Kayınvvalidem ve bir garip miras meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yhaaa tinderi kocasinin kuzeninin eli carpmis da indirmis niye inanmiyorsunuz. Gisganc gadinlar 🤣🤣🤣
Aman ya saçma sorular sorup kk'nin kendisi hakkında nabzini kontrol etme dürtüsü bu.
Kocasının masum olduğunu anca böyle anlatacak buraya.
Olay mahalini ikna etme hırsı.
Tamam Merve inandik
7A5E1722-2488-42A2-8C80-6A9AB2FBE9E1.webp

Eş aldatıyor, eş ailesi mal mülk vermiyor, adam yerine koymuyor gelinin ailesini tenezzül edip aramıyorlar. İki kuru bilezik çok bile size. Demek ki iyi tahlil ediyorlar, kime ne vereceklerini biliyorlar. Hiç abarttım falan yazmayın elalemin kadınını yolacaktınız az kalsın.

Eşiniz polis mi yoksa otelde mi çalışıyor? Ya da o anki ruh halinize göre bir meslek mi uyduruyorsunuz? Diğer konuda yazdığınız dayak yiyen "arkadaşınız" yalan mı, gerçekten var mı? Devamlı yalan söyleyip sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz, açtığınız hiç bir konunun inandırıcılığı yok artık. Kayınvalide kayınpedere de bol bol yalan sıkıyorsanız size güvenmemeleri normal. Kocam öldürecek yetişin yazsanız kimsenin umursayacağını sanmıyorum. Biraz milletin dertlerini okuyun da kendinize dersler çıkarın. Bu hayatta bir amacınız bir duruşunuz olsun.

Ortada miras göremedim olsa da sizi ilgilendirmez. Sonuçta miras eşinize kalacak dizlik bir durum yok

Eşim gil 3 erkek 2 kız kardeş. Eşimle ben memuruz ama yeni memur 0 birikmişlik. Neyse diğer kardeşleri özel sektör. 1 ablası evli 1 i de daha küçük. 3 erkek kardeş 2 yıl içinde evlendi diğer 2 kardeşe üst ve alt kattan ev verildi ve düğün altını yapıldı eşyaya da büyük ihtimalle yardım ettiler. Bize de sadece 2 bilezik verildi siz olsanız ne yapardınız ben önce bilmiyordum ayakta uyuttular her şeyi sonra öğrendim eşim de onlar küçükken yapmış diye salladı baş edemedi. Sizce ne yapılır ayrıca onlara adetleri tam yaptılar benim ailemi aramadılar bile zaten 1 yıldır görüşmedim ha üstüne de hakaret küfür iftira ve bizden para istemeler görüşmüyoruz ama çok merak ettim siz olsanız ne yapardınız
Size bireysel olarak yapılan bir şey yok. Ayrım yapıldıysa eşinizin kardeşleri arasında yapılmış. Söz hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

Ek: diğer mesajları yeni okudum. Ben de ciddi sanıp yorum yapıyorum. Siz aynen devam :KK59:

Son düzenleme:
Abarttım onları
Sizin gibiler yüzünden olayı bir de karşı taraftan dinlemek lazım deniyor. Komşu kadına ne iftiralar attınız, dul diye başladınız kocamda gözü var diye bitirdiniz. Hatta bitirmediniz, kocanızı masum kadını da yollu ilan ettiniz. Yorumlar ters geldikçe haklı çıkmak için ilave üstüne ilave yaptınız. Kocanızın gözü kaşı oynuyor kabul esin. Vukuatı bir değil, konularınızdan biliyoruz.

Millet neyin ne olduğunu anlıyor; daha dün bir bugün iki, paranın malın evin altının hesabını tutuyorsunuz. Size ne ki bunlardan? İnsanlar hayattayken miras miras diye derde düştünüz. Size ederinizi vermişler işte, 2 bileziği taksın otursun demişler.

İyi de ölen yok ki miras olsun.
Bu ancak yaşarken evlatlar arası ayrımdır, bu da sizi hiç ilgilendirmez. Zaten kocanız ne ki ailesi adam olsun 😅

Apla miras işi ana baba ölünce devreye girer diye biliyorum ben sanki ama yanlış biliyor olabilirim 🤪 memuriyet için kpss hazirlanirken cilalı taş devri mi okuttular anlamadım ki

Kayınvalideniz öteki gelinlerine yapıyor da size yapmıyorsa sorun sizde olabilir mi acaba, tersten düşündüm 🤣🤣

diğer konularınızdan bağımsız yorum yapıyorum-yapmadıysa yapmadı boşver eşin düşünsün çalış sen de al kendine ne istiyorsan.

Aman ya saçma sorular sorup kk'nin kendisi hakkında nabzini kontrol etme dürtüsü bu.
Kocasının masum olduğunu anca böyle anlatacak buraya.
Olay mahalini ikna etme hırsı.
Tamam Merve inandik
Valla bu kk kadınları hafiye gibi.😂Yani Merve Hanım ben sizin konu açma motivasyonunuza şaşırıyorum.Sadece her üyeye efendice cevap vermenizi hatta beğendi yapmanızı tebrik ediyorum.Bu çok gördüğüm bir şey değil çünkü forumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X