- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
ben eşime defalarca git ara sor deöişimdir hatta annesinin ağlayışını samimi bulmasamda hergün ara diyorum oda hergün gitsin ben gitme demiyorum oda bu sebepten hergün gitmeme laf etmiyor.Oğlunun eşi, bir nevi evladı sayilirsiniz.
Arayı bulmaya calisiyor kadın.
İşin kötüsü bu arada oğlu da hayırsız. 30 sene yeterince gormusmus. 30 senelik emeği çöp annemin desin suna da en azından durust adam diyelim.
Siz ne kadar benimle alakası yok derseniz deyin.
Bazı adam vardır kime nasıl davranacagina karısına bakarak karar verir. Yada bazı kadın vardır adamı iyi doldurusa getirir ben karismam diye diye.
Ha bir de,
Sadece sizinki anne-baba sanırım?
Onlara her gün gidilir.
benim merhametim ona karşı susma mı sağlıyor yoksa ben başkasına karşı lafımı esirgemem kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmez herşeyi söylerim eşimin iyiliği hatrına susuyorum umarım oda susar ve beni görmezden gelir en yakın zamanda.ben küs değilim küs olsam gidip görmemde telefonda istediğinde konuşmamda kimseye küsmüyorum canımı sıkanlarla olabildiğince az muhattap oluyorum hepsi buİşte şuan baktigin pencereden bakmayacaksin o zaman.ben ayrıntıları bilemem ama istenen sadece buysa? Çok mu zor
Sen dün yaptığın biseye hiç mi.bugun pişman olmadin Allah Allah ben bunu nasil yaptım dediğin hiç mi bisy yok hayatta o kadar mi dort dortluksun
Demek istediğim şu,vakin burda bi ton kv hikayesi okuyoruz böyle ılımlı yaklaşan var mı, kötülük üstüne bir de gaddr olani çok ama
Bu katı kalplilik en çok size zarar verecek bu sözümü unutmayın biri demişti dersiniz
Katı kalp..en korktugum insandır. Çünkü merhamet en güzel duygudur o sana ne yapmış olsa bile.
Allah mwehametlileri çok sever çünkü kendi zati da insanların onca yanlsiina rağmen merhamet edip rızkını sağlığını vs veriyor
Aynı benim kv gibisiniz.egilmez bukulmez.kardesiyle küs anasıyla küs yakinlarinin yanlışını asla affetmeyen ve nihayetinde yalnız....
böyle algılanmışsa yapacak birşey yok siz öyle bilin eşim bencil hayırsız bir evlat değil ona verilen değer bu annem bana değer vermediklerinden yakınınca eşim bana değer vermiyorlar ki ona versinler dedi herşey açık ortada yaniKonuları iyi hatırlıyorum paraya ne kadar önem verdiğinizi de.
Siz isterseniz görüşmeyin zaten ama eşiniz tam bir bencil ne kadar hayırsız evlatmış.
gelen altın değildi ya ben sadece bana yanaşmasın istiyorum derdim bu yaptı etti bilsin uzak dursun.Sanmıyorum
Para para dediginiz hep topu 1300 lira..
Yazıyla yazıyorum bin üç yüz. ..
Yani kadın ne bekliyor sizden
Dede evde vermiş
Ne istiyosun sen onu bi açıklarsan açık yureklilikle ..
Ne varda ne istiyo bilelim ..
Altınları almış diceksin
Kaç altın ki bu bu kadar nefret beslicek? ??
benim bir annem var birtanesine daha ihtiyacım yok istemiyorum hepsi bu benim umursamadığım gibi oda beni umursamasın olay basitKayınvalidemi anlatsam kendininkine şükredersin inan hatta hayatta nefret ediyorum diyebileceğim tek insan kendisi ama hiçbir zaman da bir kusur mu işledim özür dileyeyim durumuna düşürmem koskoca kadını. Ayıp yani ne lüzum var.
