Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

Kayınvalidenize bundan sonra kim bakar bilmem ama görümceniz annesinden ne kadar sorumluysa, eşiniz de eşit oranda sorumlu olmalı.
"El koyma" üslubunuzu herkes gibi ben de nahoş buldum.
Ayrıca genel kanının aksine, ben "bakan kişi maaş kartını da alır" düşüncesini doğru bulmuyorum. Nasıl ki ailelerimiz bizleri büyütürken bizim üzerimizden para koparma derdine değillerse, onlar bize muhtaç olduğunda biz de onlara maaş kartı gözüyle bakmamalıyız. Yani sırf siz veya görümceniz ona bakıyor diye maaşının tüm tasarrufunu sizin insafınıza bırakmak zorunda değil. Sizin evinizde yaşayacaksa tıpkı ev arkadaşıymış gibi evin giderlerine ortak olur zaten. Bir alışverişi siz yaparsanız, diğerini o ya da bir faturayı siz ödersiniz diğerini o... bu şekilde ilerlemeli yani. Kimse kimseye fiziksel olarak kartını vermemeli. Bu çok onur kırıcı. Ha tabi ki yatalaklık gibi bir durum varsa o zaman mecburi olarak eşinize verebilir kartını. Ama size değil.

Siz bakmak zorunda mısınız, değilsiniz. Eşiniz zorlayamaz istiyosa kendisi baksın. Ama hem bakıp hem maaş kartını almak çok çok ayıp. İsterse destek olur ben de bu evde yaşıyorum diye. Ben bakıyosam maaş kartını ver demek biraz

Gecen gun onun konusmasi gecti. Ben oneride bulundum . Basvuralim para alirsin dedim. Kayinvalidem yatalak degil ayrica. Hayir o para cok az yetmez bana dedi.kayinvalidemde bana hak verdi

Eğer kayınvalideniz kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumdaysa zaten devlet bakım parası ödüyor. Öyle bir durum yoksa ödenmez. Öyle bir durum olmadığına göre zaten kayınvalide yatalak değil diye düşünüyorum. Yani tuvaletine gidiyor, kendini yıkıyor, giydiriyor vs.

Görümceniz belli ki bunalmış. O da haklı siz de haklısınız. İnsan eti çok ağır. Eğer siz bakmaya razıysanız elbette maaşını da alırsınız. Ama "el koymak" gibi bir ifade kullanmayın bu konuyu açarken.

Eğer siz bakmak istemiyorsanız gene haklısınız. Bu durumda kayınvalidenin maaşına biraz eşiniz ekler, biraz çalışan görümce ekler, bakıcı tutulur.

El koymak nedir yahu kadini huzur evine verin parayla orada da bakiyorlar
Allahim sen beni elden ayaktan düsürme çok korkunç ya.

Aynaya bakın ey konu sahibi asla bugunki gibi kalmicak yaslanacaksiniz.

Konunun ana fikrinin anlaşılmadığı ortada olay bakıp bakmaması değil
Çirkin teklifi
Bakmasın yahu tabi bakmak zorunda değil ama maaş kartına el koyarım cümlesini söylerse o evliliğe ne olur?
Yarın bir gün kocası da annesine öyle yapar bu kadının

Bakmak istemiyorum kadar basit bir cümle varken çirkinleşmek ilişkiyi çıkmaza götürür

kabul etme zaten beş gün gidiyormuşsun şimdi de tamamen sana yüklenecekler istemiyorumd de gerekirse ortalığı yık tutsunlar bakıcı tüm hayatının 20 yılı bu şekilde geçsin mi istiyorsun anene gelirse ben giderim de

Bir tek gorumcenizin annesi olmadığına gore eşiniz de bir zahmet biraz baksin annesine.Gorumce de işe girip calisaack tabi onun da bir hayatı var sizin eşinizin olduğu gibi.
Bakiyoruz destek oluyoruz
Haklisin dusuncem aynen bu sekildeydi. ALLAH GÖNLUME GORE VERSIN. Bu bir dua da bedduada yerine gore. Kotu dusunmus olsam bu duayi yada bedduayi kendime etmezdim.

el koymak hoş olmamış da haklısınız...görümceyi yanınıza almadan sadece kayın valideye bakmayı kabul edebilirsiniz maaşını almak şartıyla...sonuçta şuan maaşı görümce alıyor siz bakacaksanız sizin almanız gerekir...görümce çalışacak ,eve gelip gelinden hazır yemek yiyecek birde annenin maaşını almaya devam edecek! olmaz o ...bana kalırsa bir bakıcı tutup iki kardeş ortak ödemeli kimsenin canı sıkılmasın,huzuru bozulmasın

Eşinizin aklı var değil mi? Gelmesin baskıya. Siz bu adama çocuk yapmaya uğraşıyorsunuz. Ailesinin lafını bu kadar önemseyen adamla evliliğinizi gözden geçirin derim. Şu kocasına toz kondurmayıp eş ailesinde hep kusur bulan insanları anlamıyorum gerçekten. Sizin aranız gerçekten iyi olsa hiç kimse bozamaz.

Alttan aldıkça üzerinize mi geldiler, alttan almasaydınız. Vicdanen bakmak isteyen insan paranın lafını yapmaz. Maddi gelir istiyorsanız da işe girip çalışabilirsiniz.

Para karşılığında kayınvalidenize bakmayı düşünebilirsiniz bunu anlarım ama her şeyin bir söyleme şekli var. Maaş kartına el koymak nedir? Gerçek hayatta söylediğiniz gibi alttan alan bir karakterin böyle bir üslubu olması çok garip

kızı işten gelene dek kendini idare edemiyor mu onu ben de anlamadım
Bilmiyorum ama kız biraz yalnız yaşayıp kafa dinlemek istiyor da olabilir. Ben hic konu sahibinin evine yerlesecegine bile ihtimal vermiyorum.
İşten gelip bir de niye baksın hem oğlu da yapabilir aynı şeyi. İyi ki erkek kardeşim yok ha:)

Tansiyonu dusuyor destekle yürüyor kayinvalidem.
ev kayınvalidenin değil mi niye kendi kendine evine getirmeye çalışıyorsun hu huu sornradan çok pişman olacaksın çocuk olunca ne olacak bir kere kabul edersen bi daha hepsi sana yıkılacak çocuk için uğraş zaten beş gün gidiyormuşsunuz bakıcı tutsunlar kadın evinde rahat etsin kızı da çalışıyorsa çalıssın pişman olursun çok

bennim eşim 9 yıldır anneme bakıyor yahuu.tek kuruşunu almadı bugüne dek yeminle.dolgunca da emekli maaşı ve ek geliri de var bu arada annemin.yanlış örneğim ben üzgünümmmmmmmm
Yatalakmi yada yurumek icin wc ye gitmek icin sizmi destek oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…