Kayıp Kanal D

ben diziyi reklami uzerine izlemeye basladim. ilk bolumden dayinin karisini oldurdugunu anladim. butun olaylar ve kisiler icice ama heyecani eksik. pek bir yapay kaciyor. ben heyecanla acaba sonraki sahnede ne olacak diye beklemiyorum. sonra mehmetin ofiste uyutulma sahnesi falan cok acemiydi. adam burnunun dibine adar geldi, bu duymadi.

konu iyi ama anlatim basit.

En son evden içeri dede girdi ya ; eğer dizi tutmadığı için sona bağlamayacaklarsa konuyu ;

Muhtemelen Hasan Amcayı kendi yöntemleri ile konuşturmaya gitti oraya .

Bir de kısa bir fragman izledim , Özlem için ortadan kaldırmak gerek diyor dede ve o gece Özlemin kapısı çalınıyor , gelen arkadan gözüküyor , Kemal gelmiş gibi ama bence Falko olma ihtimali de yüksek .

gerilerde kalmış burası.yazık oldu fahri'ye yaaa üzüldüm ona fragmanda gösterdiler falko kardeşinin intikamını almak için mehmete zarar veriyor.nolcak acep :18:

gerilerde kalmış burası.yazık oldu fahri'ye yaaa üzüldüm ona fragmanda gösterdiler falko kardeşinin intikamını almak için mehmete zarar veriyor.nolcak acep :18:

Sorma ya bende hungur hungur agladim fahrinin olumune cok acikliydi hala etkisindeyim:2:

Fahri`nin ölümü ve Falco`nun oyunculuğu ağlattı resmen.
O sahneler o şekilde işlenmeseydi nerde bu polisler, Mehmet peşlerinde koşsa bulurdu onları der dururdum ama maalesef dondum kaldım.
Falkoyu oynayan kişiyi tebrik ederim güzel oynamış.
Falko`nun çocuğun annesiyle sorunu var sanırım. Birbirlerini tanıyorlar ki sesinden tanımasın diye yanında hiç konuşmadı.
Özlem polisleri oyaladı mı ki polisler mağaralara gitti? Sanki orada onları yanılttı gibi geldi, ama iyi oldu, kızı öldürmemişler ama ölüme terk etmişler.
Hasan`ı dışarıya saldılar ama takip yok, evi izlemek yeterli değildi bu bölümde belli oldu.
Avukat da ne olduğunu göstermeye başladı, patronun o olduğuna emin oldum artık.

fahrinin ölmesi benide ağlattı.hele falko onun için ağlarken çok kötü oldumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/sinifsinif.gif.çok seviyorum bu diziyi.umarım yayından kalkmaz.bu hafta da kadının abisinden para istiyorlar ve kardeşi yada yeğeni arasında seçim yap diyorlar.çok heyecanlı.bakalım inşllh izleyebilirimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girl_bye2.gif

kötüler yüzünden hep iyilerin canı yanıyor fahrinin sonu abisi yüzünden çok kötü oldu yaktı çocuğun başını

Diziyi bitiriyorlarmış. 23 Aralıkta finalmiş.
Kaliteliydi, hatalar vardı ama sürükleyiciydi, oyuncular iyidi.
İnşallah son iki bölüm tüm sorulara cevap verilir.

Bi ara izliyordum baya ama sonra sogudum nedense... ama hala cözülmemis galiba olaylar, cocuk hala bulunamadi mi?

14. bölümde bitiriyorlar diziyi..
inanamıyorum bu kadar kaliteli bir yapımı niye bitirirler

her zaman ki gibi nerde kaliteli film, hemen bitirirler
kayıp şehir gibi

Kayıp dizisinde hatadan dönüldü ve devam kararı alındı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisinin 14. bölümünde final yapacağı açıklanmıştı. İzleyicilerden gelen yoğun baskı sonucu Kanal D yönetimi diziyi bitirmeme kararı aldı.

Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli ve Dolunay Soysert'in başrollerinde oynadığı Kayıp dizisi önümüzdeki yılda ekranlarda olacak.

hadi yaaa devam mı yani ?e senaristler belki de final olacak diye mehmetin kardeşini öldürdüler.güme gitti kız gerçi son bölümü şimdi izliyecem ama tvden öyle bişey gördüm.neyse çok sevindim devam etmesine

nasıl yaa mehmetin kardeşimi öldü ayyy bu akşam bende izleyemedim öyle bişey varsa fiko fena intikam almış demektir ve bu çok üzücü(

evet şimdi ben de izledim.çok kötü oldu yaa yazık oldu.bir de aklıma takıldı haftaya final diyorlardı,ne defne şarman olayı çözüldü ne avukatın işin neresinde olduğu ne leylanın aldatılması sonucunda yaşanacaklar falan filan.1 bölümede hepsini sığdıramayacaklarına göre çok saçma biterdi dizi.devam etmesi iyi olmuş.bu arada dikkatimden kaçmadı.leyla kemale hasanın söylediklerini anlatırken sadece''kaçıran adam dayıya dikkat edin dedi''dedi.hiç defneden bahsetmedi.böyle bir durumda akla ilk gelen çocuğu dayının kaçırmış olabileceği iken kemal ''ne alakası var murat'ın defneyle''dedi.senarist hatası gözümden kaçmadı

kizlar 6 bolum oldu izlemedim diziyi..ozlem falkonun nesiymis? kerem bulundumu

Kerem bulunmadı daha. Özlem Falko`nun eski sevgilisiymiş.

Dizinin bitmemesine çok sevindim. Akşam ki bölüm yine çok iyidi. Leyla günlüğü okuyunca ne olacak bakalım.
Mehmet`in ağlamaları çok etkileyiciydi. Genelde böyle durumlarda has adam derin öfkeli nefesler alır, ben bu oyunu bozarım edasıyla hareket eder. Ama akşam Mehmet, bir evlat bir abi olarak çaresizliğini çok iyi verdi.
Mehmet`in kullandığı telefon yeni bir telefon muydu yoksa yardımcısının telefonunu mu kullanıyordu orasını anlayamadım. Eğer yeni ise Falko nasıl ulaştı ona:26:

Aa Özlem bu işin içinde degilmiymiş öyle mi yani?
Demek ki Leylanın kocasindan intikam almak istiyor o zaman. Bende leyla dan ötürü oldugunu sanmıstım

Uzun zamandan sonra simdi internetten izliyorum bakalımmm

Aa Özlem bu işin içinde degilmiymiş öyle mi yani?
Demek ki Leylanın kocasindan intikam almak istiyor o zaman. Bende leyla dan ötürü oldugunu sanmıstım

Uzun zamandan sonra simdi internetten izliyorum bakalımmm

Ben de hep Özlem işin içinde diyordum ama, Falko Mehmet`in yanında görünce çok şaşırdı. Hatta çocuğu kaçıranlardan biri (adını unuttum ) Özlem`i gördüğünü söyleyememişti , yarıda kalmıştı o da şaşırmıştı(Mehmetin yanında mahkeme çıkışında görmüştü).
Falko Özlem`i hapisten çıktıktan sonra ziyaret etmiş ama demekki takip etmemiş. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…