Kayıp Kanal D

cok sagol canim geriden izlemeye baslayim en iyisi daha heyecanli olmus

off ya ne bölümdü.ah özlem hanım.senin basit kaçırma planı diye hesapladığın şey kaç cana mal oldu bir psikopat yüzünden!psikopat diyorum çünkü falkonun kemali dövme nedeni saçmalık ötesiydi insan sevdiğini patronuyla tokalaşıp öperken görüpte böyle olay çıkarması ancak böyle bir insana yakışır.zamanında burda da yazmıştım özlemden şüphelendiğimi ama falkoyla kardeş zannediyordum.ama işin içine avukat girince onun melek yüzüne kandım mehmet de ölüm döşeğindeyken bile hala iz peşinde yüzükteki yazıyı okumasıyla asıl işler karışacak.acaba özlemi affedecekmi?mutlu sonla bitmez bence bu dizi.bu arada defne nin ikizini biraz farklı imaj yapsalardı ya.aynı saç rengi,saç şekli makyajı, giyim tarzı.reenkarne olmuş gibi resmen

öff ne karısıkkkk yaaa, bu özlemmiymiş simdi herseyi planlayan....
özlem önce falkoya, sonra kemale, sonra da mehmete mi aşık olmus yani.....
aman ne sacmalık..
özlem mi o cocugun parmaklarini kestiren, acı cektiren vay anasını yaaa, yuhh
sonra da sasırmıs, üzülmüş ayakları filan

Özlem şüphelerim de yanılmamışım , hain azmettirici

Şimdi ki senaryom da şu , yine tutacak bence . Defne nin ikizi aslında defne

Yani defnenin öldüğünü sanıyorlar ama ölen ikizi idi , şimdi de ikizi diye gelen defnenin kendisi .

Ha bu senaryoda neden var , neye bağlanır bilemem ama bence kesin böyle .

Dizinin bundan sonra devam eden sürecinde , falko ve özleme karşı mehmet ve ekibi olacak .

Bir de komiser ve leyla evlensin

kaçırtan kişi özlem ama çocuğa zarar verilmesi ve şoförün öldürülmesi gibi cani olaylar onun bilgisi dışında gelişti.çünkü falkoya ben kimseye zarar gelmesini istememiştim sen yaptın falan diyordu

Dizi şimdi başlıyor...
Büyük patron kim acaba,
Tahminlerim; Kemal`in babası aynı zamanda Falko`nun patronu olabilir.
Bir de dayının baldızı geliyor aklıma, gelişi boş değildir diye düşünüyorum:26:

bence defnenin kardeşi boşa gelmedi kesin olayların içinde.avukat da neden ortalıklardaydı belli oldu.kaçıranın falko olduğunu anladı ipliği pazara çıkacak diye korktu.özlem çocuğunu bulabilecekmi acaba :26: izleyici de kürtaj zannediyordu (bence senaristte önceden öyle düşündü erken bitireceği için.ama dizi uzayınca entrikayı pekiştirmek istedi)ama kemal tahminimden de adi çıktı.bir de kerem defnenin kardeşini görünce pot kıracakmı acaba onu merak ediyorum.sonuçta aile keremin, defnenin öldüğünü bilmediğini sanıyor.ne tamlama yaptım beeee

Harika bi dizi ya izledikten sonra acayip etkisinde kalıyorum Tam herşey çözüldü derken hooppp yine bi labirent çıkıyor. Büyük patron kim acaba? Bana da kemalin babası gibi geliyor ama belli olmaz.Özlemin çocuğu nerde peki?Defne'nin kardeşi ablasının nasıl öldürüldüğünü çözmeye mi geldi acaba? Sorular sorular aklımdaki sorular :26:

Offf yine harika bir bölüm ama bitiyor olması ne acı. Kanal D`ye mail attım reklam arasında, ne kadar etkili olur bilemem. Ama bitmesin.
Arka Sokakların devam ettiği bir kanalda, böyle bir diziyi devam ettirmiyor bu nasıl mantık... Çok öfkeliyim çoookkk.

Evet bitiyor maalesef dizi zaten artık bir esrarı kalmadı herşey açığa çıktı bir tek Kemal'in ve dayının katil olduğunun belli olması kaldı. Bir de Leyla öğrenecek herşeyi ki zaten kapıyı duydu Leyla öğrendi sayılır. Bitirecekler yani yalnız Defne'de bir şey var bakalım çıkar ortaya.

sedefin metin ile bir ilişkisi var durduk yere niye yanına gitsin ki.gelecek bölüm işler hızlı ilerler herşeyi öğreniriz artık.

Revenge çakması intikam dizisi dururken, izlediğim tek dizide bitiyor
Offff yabancı dizilerde başlamadı ben ne izliycem reyting

yaaa bitti çok aceleye getirilmiş bir bölüm gibi geldi bana.yani 2 bölümde bitirselermiş daha iyi olurmuş.ama sonuç olarak güzeldi.falkoya acıdım bile bile intihar etti resmen.bu işten en karlı çıkan hasan, falkonun ablası ve diğer kaçak oldu özlem kaç yıl ceza aldı söyledilermi?

Aceleyle yapılmış olmasına rağmen güzel bir finaldi.
Leyla`nın yardımcısı ile olan sahneleri, Mehmet`in İnci ile buluşması, Özlem`in elindeki fotoğrafına bakışı çok etkiledi
Doğan Canku - Hayat Güzel ile veda çok güzeldi.
Büyük patron ortaya çıkınca Kemal`in babası ile hesapları var diye düşünmüştüm..
Neyse güzel bir proje, başarılı oyuncularla kaliteli bir diziydi...

Son düzenleme:

Üçü de dizinin şanslıları oldu valla, gerçi Hasan karısını son kez göremedi ama... Falko`nun ablasını oynayan kadın çok çok başarılıydı...

final ağlattı ama arada çok bölüm kaçırdım
kemalin babasının, hizmetçinin oğlunun, kaçırılan çocuğun dayısının olayl ilgisi neymiş? özlem niye falkoyla çocuğu kaçırmak için plan yapmış? bir de özlemin çocuğu kimdenmiş falko mu Kemal mi
falkonun kemalle zoru neymiş?

Kemal`in babası sadece baştan beri en şüpheli biriydi, aslında dizide şanslılardan biri de o. Kemal`e yardımcı oldu ama sıyırdı, hala oğluna para göndericem diyor sanki oğlunun umrunda artık para... Hizmetçinin oğlu sanırım kumar falan oynadığı için Kemal`in babasına borçlandı, ve pis işler için kullanıldı (çakma doktoru öldürmeye çalıştılar). Aslında Dayının karsının olayında o da bir şahitti, arabayı görmüştü unutuldu sanırım:26:
Ayyy jooker sorularına cevap yazmaya devam edersem izlemeyenler için hoş olmaz . Bence vaktin olduğunda izle,
Dedim ya aceleyle final yapılmış, sağolsunlar final yaptılar en azından pat diye bitirmediler, bazı noktaları unuttuklarını ya da boşverdiklerini şimdi farkettim ben de..

spoiler vereydin canım sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…