Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

El koymak diye cirkin bi sekilde ifade wtmeye gerek yok, bi hasta veya yasliya kim bakiyorsa maasini o almali zaten bence. Vicdanen dogru olan bu. Yasli olan kisi kendisi alip harcamiyorsa tabi. Sonucta siz bakiyorken kizi ne hakla parayi yiyeceek ki

Keşke linç takımı banlanmasaydı, en uzun gecede sabahlardık sayelerinde.
Dikkat çekmek için bile maaş kartına el koysam deme. Eşine maaşın üstüne az daha koyun da bakıcı tutalım de. Bekar diye anasına bi evladı bakmak zorunda değil, evlense napacaksınız?

Benim annem de anneanneme maaşı karşılığında bakıyor. Çalışmıyor. Calismayayim sen de bana maaşını ver evde yalnız kalma dedi. Bizim oralarda çoğu insan böyle. Bence normal isteyebilirsin

Maaşına el koymak yetmez, madem sizde yaşayacaklar evi kiraya versinler o evin kirasına da el koyun.
Bu söylediklerimi ciddiye alırsınız şimdi.
Kadına bir bakıcı tutun. Huzurla yaşasın evinde.

1 ay oldu annem hasta olali. Kizda hastalaninca is buldu.
Yazıyorum da görmüyorsun konu sahibi kızı akıllı üstüne kalsın istemiyor bakıcı tutun iki bin için ömrünü mu feda edeceksin yanlış yapıyorsun bak çok pişman olacaksın gencecik yaşında hayatın mahvolur evi varmış kızı da çalışsın bakıcı tutun

3 kardeş kafa kafaya verip bir çare bulmalı bu duruma.en az sorumlu konu sahibi.maaş kartına el koyarım demeseydi bend e dahil kimse kendisine tek laf söylemezdi.ben bakarım ama maaşıyla eve katkıda bulunmalı bana da harçlık vermeli hasta bakması zor çünkü deseydi hepimiz çok haklısın derdik

O kadar cok ustume gelindiki kendimi ifade etmeye calismaktan goremrdiklerim var. Beni anlamissinizdir umarim.

Üslup kötü ama bakan parayı alır bu bir gerçek.
Benim anlamadığım bu forumdaki bazı üyeler kesinlikle Türkiye'de yaşamıyor.
Hala bir sürü kişi ne olursa olsun bakimevine göndermeye yada bakıcı ile annesine babasına baktirmaya karşı .
Kolay kolay çocuk saglikliyken annesi babası hasta ise evine getirir
Gelin zorunda mı değil çocuğu bakmalı bu olması gereken.
Ben anneme babama bakmaliyim esim de ailesine.
Ama kolay kolay kimse bakıcı tutup baktirmaz.
Yeni nesil napiyor bilemem y kusagi evde bakıyor .
Bu arada konu sahibi bence siz hiç para karşılığında da bakacak gibi gelmediniz bana .

Zaten suan alenen teklif yok. Ama esime baski var bunu duydum. Ama duydugumu bilmiyor eşim.

O kadar cok ustume gelindiki kendimi ifade etmeye calismaktan goremrdiklerim var. Beni anlamissinizdir umarim.
uslup cok onemlı kımse durduk yere ustunuze gelmedı sıze bakmak zorundasınız dıyende olmadı ama ılk gunden berı bır para derdınız var sızın el koyucam falan da dedıgınız ıcın tepkı aldınız cok normal olarak

Zaten suan alenen teklif yok. Ama esime baski var bunu duydum. Ama duydugumu bilmiyor eşim.
tek kız cocugu bakmıs bu zamana kadar ben kendımı gorumcenızın yerıne koydum anneye bakmak ıcın ıse gırmemıs evlenmemıs bellıkı
dıger kardeslerımden kımse en azından 1 aylıgına bıle bakmıyorken sadece senelerdır ben bakıyor olsam bende kardeslerıme baskı yapardım bırazda sız bakın dıye
cocuklardan sadece bırı nıye tum hayatını feda etsın hepsının annesı sıra demek kı esınızde
ya bakacak ya baktıracak bırını bulacak ya da esınız 3 kısı ortak para koyalım +annemın maasıyla bakıcı tutalım teklıfını yapacak

Kayinvalideme kimse bakmazsa ben bakarim ama gorumcem dahil degil bu duruma.giderim calisirim aksam evimde huzurla yatarim . Meslegimde var yani. Nasil yasacagimi secmek baskasinin tekelinde olmamali diye dusunuyorum. Kizi gitse zaten ben kendim alirim kayinvalidemi.durum ara bozmak anlamiyorsunuz.esimi bana kiskirtmak.

Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.

Biliyorum bubteklif edilecek bana.

Yine ortalik karisacak.
Ortalığı karıştıran koyu renge cevirdigim cumlelerinizde belli ... Sizsiniz
Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var

Bizim tecrubemizde böyle pislik düşünceler art niyetler yok

Tamam da kizi annesi olmadan yatmiyor bile. Amac farkli diyorum niye anlamiyorsunuz.

A
Tamam da kizi annesi olmadan yatmiyor bile. Amac farkli diyorum niye anlamiyorsunuz.
Ayrica bu zamana kadar kayinvalidem bakti sayilir gorumceme. Disari bile cilmaz 40 yasina geldi bir isin ucundan tutmaz . Büyü isleriyle ugrasir vs. Beni daha fazla acmayin . Gecmiste gorunuyorsa bakin demistim.

Burdaki yorumları görünce yaşliligimdan korkuyorum.Allah kimsenin eline düşürmesin. Bakıcı tutulabilir tabiki çok normal ama sakın evine alma üzerine kalır, gençliğin gider cümlelerini görünce ürperdim. Ayrıca insanlara maaşı var diye bakmak nedir? Zaten birlikte yaşayınca giderler için bir miktar para verir. Maaşı yoksa sokağa mı atalım? Herkes empati yapmalı bence kimse yaptığını çekmeden ölmezmiş. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın.

Not: Anne, babaya bakma sorumluluğu evlatlarına düşer.

mevzu kızı degıl burada konu dıger cocuklarında annesıne bakması gerektıgı
bu gercek kızı ne olursa olsun degısmez kadının tek kızı yok 3 cocugu var
kayınvalıdenıze evınızde bakmak zorunda olmadıgınızı esınız ısterse bakıcı tutabılır veya kardesıne anneme bakıcı parasını tamamlayalım teklıfınde bulunabılır dıyorum asıl sız anlamıyorsunuz bı tutturmussunuz gorumce
suan konu gorumce degıl kı ? kadın ortada mı kalsın allah allah ya dogurmus 3 tane bakacaklar ıste donusumlu ısteyen evınde ısteyen bakıcıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…