gerilerde kalmış burası.yazık oldu fahri'ye yaaa üzüldüm onafragmanda gösterdiler falko kardeşinin intikamını almak için mehmete zarar veriyor.nolcak acep :18:
Fahri`nin ölümü ve Falco`nun oyunculuğu ağlattı resmen.
O sahneler o şekilde işlenmeseydi nerde bu polisler, Mehmet peşlerinde koşsa bulurdu onları der dururdum ama maalesef dondum kaldım.
Falkoyu oynayan kişiyi tebrik ederim güzel oynamış.
Falko`nun çocuğun annesiyle sorunu var sanırım. Birbirlerini tanıyorlar ki sesinden tanımasın diye yanında hiç konuşmadı.
Özlem polisleri oyaladı mı ki polisler mağaralara gitti? Sanki orada onları yanılttı gibi geldi, ama iyi oldu, kızı öldürmemişler ama ölüme terk etmişler.
Hasan`ı dışarıya saldılar ama takip yok, evi izlemek yeterli değildi bu bölümde belli oldu.
Avukat da ne olduğunu göstermeye başladı, patronun o olduğuna emin oldum artık.
her zaman ki gibi nerde kaliteli film, hemen bitirirler
kayıp şehir gibi
hadi yaaa devam mı yani ?e senaristler belki de final olacak diye mehmetin kardeşini öldürdüler.güme gitti kızgerçi son bölümü şimdi izliyecem ama tvden öyle bişey gördüm.neyse çok sevindim devam etmesine
kizlar 6 bolum oldu izlemedim diziyi..ozlem falkonun nesiymis? kerem bulundumu
Kerem bulunmadı daha. Özlem Falko`nun eski sevgilisiymiş.
Dizinin bitmemesine çok sevindim. Akşam ki bölüm yine çok iyidi. Leyla günlüğü okuyunca ne olacak bakalım.
Mehmet`in ağlamaları çok etkileyiciydi. Genelde böyle durumlarda has adam derin öfkeli nefesler alır, ben bu oyunu bozarım edasıyla hareket eder. Ama akşam Mehmet, bir evlat bir abi olarak çaresizliğini çok iyi verdi.
Mehmet`in kullandığı telefon yeni bir telefon muydu yoksa yardımcısının telefonunu mu kullanıyordu orasını anlayamadım. Eğer yeni ise Falko nasıl ulaştı ona:26:
Aa Özlem bu işin içinde degilmiymiş öyle mi yani?
Demek ki Leylanın kocasindan intikam almak istiyor o zaman. Bende leyla dan ötürü oldugunu sanmıstım
Uzun zamandan sonra simdi internetten izliyorum bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?