ve babaannesini aradın mı, yok aramadım bugün dedim. Her gün aramamı beklşyor ve hunaldım bu durumdan. Eşime birşey desem sürekli aramak hoşuma gitmiyo vs aramak isteseler ararlar desem, senden çekiniyorlar sen ailemi benimseyemedin ben senin ailene böyle yapmıyorum der ama benim ailemi ara diye her gün baskı yapmoyorum onun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?