Kerem bulunmadı daha. Özlem Falko`nun eski sevgilisiymiş.
Dizinin bitmemesine çok sevindim. Akşam ki bölüm yine çok iyidi. Leyla günlüğü okuyunca ne olacak bakalım.
Mehmet`in ağlamaları çok etkileyiciydi. Genelde böyle durumlarda has adam derin öfkeli nefesler alır, ben bu oyunu bozarım edasıyla hareket eder. Ama akşam Mehmet, bir evlat bir abi olarak çaresizliğini çok iyi verdi.
Mehmet`in kullandığı telefon yeni bir telefon muydu yoksa yardımcısının telefonunu mu kullanıyordu orasını anlayamadım. Eğer yeni ise Falko nasıl ulaştı ona:26:
öff ne karısıkkkk yaaa, bu özlemmiymiş simdi herseyi planlayan....
özlem önce falkoya, sonra kemale, sonra da mehmete mi aşık olmus yani.....
aman ne sacmalık..
özlem mi o cocugun parmaklarini kestiren, acı cektiren vay anasını yaaa, yuhh
sonra da sasırmıs, üzülmüş ayakları filan
yaaa bittiçok aceleye getirilmiş bir bölüm gibi geldi bana.yani 2 bölümde bitirselermiş daha iyi olurmuş.ama sonuç olarak güzeldi.falkoya acıdım bile bile intihar etti resmen.bu işten en karlı çıkan hasan, falkonun ablası ve diğer kaçak oldu özlem kaç yıl ceza aldı söyledilermi?
final ağlattı ama arada çok bölüm kaçırdım
kemalin babasının, hizmetçinin oğlunun, kaçırılan çocuğun dayısının olayl ilgisi neymiş? özlem niye falkoyla çocuğu kaçırmak için plan yapmış? bir de özlemin çocuğu kimdenmiş falko mu Kemal mi
falkonun kemalle zoru neymiş?
spoiler vereydin canımKemal`in babası sadece baştan beri en şüpheli biriydi, aslında dizide şanslılardan biri de o. Kemal`e yardımcı oldu ama sıyırdı, hala oğluna para göndericem diyor sanki oğlunun umrunda artık para... Hizmetçinin oğlu sanırım kumar falan oynadığı için Kemal`in babasına borçlandı, ve pis işler için kullanıldı (çakma doktoru öldürmeye çalıştılar). Aslında Dayının karsının olayında o da bir şahitti, arabayı görmüştü unutuldu sanırım:26:
Ayyy jooker sorularına cevap yazmaya devam edersem izlemeyenler için hoş olmaz. Bence vaktin olduğunda izle,
Dedim ya aceleyle final yapılmış, sağolsunlar final yaptılar en azından pat diye bitirmediler, bazı noktaları unuttuklarını ya da boşverdiklerini şimdi farkettim ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?