Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

bakalım inşallah
Sanmıyorum
Para para dediginiz hep topu 1300 lira..
Yazıyla yazıyorum bin üç yüz. ..
Yani kadın ne bekliyor sizden
Dede evde vermiş
Ne istiyosun sen onu bi açıklarsan açık yureklilikle ..
Ne varda ne istiyo bilelim ..
Altınları almış diceksin
Kaç altın ki bu bu kadar nefret beslicek? ??

KV Napti bilmiyorum size ama başlık çok itici geliyor.
Yani en azından yaşa hürmeten asgari saygıyı hakediyor bu insan da.
Zaten gorusmuyormussunuz, görüşmemeye devam edersiniz olur biter.
Kadın sogukluktan rahatsız bir yol arıyor. Eski hataları unutmak istiyor olabilir. Kasiyacak bir şey yok yani...

üzülmene gerek yok çünkü benim onunla eşim yok

Yanı kadın sana ılımlı yaklaşıyor, bo eziyet mi etti? Ozur dileme yoluna gitmiş.kizim demek istiyor , istediği iletişim.

Bir de uyanık demissiniz de 500 cepte dediğiniz için diyorum !

Bu ne saflık mi?

Yada size olunca adı; hakkim

Karşıdaki bisey isteyince:uyanıklık..

Himm tamam

Sinirlerimi bozuyor böyle G E L İ N ler

Yaşlıya böyle yaklaşınca DİK lesenler.

Allah sana senin gibi gelin versin

onlar önem veriyor ben değil konuları çok yanlış anlamışsınız ailesi veya annesiyle görüşmesin demiyorum bu konuyla bile ilgilenmiyorum benim için sorun değil yeter ki bana yaklaşılmasın

Sizi kendi kayınvalideme benzettim. Bütün konularınızı okudum. Olabilecek şeyler. Hele düğün arefesinde.. Hele hele görücü usulü. İnsandır, herkesten hemen değişmesini bekleyemezsiniz. Çok daha kötü şeyleri karşılıklı yaşayıp, yaşananlardan ders almış bir çok tanıdığım var. Mesafeli ve fakat saygı çerçevesinde görüşüyorlar.
Açık platform olduğu için görüşümü net bir şekilde yazacağım, hatalısınız.. Bu işin çözümü bu değil. Anne nihayetinde. Mesafe koyarsınız, düğün arefesinde biraz kırıldığınızı söylersiniz ki size zaten sormuş büyüklük göstererek ve olayları bu aşamaya getirmezsiniz. Üç günlük dünya hanım efendi.. inanın üç günlük... Terazinin bu kefesine başkasının hatalarını koyarken lütfen diğer kefeye o esnada ki üslubunuz neydi, tavrınız nasıldı, sizde de yanlış giden bir şeyler olmuş olabilir miydi, bunları koymakta fayda var.. Herkese bir şans verilmeli.. Siz bu dünyada terazi kurmak istemeyebilirsiniz, ancak kaçınılmaz bir terazi önünüze mutlaka konulacak. Bu bilinçte yaşamanız temennisiyle,
Evliliğiniz hayırlı olsun

başlık ilgi çekmek içindi saygım olmasa herşeyi söylerim zaten benim derdim zamanla vazgeçer mi bunu bilmek

Siz ne kadar güzel ifade etmişsiniz böyle

malesef ılımlı yaklaşabilmesi için artık çok geç üst üste çokşey oldu ooo 500 cepte lafı önceki bir konumdan bayağı yadırganmıştım öylede ifade edilince öyle cevap verdim saf değilim hakkımı yiyenler düşünsün benden birşey istenmedi beklenen yakın olmak bunun içinse çok geç bende çok anlam veremezdim gelin kaynana sorunlarına belkide en artniyetsiz yaklaşan insanlardan biriydim bir hesabım yoktu hala yok sadece samimi olmuyorum muhabbetim hal hatır bu kadar evet inşallah benim gibi bir gelinim olur amin çünkü ben kendimi biliyorum.

