• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayıvalide problemim

Siz bayağı yanlış anlamışsınız olayı. Benim ailem için değilki sadece. Yatılı misafir geldiğinde rahat edilsin diye. Sonuçta benimailem sehir dışında. Kayınvalidemde gelecek oda rahat etsin diye. Ama sürekli beraber yaşama meselesi yoktu...
Soruldumu bilmiyorum ama kayınvalideniz şu an nişanlınızla birlikte mi kalıyor ,yoksa yalnız mı yaşıyor.birlikte kalıyorlarsa kadın bayağı yaşlı olduğu için sizle yaşamasını istemesi eşinizin normal ama çok zor sizin için tabi ,bakımı gelen gideni ,siz ikna ettiniz diyelim nişanlınızı evlendikten sonra içim rahat etmedi annem illa bizle yaşayacak diye diretirse evliliğiniz sarsılır.Allah yardımcınız olsun.

Herkes dönüşümlü baksın. Sıraya koyun her ay biri baksın. Haa yok bakamayız derseniz bana yollayın ben seve seve bakarım. (Ciddiyim dalga geçmiyorum)

en başta söyleyecektin evide tutmuşsun niye en baştan konuşmuyorsunuz kiii ? kaybederim mi diye düşünüyorsunuz ? yani böyle sorunlar olup ayrılacağıma baştan konuşurum olmazsa yoluma bakarım...

Asla kabul etmezdim.
Allah korusun.
Kv ile aynı ev evlilikte yapılabilecek en büyük hatalardan biri.

Canım yat kalk şükret haline benim kaynana kayınbaba gibi 60 lı yaşlarda olsaydı napcaktın ölmek bilmiyorlar. Dua et senin kaynana 80 yaşındaymış 2 seneye ölür gider dişini sık biraz. Kaynanan öldükten sonra yaparsın çocuğu da

Şaka mı bu?
Evet aynı evde yaşanılmasın kesinlikle.
Ama bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz, nasıl bir kalbe sahipsiniz?
Eşinizin aynı şeyleri sizin aileniz için söylediğini düşünüp bir empati yapın!

Son düzenleme:
kötü kalp her yerde belli ediyor kendini ecelin kime geleceği belli olmaz belki onlar seni gömer
karmaya şükürler olsun!
Bnce şakasını yapıyorlr kötülükle alaksı oldğunu düşünmüyorum bn kv sraya koymadan kndm bakrım dedm çok mu iyiyim hayır kv hiç sevmz bni dua eder beni ona bırakma rabbm diye onun duasına güvenp böyle raht konuşuyorum:KK53:

Soruldumu bilmiyorum ama kayınvalideniz şu an nişanlınızla birlikte mi kalıyor ,yoksa yalnız mı yaşıyor.birlikte kalıyorlarsa kadın bayağı yaşlı olduğu için sizle yaşamasını istemesi eşinizin normal ama çok zor sizin için tabi ,bakımı gelen gideni ,siz ikna ettiniz diyelim nişanlınızı evlendikten sonra içim rahat etmedi annem illa bizle yaşayacak diye diretirse evliliğiniz sarsılır.Allah yardımcınız olsun.

Evet beraber yaşıyorlar.

şaka olduğunu düşünmüyorum

Canım yat kalk şükret haline benim kaynana kayınbaba gibi 60 lı yaşlarda olsaydı napcaktın ölmek bilmiyorlar. Dua et senin kaynana 80 yaşındaymış 2 seneye ölür gider dişini sık biraz. Kaynanan öldükten sonra yaparsın çocuğu da

Canım üzme tatlı canını. Kaynanan 80 yaşındaymış 2 seneye ölür rahat edersin sık dişini biraz aaaaaa:)

Bnce şakasını yapıyorlr kötülükle alaksı oldğunu düşünmüyorum bn kv sraya koymadan kndm bakrım dedm çok mu iyiyim hayır kv hiç sevmz bni dua eder beni ona bırakma rabbm diye onun duasına güvenp böyle raht konuşuyorum:KK53:

ne kadar igrenc bir yorum belki siz o 80 yasinda bayndan daha önce öleceksiniz. ecel bu yasa bakmaz

Yani soruldumu bilmiyorum ama 5 ablası var demişsiniz başka erkek kardeşi yokmu?bakmak erkege düşer kızlar el kapısında

Çokda problem etme bence, hele eş adayın da sana karşı iyi biriyse yani ilk eşine göre oluruna bırak.
Herşeyi görme kocanla iyi ol. Ev üstüne ev olmaz herkesin özeli var ama adam ne yapsın anasını sokağa atamaz ya :)
Aynısı senin başına da gelebilir yaşayan arkadaşım var annesi kocası ve kendi birlikde yaşıyorlar. Kaynana hiçbirşeye karışmıyor gül gibi geçiniyorlar.
Fevri davranma bence düğün öncesi germe kendini eşinle iyi ol herşey çözülür ;)

eşiminde ikinci evliliği. ilk evliliğinde ayrıymış kayınvalide. Boşanma sebebi bu değil yani. Bende aynen öyle düşünüyorum. Kızlar varken bana yuklemek ne kadar dogru
o zaman resti çekip ayrılacaksın.

N nur-has81 ; Eşinizi keşke annesinin ayrı yerde oturması ve sizin ona yakın bir yerde ev tutmanız konusunda ikna edebilseydiniz. Gün içerisinde hep birlikte vakit geçirirdiniz ama en azından herkesin evi ayrı olurdu. Hepiniz de rahat ederdiniz.

Back
X