- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
karşılaşmak hal hatırdan öteye gitmezse olur fazlası her iki tarafada zararHer halukarda istesenizde istemesenizde o esinizin annesi. Mutlaka hayatinizin bir kosesinde karsilasacaksiniz
Sanmıyorumbakalım inşallah
üzülmene gerek yok çünkü benim onunla eşim yok
valla ben arama sorma desem kesin döner gibiHadi siz mesafeli olabilirsiniz yanlislardan ama esiniz yanlis konusuyo ailesi sonucta hee mesafeli olabilir ama sirtini donmesin komple
onlar önem veriyor ben değil konuları çok yanlış anlamışsınız ailesi veya annesiyle görüşmesin demiyorum bu konuyla bile ilgilenmiyorum benim için sorun değil yeter ki bana yaklaşılmasınAma eski konularınızı hatırladım sizde para ya çok fazla önem veriyorsunuz , absürt bir durum yok aslında ortada.
Eşiniz de 30 yıl gördüm artık görmesemde olur diyerek ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu belli etmiş. Siz görüşmeyebilirsiniz ama o kadın onun annesi.
başlık ilgi çekmek içindi saygım olmasa herşeyi söylerim zaten benim derdim zamanla vazgeçer mi bunu bilmekKV Napti bilmiyorum size ama başlık çok itici geliyor.
Yani en azından yaşa hürmeten asgari saygıyı hakediyor bu insan da.
Zaten gorusmuyormussunuz, görüşmemeye devam edersiniz olur biter.
Kadın sogukluktan rahatsız bir yol arıyor. Eski hataları unutmak istiyor olabilir. Kasiyacak bir şey yok yani...
Sizi kendi kayınvalideme benzettim. Bütün konularınızı okudum. Olabilecek şeyler. Hele düğün arefesinde.. Hele hele görücü usulü. İnsandır, herkesten hemen değişmesini bekleyemezsiniz. Çok daha kötü şeyleri karşılıklı yaşayıp, yaşananlardan ders almış bir çok tanıdığım var. Mesafeli ve fakat saygı çerçevesinde görüşüyorlar.
Açık platform olduğu için görüşümü net bir şekilde yazacağım, hatalısınız.. Bu işin çözümü bu değil. Anne nihayetinde. Mesafe koyarsınız, düğün arefesinde biraz kırıldığınızı söylersiniz ki size zaten sormuş büyüklük göstererek ve olayları bu aşamaya getirmezsiniz. Üç günlük dünya hanım efendi.. inanın üç günlük... Terazinin bu kefesine başkasının hatalarını koyarken lütfen diğer kefeye o esnada ki üslubunuz neydi, tavrınız nasıldı, sizde de yanlış giden bir şeyler olmuş olabilir miydi, bunları koymakta fayda var.. Herkese bir şans verilmeli.. Siz bu dünyada terazi kurmak istemeyebilirsiniz, ancak kaçınılmaz bir terazi önünüze mutlaka konulacak. Bu bilinçte yaşamanız temennisiyle,
Evliliğiniz hayırlı olsun
Demeyin sakin sizinde evladiniz varsa eger size yani esinize oyle davransa hosunuza gider mi gitmez tabiki bosverin siz ayni davrandirin esinize ama siz mesafeli olabilirsinizvalla ben arama sorma desem kesin döner gibi
malesef ılımlı yaklaşabilmesi için artık çok geç üst üste çokşey oldu ooo 500 cepte lafı önceki bir konumdan bayağı yadırganmıştım öylede ifade edilince öyle cevap verdim saf değilim hakkımı yiyenler düşünsün benden birşey istenmedi beklenen yakın olmak bunun içinse çok geç bende çok anlam veremezdim gelin kaynana sorunlarına belkide en artniyetsiz yaklaşan insanlardan biriydim bir hesabım yoktu hala yok sadece samimi olmuyorum muhabbetim hal hatır bu kadar evet inşallah benim gibi bir gelinim olur amin çünkü ben kendimi biliyorum.Yanı kadın sana ılımlı yaklaşıyor, bo eziyet mi etti? Ozur dileme yoluna gitmiş.kizim demek istiyor , istediği iletişim.
Bir de uyanık demissiniz de 500 cepte dediğiniz için diyorum !
Bu ne saflık mi?
Yada size olunca adı; hakkim
Karşıdaki bisey isteyince:uyanıklık..
Himm tamam
Sinirlerimi bozuyor böyle G E L İ N ler
Yaşlıya böyle yaklaşınca DİK lesenler.
