Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

Bunlar olabilen durumlar, ben yadırgamadım. Bir teyzemiz kızı bakıyor, bakıcı ya verdikleri 4 bin kusuru kızına veriyorlar. Ama sizin söyleyiş tarzınız, üslubunuz ofsayt

Ay sinir oldum şuan ya annesi babası ölmüş insanlarla evlenin madem
En uygunu bu

Ha yardımcı tutmamak da onların iş bilmezliği ki şuan maaşları ne kadar olmuştur bilemem de
Şu durumda birine maaş vermek de zor siz zaten tek maaşsınız anladığım kadarıyla
Valla biriyle evleniyorsan ve anası babası varsa bu durumların bazı kırmızı çizgileri vardır bu ana baba hakkında
Sevmezsin görüşmezsin normaldir bakmak istemezsin bu da normaldir çünkü zor ama kalkıp da maaş kartını işin içine sokarsan bu muameleyi er geç görürsün
İki taraf da sınırlarını aşmış olur
Bir de bir insan nerede ne diyeceğini bilmeli siz bilmiyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayınvalidenizin raporu varsa zaten devlet her ay size yaşlı bakım aylığı ödemeyecek mi? Kayınvalide de masraflara destek olmak için zaten maaşını kim bakıyorsa ona verecektir.

Anlatamiyorum sanirim . Empati yapin lütfen. Biliyorum el koymak deyince duvar ördünüz bana. Hic muhim degil. Esime baski yapiyor diyorum. Esim kardesinin her seyini alir. Evlerine destek olur. Her hafta 5 gun aksam gideriz otururuz yemek yeriz. Yalniz kalmasinlar diye. Bilmiyorsunuz ben iyi davrandikca alttan aldikca ustume gelirler . Daha 1 aylik evliyken bizde 2 hafta kaldilar. Evlerine gittiklerinde esime bizi yedirmedi dediler. Allah şahittir yalan soyluyorsam. Ara bozuyorlar anlamiyormusuniz. Ben kabul etmesem esimle kötü olacagim.hemde vicdanen rahatsiz hissedecegim. Ama bubsekilde olursa hem birikimimi yaparim evime kendime harcayacak maddi gelirim olur.

eyyy para nelere kadirsinnn

Kayınvalidenizin raporu varsa zaten devlet her ay size yaşlı bakım aylığı ödemeyecek mi? Kayınvalide de masraflara destek olmak için zaten maaşını kim bakıyorsa ona verecektir.
Gecen gun onun konusmasi gecti. Ben oneride bulundum . Basvuralim para alirsin dedim. Kayinvalidem yatalak degil ayrica. Hayir o para cok az yetmez bana dedi.kayinvalidemde bana hak verdi
Kayınvalidenizin raporu varsa zaten devlet her ay size yaşlı bakım aylığı ödemeyecek mi? Kayınvalide de masraflara destek olmak için zaten maaşını kim bakıyorsa ona verecektir

İnsan biraz utanır şunu yazmaya...
Devran gelir aynını yaşarsınız hiç belli olmaz.

Iyide bekarmış görümce ekstra evli veya çocuklu sorumluluğu olmayan biri.. şuan en müsait onun bakması gözüküyor.. evli olsaydı abi kardeş arasında sırasıyla bakılırdı kv.
Bekar insan bütün sorumluluğu almak durumunda mı? Sonuçta tek cocuk değil.Abisi evlenmeyi tercih etmiş, bekar olan çalışmayı.Belki de kız musait olmadığı için çalışıp hayatını kuramıyor. İkisi de ortak paydada buluşmak durumunda.Bakıcı ücretlerini yarı yarıya ödeyebilirler.

Çok yazık kayınvalidenize üzüldüm...

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
kayınvalidesini evine bastırmayan bir akrabam vardı.tek evlattı eşi ve kadın 1 gün dahi gelip kalamadı.sonra bu akrabam yılalr sonra felç geçirdi yatalak oldu.kimse bakmak istemedi.en sonunda köye gönderdiler bir akrabanın yanına.arayıp sormadılar da fazlaca.yani ne oldum dememeli ne olacağım demeli

Doğru olan, bakıma muhtaç olanın eve katkı sağlamak amacıyla evi cevip çeviren ve ona bakan kişiye maaşını vermesi olurdu. Yani ben olsam verir kendimi daha iyi hissederdim sanırım. Üslup çirkin sadece,hatta berbat olsa da nihayetinde konu sahibi de tüm gün eve tikilip hasta bakacak arkadaşlar. Bir nevi kendi hayatından feragat edecek,farkındasınızdir umarim? Ne mecburiyeti var? O zaman eşi ve görümce oturup baksın,kendi anneleri değil mi? Yada görümce aldığı maaşla annesine bakıcı tutsun abisiyle ortak.

Hiç şaşmaz çok şükür canım

Ya bu kadar kötü anlatıyorsunuz parayla da bakmayın o zaman. Para olunca ara bozduklarini görmeyecek misiniz?
Bakın yine diyorum eşiniz isten çıksın annesine baksın siz evi geçindirin. Maaşı da eşiniz alsın hem göze batmaz. Yazık değil mi o kadına. Kaç yıldır bakmış şimdi biraz yoruldum.diye indirince en suçlu o olmuş. Ne güzel iş ya

Konu sahibi bakmamak senin en doğal hakkın. Yatalak hasta bakmak hiç ama hiç kolay iş değil. Sorumluluk iki çocuğunda yani görümcende ve kocanda. Görümcen de akt tarafı emekli kadının maaşı verildi diye gece gündüz annesine bakmak zorunda değil bu arada bence. Emekli maaşının üzerine eşiniz koyar, 4000 tl ye yatılı bakıcı tutulur. Görümceniz de işe giriyormuş o da işe girer, eşinizin verdiği para ikiye bölünür bitti gitti.

Yok ben bakıcı tutmam karım baksın diye bir şey diyorsa kocanız kahkahalarla gülüp çok komiksin tatlım diyebilirsiniz kesinlikle kabul etmeyin. Kendi işten çıkıp bakacaksa o ayrı. Evinde otursun anasının dizinin dibinde hasta baksın, maaşını da eşiniz alır. Görümceniz çalışır bu sefer o sizin evin ihtiyaçlarına yardımcı olur, her gece gelir sizinle yer yalnız kalmayın diye. Sizin maddi durumunuz düşürse ve rahatsız olursanız işe girer istediğiniz parayı kazanmış olursunuz.

Hiçbir kadın cinsiyetinden dolayı hasta yaşlı bakmak zorunda değil. Görümceniz bunalmakta çok haklı. Ama asla para için yapmayın şimdi size uzaktan kolay geliyor ama insan eti ağırdır. Bakıcı konusunda diretin ve asla bakamayacağınızı kesin bir dille söyleyin.

El koymak çirkin bir ifade olmuş.
"Kv me bir bakıcı tutulacak, bende çalışmayı istiyorum ama imkanlarım müsait değil. Bakıcıya ödenecek miktarı ben talep etsem, hem ona bakmış olurum hem elime para geçer" diye yazsaydınız daha makul cevaplar alırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…