Kayiplar ve bosanma

Elimden geleni yaptigimi dusunuyordum.yeterli olmamis demekki.
10 yildir boyle bir sorunu oldugunu dile getirmeyip bu donemde konusmasi .kendimi eksik yada yetersiz hissettirmeye calismasi cok zor
Siz eksik ya da yetersiz değilsiniz. Eşiniz karakter yoksunu. Bütün mesajlarınızı okudum, eşinizin haklı tek bir yanı yok. Bunca zaman eş ya da baba olmamış ki zaten gerçek mana da.

Tesekkur ederim dostlar sagolsun.evet malesef herkesin beklentileri farkli

Bu karardan sen degil o pisman olsun sen yas zamaninda yatakta gereken performasyonu göstermemekle suclaniyorsun yazik valla yazik iyi gude kotu gunde prosedür gereği söylenmis esinzin nazarinda ...
Suan tam.olarak bunu soylemek istemedigi yonunde konusuyor ama hersey ortada

Tesekkur ederim dostlar sagolsun.
Herkesin soyledikleri ilgini cekiyor ben cekemiyorum modunda.
Beklentileri karsilanmiyor sikayeti bir anlamda.
Dun aksam buyuk kizim icin bir program kurulmasi gerekti egitimi sozkonusu.
Ugrasti yapamadi kizlara bagirdi bilgisayari itip kakti sonrada olmadi diyerek kulakliklarini takip kahkahalar esliginde filmini izledi.
Ben saatlerce ugrasip kurdum

Siz eksik ya da yetersiz değilsiniz. Eşiniz karakter yoksunu. Bütün mesajlarınızı okudum, eşinizin haklı tek bir yanı yok. Bunca zaman eş ya da baba olmamış ki zaten gerçek mana da.
Ama buna ragmen istek ve beklentilerini karsilamayan benim.
Ben hic yas tutamadimki ne zaman bitecek diyor zaten.
Ablami sakladim eve gelip krep pisirdim kizlarima .bende sorun var gibi konusuyor surekli

Bu adam parmağınızın ucuna bile dokunmayı haketmiyor. Net.

Bosanmak gibi bir niyetim net olarak yok dedi.
Beni şok lamak istemis seviyormus gulusumu ozlemis. Vs.vs....
Ama aksam yine kizim icin bir.olay oldu ve yine umursamadi.ve yine yine yine ben cozdum
Sırtınızda koca değil koca bir kambur var. Tabi boşanmak istemez, bak ne güzel hala arkasını topluyorsunuz. Ruh ve beden sağlığınız için siz bu adamı boşamalısınız. Düzelmez bu.

Bu adam parmağınızın ucuna bile dokunmayı haketmiyor. Net.
Eee tabiki bunlar yasaninca bende de bir etki birakiyor.fakat bunun yas sureci ile ilgisi yokki.
Ben senin yapamadigin yada yapmadigin herseyi ustleneceksem sen neden varsin.
Bu yila kadar hep alttan aldim yeri geldi oda aldi ama bu donemde biraz yukumu almasi cok buyuk bir beklenti degildi bence.
Ben aglayarak program kurarken o kulaklik takmis film izleyip kahkaha atiyordu.kizlarim.bir kosede ne yapacaklarini sasirmislar.bilmiyorum zorlaniyorum

Eşinizde sorun var
Bu dönemde böyle davranılmaz.
Siz hatalı değilsiniz
Normal acınızı yasıyorsunuz.

Bakın şimdi, adam orda var iken beklentiye giriyorsunuz haklı olarak. Ama adam totosunu kaldırmıyor. Hem sinir stres hem de yorgunluk. Adam orda olmasa yine kendiniz yapacaksınız, orda hiçbirşeye el atmayıp totosunu deviren bir adam olmayınca sinir stres yerine sadece yorgunluk olacak. Yorgunluk dediğin nedir? Bi gece uykusu ile pamuk gibi kalkarsınız.

Sırtınızda koca değil koca bir kambur var. Tabi boşanmak istemez, bak ne güzel hala arkasını topluyorsunuz. Ruh ve beden sağlığınız için siz bu adamı boşamalısınız. Düzelmez bu.
Ya bazen nankorluk ediyorum diye dusunurdum eskiden cunku boyle senin soyledigin gibi hissederdim.
Sonrasinda cabalamaya devam ederdim bu kayiplar ve yasadigim acilar beni ben yapti duygularim karmakarisik ama dusuncelerim net

Eşinizde sorun var
Siz hatalı değilsiniz
Cok zorlaniyorum inanin bana .yinede mucadelem devam ediyor hic birakmadim kizlarim.normale donsun diye kendimi kahredip aglamadim odalara kapanmadim normal bir kayip gibi icimde yasadim ama herkes unuttu ben insandim

Eşinizde sorun var
Siz hatalı değilsiniz
Cok zorlaniyorum inanin bana .yinede mucadelem devam ediyor hic birakmadim kizlarim.normale donsun diye kendimi kahredip aglamadim odalara kapanmadim normal bir kayip gibi icimde yasadim ama herkes unuttu ben insandim.

Kesinlikle giriyorum evet cunku biraz sorumluluk alsin nelerle ugrasiyotum farketsin istiyorum.ama yok.
Bu bencillik de degil baska bir durum.
Evet cok iyilikler yapti evet ablama bakti evet calisti ama bende yatmadimki bende elimden geleni yaptim.
Sac boyam ve sigaram disinda baska bir luksum yok.beklentimde yok .ama manevi olarak evet hep havada kalan beklentilerim oldu

Cok zorlaniyorum inanin bana .yinede mucadelem devam ediyor hic birakmadim kizlarim.normale donsun diye kendimi kahredip aglamadim odalara kapanmadim normal bir kayip gibi icimde yasadim ama herkes unuttu ben insandim
Eşinize hiç söylediniz mi bunları

Eşinize hiç söylediniz mi bunları
Soyledim tabiki konustuk .kendi beklentilerimi de anlattim.
Sen cok takiyosun kafana birak kim ne demis ne demis.evimize odaklan ben varim cocuklar var diyor.sanki cocuklari ihmal ediyormusum hissi olustu bende .
Konustum kizlarimla anne ben seni anliyorum dedi buyuk kizim etkinlik yapmiyoruz eskisi kadar ama onemli degil cok yoruluyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…