Allah sana senin gibi gelin versin
Gitmiyorum gelmiyorum iki üç haftada bir yarım saat görüyorum eşimle beraber sadece o kadar...Geçende ağlamıştı eşim aramıyor sormuyor diye(eşim o hafta onu en az üç kez gördü) ondan sonra hergün aradın mı ara sor bak ağlıyor diyorum gitmesi içinde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorum ama o ailesini görmek yerine annemlere gitmek istiyor.Eşim birgün aradı hemen ertesi gün arayıp bahaneyle beni istedi yok nasılsın hiç aramıyorsun(zaten hiç aramam şuan aramıyor değilim)hı öyle oldu dedim kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim konuştu kapattılar.Yalnız ben ilkkez eşimle bu konuyu konuşmadım şikayet etmedim moralimiz bozuldu tabi ama hiç konuşmadık.Şimdi bu kadına ben ne yaptığını söylesem eşim üzülecek çünkü eşimsiz görüşmüyorum ben onlarla söylemesem devam eder mi sorgulamaya daha öncede bana anne demiyorsun beni anneliğe layık görmüyor musun vs. demişti gerçekten sıkıldım artık benim onunla işim yok onunda benimle olmasın kızı var şükür öyle bir yokluk çektiği yok ne kırmak istiyorum nede daha fazla sinirlenmek çünkü o telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Oğlunun eşi, bir nevi evladı sayilirsiniz.başlık ilgi çekmek içindi saygım olmasa herşeyi söylerim zaten benim derdim zamanla vazgeçer mi bunu bilmek
ben kimseden değişmesini beklemiyorum kadın 50 yaşında benim yüzümden neden değişsin.Düğünden bir hafta önce ayrılmamız için kapımıza dayanıldığını okumuşsunuzdur bence bundan daha büyük bir hata olamaz düğünü falan hiç söylemiyorum.Kırgınlıklarım en başından beri artmaya devam etti malesef sadece düğün arafesinde olan değil arayıp sormadım yüzlerine gülmedim yüzlerine bakmadım benim yaptığım buydu ne bir tartışma ne kavga ne laf sokma hiçbirşey olmadı benim ailem bana yetiyor onlar olmasada olur...Sizi kendi kayınvalideme benzettim. Bütün konularınızı okudum. Olabilecek şeyler. Hele düğün arefesinde.. Hele hele görücü usulü. İnsandır, herkesten hemen değişmesini bekleyemezsiniz. Çok daha kötü şeyleri karşılıklı yaşayıp, yaşananlardan ders almış bir çok tanıdığım var. Mesafeli ve fakat saygı çerçevesinde görüşüyorlar.
Açık platform olduğu için görüşümü net bir şekilde yazacağım, hatalısınız.. Bu işin çözümü bu değil. Anne nihayetinde. Mesafe koyarsınız, düğün arefesinde biraz kırıldığınızı söylersiniz ki size zaten sormuş büyüklük göstererek ve olayları bu aşamaya getirmezsiniz. Üç günlük dünya hanım efendi.. inanın üç günlük... Terazinin bu kefesine başkasının hatalarını koyarken lütfen diğer kefeye o esnada ki üslubunuz neydi, tavrınız nasıldı, sizde de yanlış giden bir şeyler olmuş olabilir miydi, bunları koymakta fayda var.. Herkese bir şans verilmeli.. Siz bu dünyada terazi kurmak istemeyebilirsiniz, ancak kaçınılmaz bir terazi önünüze mutlaka konulacak. Bu bilinçte yaşamanız temennisiyle,
Evliliğiniz hayırlı olsun
Konuları iyi hatırlıyorum paraya ne kadar önem verdiğinizi de.onlar önem veriyor ben değil konuları çok yanlış anlamışsınız ailesi veya annesiyle görüşmesin demiyorum bu konuyla bile ilgilenmiyorum benim için sorun değil yeter ki bana yaklaşılmasın
yok demem zaten evladım yok 2.5 aylık evliyim evladımdan önce ailemi düşünüyorum eşim gitme desee izin vermese üzülüyorüm kesinle böyle birşeyi söylemem istememdeDemeyin sakin sizinde evladiniz varsa eger size yani esinize oyle davransa hosunuza gider mi gitmez tabiki bosverin siz ayni davrandirin esinize ama siz mesafeli olabilirsiniz
malesef ılımlı yaklaşabilmesi için artık çok geç üst üste çokşey oldu ooo 500 cepte lafı önceki bir konumdan bayağı yadırganmıştım öylede ifade edilince öyle cevap verdim saf değilim hakkımı yiyenler düşünsün benden birşey istenmedi beklenen yakın olmak bunun içinse çok geç bende çok anlam veremezdim gelin kaynana sorunlarına belkide en artniyetsiz yaklaşan insanlardan biriydim bir hesabım yoktu hala yok sadece samimi olmuyorum muhabbetim hal hatır bu kadar evet inşallah benim gibi bir gelinim olur amin çünkü ben kendimi biliyorum.
kayın validem büyük ölçüde uyanıklık yaptı çok konu açtım burada kendisiyle olan iletişimsizliğimi sorguluyorkadının ne yaptığını bir ben mi anlamadım ?
eşinize neyi söyleyeceksiniz neyi söylemeyeceksiniz.. kv neyi sorgulayacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?