Neyin tavrındasın küslüğündesin bilmiyorum ama sana bu denli adım atmış bir kadına da hala kaşınıyor falan diyorsun. Nesi kaşınmış ne yapmış hiç anlayamadım gayet de yapıcı bir konusma.
benim merhametim ona karşı susma mı sağlıyor yoksa ben başkasına karşı lafımı esirgemem kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmez herşeyi söylerim eşimin iyiliği hatrına susuyorum umarım oda susar ve beni görmezden gelir en yakın zamanda.ben küs değilim küs olsam gidip görmemde telefonda istediğinde konuşmamda kimseye küsmüyorum canımı sıkanlarla olabildiğince az muhattap oluyorum hepsi bu
hoşlanmadığım hareketler yaptı ve soğudum ne var bunda hiç hayatınızda birine karşı böyle şeyler hissetmediniz mi beni yalancılıkla suçlayan beğendiğim perdeleri beğenmeyip milleti üstüne güldürecek vs. vs. daha nicelerini ifade etmiş birine karşı yaptığım tekşey susmak daha ne yapayım?Kayinvalideniz her ne hata yapmis bilemem de, bir buyukluk, insanlik yapmis. Size degmezmis tabii, bosuna kendini yormus. Cikardigim netice bu. Kasinmasi gereken kisi kayinvalide degil bence. Inanin cok iticisiniz, Allah cevrenizdekilere sabir versin. O 30 yil gordum artik gerek yok diye kendi anasindan cok sizin ailenize merakli olan kocaniz da, yarin birgun size sirtini donerken de aynini soyleyecek, o zaman aciyla hatirlarsiniz simdi haz aldiginiz hayirsiz sozlerini. Evladin da hayirlisi valla.
zaten kayınvalidemin üstüne:))Kaynananız dediğiniz kadar uyanık olsa babasının size aldığı evin tapusunu kendi üzerine yaptırırdı.O Zaman pısırık oğluda sizde paşa paşa hürmet ederdiniz.
Kadın birde iyi kötü sizin seçtiğiniz eşyalarla döşemiş evi.İnsaf.
hoşlanmadığım hareketler yaptı ve soğudum ne var bunda hiç hayatınızda birine karşı böyle şeyler hissetmediniz mi beni yalancılıkla suçlayan beğendiğim perdeleri beğenmeyip milleti üstüne güldürecek vs. vs. daha nicelerini ifade etmiş birine karşı yaptığım tekşey susmak daha ne yapayım?
O zaman iki kat insafzaten kayınvalidemin üstüne:))
yorumlarınız için teşekkür ederim umarım bu durum ikimizinde üzülmeyeceği şekilde devam eder iiyi günler.Bakın bn başlıktan ve fevri kelimelerinizden çıkarttım bunu
Gerçekten çok madur olan insan daha ılımlı olur, ben burda hiç konu acmadim ama okudum konularinizi benim kv yanında staj bile yapamaz seninki ama acayip merhametle doluyum Rabbime bin sukur
Alttan almanin Allahım biliyor ve onun rızası icin demenin hazzi.. harika
gercekten aç dilenemez ya, o misal..arsız dilenir utanmaz yapışır ..
Siz de cookk madur olsanız ne bileyim bu kelimeler bir bayana yakışmıyor
Sen gerçekten haksızlığa uğramışsan bunu Allah bilmiyor mu?
Tek çözüm maneviyat.maneviyat ne kadr güçlü ise karşındakini o kadar tolere edebiliyor insan.
Ama nefs insana soğukluk katıyor kendine haklı!!! Sebepler buluyor
Hayatı bu kadar zorlaştırmaya gerek yok der kacarim
zaten kayınvalidemin üstüne:))
Bu kadar şikayetçisiniz nefret ediyorsunuz ya neden kayınvalidenizin evinde yaşıyorsunuz ? Aylık 500 tl ayırmak yerine kiraya başka eve çıkın .böyle algılanmışsa yapacak birşey yok siz öyle bilin eşim bencil hayırsız bir evlat değil ona verilen değer bu annem bana değer vermediklerinden yakınınca eşim bana değer vermiyorlar ki ona versinler dedi herşey açık ortada yani
değil mi kuzu olmam gerekirdi bu sebeple çok iyidir aaah o güleryüzü aaahO zaman iki kat insaf
Yerinde kim olsa miktiri çekmişti size :)
Vallahi iyi kadın iyi niyetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?