kadının ne yaptığını bir ben mi anlamadım ?
eşinize neyi söyleyeceksiniz neyi söylemeyeceksiniz.. kv neyi sorgulayacak ?

başlık ilgi çekmek içindi saygım olmasa herşeyi söylerim zaten benim derdim zamanla vazgeçer mi bunu bilmek
Oğlunun eşi, bir nevi evladı sayilirsiniz.
Arayı bulmaya calisiyor kadın.
İşin kötüsü bu arada oğlu da hayırsız. 30 sene yeterince gormusmus. 30 senelik emeği çöp annemin desin suna da en azından durust adam diyelim.
Siz ne kadar benimle alakası yok derseniz deyin.
Bazı adam vardır kime nasıl davranacagina karısına bakarak karar verir. Yada bazı kadın vardır adamı iyi doldurusa getirir ben karismam diye diye.

Ha bir de,
Sadece sizinki anne-baba sanırım?
Onlara her gün gidilir.

ben kimseden değişmesini beklemiyorum kadın 50 yaşında benim yüzümden neden değişsin.Düğünden bir hafta önce ayrılmamız için kapımıza dayanıldığını okumuşsunuzdur bence bundan daha büyük bir hata olamaz düğünü falan hiç söylemiyorum.Kırgınlıklarım en başından beri artmaya devam etti malesef sadece düğün arafesinde olan değil arayıp sormadım yüzlerine gülmedim yüzlerine bakmadım benim yaptığım buydu ne bir tartışma ne kavga ne laf sokma hiçbirşey olmadı benim ailem bana yetiyor onlar olmasada olur...

onlar önem veriyor ben değil konuları çok yanlış anlamışsınız ailesi veya annesiyle görüşmesin demiyorum bu konuyla bile ilgilenmiyorum benim için sorun değil yeter ki bana yaklaşılmasın
Konuları iyi hatırlıyorum paraya ne kadar önem verdiğinizi de.
Siz isterseniz görüşmeyin zaten ama eşiniz tam bir bencil ne kadar hayırsız evlatmış.

Demeyin sakin sizinde evladiniz varsa eger size yani esinize oyle davransa hosunuza gider mi gitmez tabiki bosverin siz ayni davrandirin esinize ama siz mesafeli olabilirsiniz
yok demem zaten evladım yok 2.5 aylık evliyim evladımdan önce ailemi düşünüyorum eşim gitme desee izin vermese üzülüyorüm kesinle böyle birşeyi söylemem istememde

İşte şuan baktigin pencereden bakmayacaksin o zaman.ben ayrıntıları bilemem ama istenen sadece buysa? Çok mu zor

Sen dün yaptığın biseye hiç mi.bugun pişman olmadin Allah Allah ben bunu nasil yaptım dediğin hiç mi bisy yok hayatta o kadar mi dort dortluksun

Demek istediğim şu,vakin burda bi ton kv hikayesi okuyoruz böyle ılımlı yaklaşan var mı, kötülük üstüne bir de gaddr olani çok ama

Bu katı kalplilik en çok size zarar verecek bu sözümü unutmayın biri demişti dersiniz

Katı kalp..en korktugum insandır. Çünkü merhamet en güzel duygudur o sana ne yapmış olsa bile.

Allah mwehametlileri çok sever çünkü kendi zati da insanların onca yanlsiina rağmen merhamet edip rızkını sağlığını vs veriyor

Aynı benim kv gibisiniz.egilmez bukulmez.kardesiyle küs anasıyla küs yakinlarinin yanlışını asla affetmeyen ve nihayetinde yalnız....

kadının ne yaptığını bir ben mi anlamadım ?
eşinize neyi söyleyeceksiniz neyi söylemeyeceksiniz.. kv neyi sorgulayacak ?
kayın validem büyük ölçüde uyanıklık yaptı çok konu açtım burada kendisiyle olan iletişimsizliğimi sorguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…