Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Kız 2,5 aylık evli ama bu biraz bunaldıysa ve kendisini ifade edemiyorsa hafife alır yakıştırmalar yapmayalım arkadaşlar ya sonuçta orda ne yaşanıyor bilemeyiz..Benim de arkadaşım vardı onun problemi de ayni kv ile kız anlatıyor anlatıyor hızlı cümleler kuruyordu onu sucluyordum açıkçası aynı burda olduğu gibi kv için yazık kadıncağıza filan diyordum sonra arkadaşım bana inanmıyorsun dedi bir gun ben ordayken kv de vardı komşular filan kızı acayip rencide edici tavirlarda bulundu sonrası işte bunu gelin diye aldım gibi konuşmalar...Ne biliyim belki konu sahibinin de yaşadığı buna benzer bir durumdur ama kendisini tam olarak ifade edemediği için dolup dolup da ağır cumleler kullandığı için yanlış anlaşılıyor gibi geldi bana

Bir zulüm gördüğüm yok zulüm ettiğimde yok tek derdim uzak kalmaktı incitmek incinmek yerine bakalım nasıl olur hayırlısı...

Bir zulüm gördüğüm yok zulüm ettiğimde yok tek derdim uzak kalmaktı incitmek incinmek yerine bakalım nasıl olur hayırlısı...
Hayırlısı olsun..Sürekli yakın olursanız sorunlar devam edicek gibi eşinle onu sinirlendirmiycek şekilde konuşmaya çalış ona karşı ailesini kötüleme ..Ama sen de hafta içleri annemden mi kalıyorum demiştin hatirlayamadim da evinde otur fazla özlemedikçe ailenin yanına da gitme bunlar ilerde sorun olabilir ..Ya da çalışma durumun varsa sen de çalış biraz stres atarsin..

Hayır hafta içi annemlerde kalmıyorum eşim 18-3 arası çalıştığı için ben o sürede annemlerde kalıyorum eşim sorun edecek biri değil hiç öyle birşey hissetmedim rahatsız olan insan hafta sonuda annemlerle olmak istemez heralde:))valla o kimin ne yaptığının farkında üzülüyorda susuyorum artık

Hmm geç saatlermiş ..Olsun sen yine de o konulara girme (kv ve düğün oncesi konular)sadece ne yapmak istiyorsan onu konuş

Hmm geç saatlermiş ..Olsun sen yine de o konulara girme (kv ve düğün oncesi konular)sadece ne yapmak istiyorsan onu konuş
Valla annesi sinirimi bozmasa birşey dediğim yokta en iyisi he deyip geçmek öyle yapacağım ne dert edeceğim peh:)

Bende aynı şeuleri yaşadım eşim hep benim aileme gitmek sitiyordu. -ama kaynanam ağladı zırladı telefonda hergün telefonda konuşurlar gene de bihün aramasa ağlayarak kaynanam atrat rşimi

Bende aynı şeuleri yaşadım eşim hep benim aileme gitmek sitiyordu. -ama kaynanam ağladı zırladı telefonda hergün telefonda konuşurlar gene de bihün aramasa ağlayarak kaynanam atrat rşimi
Allah akıl fikir versin herkese ortada birşey yokken bunun yapılması çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…