Siz eksik ya da yetersiz değilsiniz. Eşiniz karakter yoksunu. Bütün mesajlarınızı okudum, eşinizin haklı tek bir yanı yok. Bunca zaman eş ya da baba olmamış ki zaten gerçek mana da.Elimden geleni yaptigimi dusunuyordum.yeterli olmamis demekki.
10 yildir boyle bir sorunu oldugunu dile getirmeyip bu donemde konusmasi .kendimi eksik yada yetersiz hissettirmeye calismasi cok zor
Tesekkur ederim dostlar sagolsun.evet malesef herkesin beklentileri farkliAcıya saygı duyulmalı zaman en iyi ilaçtır kayıplarınız için başınız sağolsun Allah sabırlar versin eşiniz için ise diyecek birşey yok kendisi söylemiş ölüm bu herkesin başında çok yazık
Tesekkur ederim aminAllah yardımcın olsun. Kalbindeki acıyı dindirsin insallah
Suan tam.olarak bunu soylemek istemedigi yonunde konusuyor ama hersey ortadaBu karardan sen degil o pisman olsun sen yas zamaninda yatakta gereken performasyonu göstermemekle suclaniyorsun yazik valla yazik iyi gude kotu gunde prosedür gereği söylenmis esinzin nazarinda ...
Aba altindan sopa gostermek gibiAldatan arkadaslarım var demek nedir yA ne kötü
Konuşmayı hatırladı mı sonunda, ay çok ilginç.Suan tam.olarak bunu soylemek istemedigi yonunde konusuyor ama hersey ortada
Tesekkur ederim dostlar sagolsun.Öncelikle basınız sağolsun
Hayatınızda iki önemli kişiyi kaybetmişsiniz.
Çok uzun bir dönem yas tutmanız doğal
Eşiniz bunun doğal olduğunu bilmiyor muymuş da geçip sen bana ilgili değilsin moduna geçirmiş.
Ne bekliyormuş
Çok kızdım şu an eşinize
Ne denir bilmiyorum
Kendiniz için terapi alın yas dönemini saha kolay atlatmak için
Tekrardan basınız sağolsun
Ama buna ragmen istek ve beklentilerini karsilamayan benim.Siz eksik ya da yetersiz değilsiniz. Eşiniz karakter yoksunu. Bütün mesajlarınızı okudum, eşinizin haklı tek bir yanı yok. Bunca zaman eş ya da baba olmamış ki zaten gerçek mana da.
Bu adam parmağınızın ucuna bile dokunmayı haketmiyor. Net.Tesekkur ederim dostlar sagolsun.
Herkesin soyledikleri ilgini cekiyor ben cekemiyorum modunda.
Beklentileri karsilanmiyor sikayeti bir anlamda.
Dun aksam buyuk kizim icin bir program kurulmasi gerekti egitimi sozkonusu.
Ugrasti yapamadi kizlara bagirdi bilgisayari itip kakti sonrada olmadi diyerek kulakliklarini takip kahkahalar esliginde filmini izledi.
Ben saatlerce ugrasip kurdum
Bosanmak gibi bir niyetim net olarak yok dedi.Konuşmayı hatırladı mı sonunda, ay çok ilginç.
Sırtınızda koca değil koca bir kambur var. Tabi boşanmak istemez, bak ne güzel hala arkasını topluyorsunuz. Ruh ve beden sağlığınız için siz bu adamı boşamalısınız. Düzelmez bu.Bosanmak gibi bir niyetim net olarak yok dedi.
Beni şok lamak istemis seviyormus gulusumu ozlemis. Vs.vs....
Ama aksam yine kizim icin bir.olay oldu ve yine umursamadi.ve yine yine yine ben cozdum
Eee tabiki bunlar yasaninca bende de bir etki birakiyor.fakat bunun yas sureci ile ilgisi yokki.Bu adam parmağınızın ucuna bile dokunmayı haketmiyor. Net.
