- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
çok konu var kendini çok uyanık sandı var oğlu var yani artık görüşmek istemiyorumNeden gorusmuyorsunuz merak ettim
aaaaah aaaaah önceki konular uyanık bir tip bende banalleştim sayesinde.Napti ki bu kadin
Ayrica kasimak masimak cok banal
aynen oyum ilk 500 cepte şükür çok konu var kısaca kendini uyanık sanıyor sebep buSiz şu ailenizde yiyip içip aylık 500 tl birikim yapmak isteyen üyesiniz sanırım.
Naptı da kaşıma gereginde bulundunuz.
aaaaah aaaaah önceki konular uyanık bir tip bende banalleştim sayesinde.
Uyanık sanmasının sebebi para durumları gibi hissettim .. Yanlış mıyım ?aynen oyum ilk 500 cepte şükür çok konu var kısaca kendini uyanık sanıyor sebep bu
hoşuma gitmeyen şeyler yaptılar ben bu sebepten görüşmüyorum eşimde 30 yıl yeterince onları gördüğünü ifade ediyorKaynananizda ters bisey gormedm suanda konuyiu acarsaniz niye gitmiyosunuz esiniz neden gitmek istemiyo??
sadece para değil çoğunlukla para...Uyanık sanmasının sebebi para durumları gibi hissettim .. Yanlış mıyım ?
üzülmene gerek yok çünkü benim onunla işim yokKadına üzüldüm , kv diye illa kötü , gelin diye illa madur olacak değil ya insan .
bakalım inşallahSiz bu dünya için yasamiyordunuz en son
Üç günlük dünya için banallesmeyin derim
Hadi siz mesafeli olabilirsiniz yanlislardan ama esiniz yanlis konusuyo ailesi sonucta hee mesafeli olabilir ama sirtini donmesin komplehoşuma gitmeyen şeyler yaptılar ben bu sebepten görüşmüyorum eşimde 30 yıl yeterince onları gördüğünü ifade ediyor
Ama eski konularınızı hatırladım sizde para ya çok fazla önem veriyorsunuz , absürt bir durum yok aslında ortada.sadece para değil çoğunlukla para...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?