Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

ben eşime defalarca git ara sor deöişimdir hatta annesinin ağlayışını samimi bulmasamda hergün ara diyorum oda hergün gitsin ben gitme demiyorum oda bu sebepten hergün gitmeme laf etmiyor.

benim merhametim ona karşı susma mı sağlıyor yoksa ben başkasına karşı lafımı esirgemem kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmez herşeyi söylerim eşimin iyiliği hatrına susuyorum umarım oda susar ve beni görmezden gelir en yakın zamanda.ben küs değilim küs olsam gidip görmemde telefonda istediğinde konuşmamda kimseye küsmüyorum canımı sıkanlarla olabildiğince az muhattap oluyorum hepsi bu

Konuları iyi hatırlıyorum paraya ne kadar önem verdiğinizi de.
Siz isterseniz görüşmeyin zaten ama eşiniz tam bir bencil ne kadar hayırsız evlatmış.
böyle algılanmışsa yapacak birşey yok siz öyle bilin eşim bencil hayırsız bir evlat değil ona verilen değer bu annem bana değer vermediklerinden yakınınca eşim bana değer vermiyorlar ki ona versinler dedi herşey açık ortada yani

Kayınvalidemi anlatsam kendininkine şükredersin inan hatta hayatta nefret ediyorum diyebileceğim tek insan kendisi ama hiçbir zaman da bir kusur mu işledim özür dileyeyim durumuna düşürmem koskoca kadını. Ayıp yani ne lüzum var.
Neyin tavrındasın küslüğündesin bilmiyorum ama sana bu denli adım atmış bir kadına da hala kaşınıyor falan diyorsun. Nesi kaşınmış ne yapmış hiç anlayamadım gayet de yapıcı bir konusma.

gelen altın değildi ya ben sadece bana yanaşmasın istiyorum derdim bu yaptı etti bilsin uzak dursun.

benim bir annem var birtanesine daha ihtiyacım yok istemiyorum hepsi bu benim umursamadığım gibi oda beni umursamasın olay basit

Kayinvalideniz her ne hata yapmis bilemem de, bir buyukluk, insanlik yapmis. Size degmezmis tabii, bosuna kendini yormus. Cikardigim netice bu. Kasinmasi gereken kisi kayinvalide degil bence. Inanin cok iticisiniz, Allah cevrenizdekilere sabir versin. O 30 yil gordum artik gerek yok diye kendi anasindan cok sizin ailenize merakli olan kocaniz da, yarin birgun size sirtini donerken de aynini soyleyecek, o zaman aciyla hatirlarsiniz simdi haz aldiginiz hayirsiz sozlerini. Evladin da hayirlisi valla.

Bakın bn başlıktan ve fevri kelimelerinizden çıkarttım bunu

Gerçekten çok madur olan insan daha ılımlı olur, ben burda hiç konu acmadim ama okudum konularinizi benim kv yanında staj bile yapamaz seninki ama acayip merhametle doluyum Rabbime bin sukur

Alttan almanin Allahım biliyor ve onun rızası icin demenin hazzi.. harika

gercekten aç dilenemez ya, o misal..arsız dilenir utanmaz yapışır ..

Siz de cookk madur olsanız ne bileyim bu kelimeler bir bayana yakışmıyor

Sen gerçekten haksızlığa uğramışsan bunu Allah bilmiyor mu?

Tek çözüm maneviyat.maneviyat ne kadr güçlü ise karşındakini o kadar tolere edebiliyor insan.

Ama nefs insana soğukluk katıyor kendine haklı!!! Sebepler buluyor

Hayatı bu kadar zorlaştırmaya gerek yok der kacarim

hoşlanmadığım hareketler yaptı ve soğudum ne var bunda hiç hayatınızda birine karşı böyle şeyler hissetmediniz mi beni yalancılıkla suçlayan beğendiğim perdeleri beğenmeyip milleti üstüne güldürecek vs. vs. daha nicelerini ifade etmiş birine karşı yaptığım tekşey susmak daha ne yapayım?

zaten kayınvalidemin üstüne:))

Hepsi bu kadar mi? Ben de ananizi babanizi oldurdu, evinizi yakti filan sandim. Bir sey yapmayin tabii, dusmanliga devam. Eminim evliliginizde de cok mutlu olursunuz bu sekilde.

Ya o telefon görüşmenizi okudum insan nasıl öyle konuşurki sonuçta eşinizin annesi çok kırıcı değilmi gene muhattap olma ama kırıcı konuşmak bana göre değil yorumsuzum

yorumlarınız için teşekkür ederim umarım bu durum ikimizinde üzülmeyeceği şekilde devam eder iiyi günler.

Bu kadar şikayetçisiniz nefret ediyorsunuz ya neden kayınvalidenizin evinde yaşıyorsunuz ? Aylık 500 tl ayırmak yerine kiraya başka eve çıkın .

Müsterih olun o vakit...
Eğer siz haklı iseniz, eşinizin annesinden alınır, alınacak olan... (Sanırım size bir adım atmıştı ama değil mi?)
Eğer haksız iseniz, karşınızda anne var.. Size ait bir anne olmayabilir... Ama eşinizin annesi.. Duasına bile ihtiyaç yok... Haklı ve üzgün bir halde iken döktüğü bir damla göz yaşı yetecektir...
Tecrübeyle sabittir...
Size şimdiden kolay gelsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…