Eşinizde sorun varTesekkur ederim dostlar sagolsun.
Herkesin soyledikleri ilgini cekiyor ben cekemiyorum modunda.
Beklentileri karsilanmiyor sikayeti bir anlamda.
Dun aksam buyuk kizim icin bir program kurulmasi gerekti egitimi sozkonusu.
Ugrasti yapamadi kizlara bagirdi bilgisayari itip kakti sonrada olmadi diyerek kulakliklarini takip kahkahalar esliginde filmini izledi.
Ben saatlerce ugrasip kurdum
Bakın şimdi, adam orda var iken beklentiye giriyorsunuz haklı olarak. Ama adam totosunu kaldırmıyor. Hem sinir stres hem de yorgunluk. Adam orda olmasa yine kendiniz yapacaksınız, orda hiçbirşeye el atmayıp totosunu deviren bir adam olmayınca sinir stres yerine sadece yorgunluk olacak. Yorgunluk dediğin nedir? Bi gece uykusu ile pamuk gibi kalkarsınız.Eee tabiki bunlar yasaninca bende de bir etki birakiyor.fakat bunun yas sureci ile ilgisi yokki.
Ben senin yapamadigin yada yapmadigin herseyi ustleneceksem sen neden varsin.
Bu yila kadar hep alttan aldim yeri geldi oda aldi ama bu donemde biraz yukumu almasi cok buyuk bir beklenti degildi bence.
Ben aglayarak program kurarken o kulaklik takmis film izleyip kahkaha atiyordu.kizlarim.bir kosede ne yapacaklarini sasirmislar.bilmiyorum zorlaniyorum
Ya bazen nankorluk ediyorum diye dusunurdum eskiden cunku boyle senin soyledigin gibi hissederdim.Sırtınızda koca değil koca bir kambur var. Tabi boşanmak istemez, bak ne güzel hala arkasını topluyorsunuz. Ruh ve beden sağlığınız için siz bu adamı boşamalısınız. Düzelmez bu.
Cok zorlaniyorum inanin bana .yinede mucadelem devam ediyor hic birakmadim kizlarim.normale donsun diye kendimi kahredip aglamadim odalara kapanmadim normal bir kayip gibi icimde yasadim ama herkes unuttu ben insandimEşinizde sorun var
Bu dönemde böyle davranılmaz.
Siz hatalı değilsiniz
Normal acınızı yasıyorsunuz.
Cok zorlaniyorum inanin bana .yinede mucadelem devam ediyor hic birakmadim kizlarim.normale donsun diye kendimi kahredip aglamadim odalara kapanmadim normal bir kayip gibi icimde yasadim ama herkes unuttu ben insandim.Eşinizde sorun var
Bu dönemde böyle davranılmaz.
Siz hatalı değilsiniz
Normal acınızı yasıyorsunuz.
Kesinlikle giriyorum evet cunku biraz sorumluluk alsin nelerle ugrasiyotum farketsin istiyorum.ama yok.Bakın şimdi, adam orda var iken beklentiye giriyorsunuz haklı olarak. Ama adam totosunu kaldırmıyor. Hem sinir stres hem de yorgunluk. Adam orda olmasa yine kendiniz yapacaksınız, orda hiçbirşeye el atmayıp totosunu deviren bir adam olmayınca sinir stres yerine sadece yorgunluk olacak. Yorgunluk dediğin nedir? Bi gece uykusu ile pamuk gibi kalkarsınız.
Eşinize hiç söylediniz mi bunlarıCok zorlaniyorum inanin bana .yinede mucadelem devam ediyor hic birakmadim kizlarim.normale donsun diye kendimi kahredip aglamadim odalara kapanmadim normal bir kayip gibi icimde yasadim ama herkes unuttu ben insandim
Soyledim tabiki konustuk .kendi beklentilerimi de anlattim.Eşinize hiç söylediniz mi bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?