- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.588
- 158
- 30
1 ay oldu annem hasta olali. Kizda hastalaninca is buldu.Ben yeni olmus diye anlamadım. Kızı için yeni işe girecegim diye tutturdu dedi bence
Yazıyorum da görmüyorsun konu sahibi kızı akıllı üstüne kalsın istemiyor bakıcı tutun iki bin için ömrünü mu feda edeceksin yanlış yapıyorsun bak çok pişman olacaksın gencecik yaşında hayatın mahvolur evi varmış kızı da çalışsın bakıcı tutun1 ay oldu annem hasta olali. Kizda hastalaninca is buldu.
3 kardeş kafa kafaya verip bir çare bulmalı bu duruma.en az sorumlu konu sahibi.maaş kartına el koyarım demeseydi bend e dahil kimse kendisine tek laf söylemezdi.ben bakarım ama maaşıyla eve katkıda bulunmalı bana da harçlık vermeli hasta bakması zor çünkü deseydi hepimiz çok haklısın derdikKeşke linç takımı banlanmasaydı, en uzun gecede sabahlardık sayelerinde.
Dikkat çekmek için bile maaş kartına el koysam deme. Eşine maaşın üstüne az daha koyun da bakıcı tutalım de. Bekar diye anasına bi evladı bakmak zorunda değil, evlense napacaksınız?
O kadar cok ustume gelindiki kendimi ifade etmeye calismaktan goremrdiklerim var. Beni anlamissinizdir umarim.Yazıyorum da görmüyorsun konu sahibi kızı akıllı üstüne kalsın istemiyor bakıcı tutun iki bin için ömrünü mu feda edeceksin yanlış yapıyorsun bak çok pişman olacaksın gencecik yaşında hayatın mahvolur evi varmış kızı da çalışsın bakıcı tutun
Zaten suan alenen teklif yok. Ama esime baski var bunu duydum. Ama duydugumu bilmiyor eşim.ya kadının 3 cocugu var bırde maası
3 cocuk her ay ortaya belırlı bır mıktar koysa tamamlayacak sekılde +kadının maası
kendı evınde duzenlı bır bakıcıyla pek tabii olur
durumu olmayan paraya muhtac veya yalnız kımsesız bırsuru ınsan var bulunur bırılerı elbet bakıcı olarak
uslup cok onemlı kımse durduk yere ustunuze gelmedı sıze bakmak zorundasınız dıyende olmadı ama ılk gunden berı bır para derdınız var sızın el koyucam falan da dedıgınız ıcın tepkı aldınız cok normal olarakO kadar cok ustume gelindiki kendimi ifade etmeye calismaktan goremrdiklerim var. Beni anlamissinizdir umarim.
tek kız cocugu bakmıs bu zamana kadar ben kendımı gorumcenızın yerıne koydum anneye bakmak ıcın ıse gırmemıs evlenmemıs bellıkıZaten suan alenen teklif yok. Ama esime baski var bunu duydum. Ama duydugumu bilmiyor eşim.
Kayinvalideme kimse bakmazsa ben bakarim ama gorumcem dahil degil bu duruma.giderim calisirim aksam evimde huzurla yatarim . Meslegimde var yani. Nasil yasacagimi secmek baskasinin tekelinde olmamali diye dusunuyorum. Kizi gitse zaten ben kendim alirim kayinvalidemi.durum ara bozmak anlamiyorsunuz.esimi bana kiskirtmak.Üslup kötü ama bakan parayı alır bu bir gerçek.
Benim anlamadığım bu forumdaki bazı üyeler kesinlikle Türkiye'de yaşamıyor.
Hala bir sürü kişi ne olursa olsun bakimevine göndermeye yada bakıcı ile annesine babasına baktirmaya karşı .
Kolay kolay çocuk saglikliyken annesi babası hasta ise evine getirir
Gelin zorunda mı değil çocuğu bakmalı bu olması gereken.
Ben anneme babama bakmaliyim esim de ailesine.
Ama kolay kolay kimse bakıcı tutup baktirmaz.
Yeni nesil napiyor bilemem y kusagi evde bakıyor .
Bu arada konu sahibi bence siz hiç para karşılığında da bakacak gibi gelmediniz bana .
Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum.
Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana.
Ortalığı karıştıran koyu renge cevirdigim cumlelerinizde belli ... SizsinizYine ortalik karisacak.
Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Tamam da kizi annesi olmadan yatmiyor bile. Amac farkli diyorum niye anlamiyorsunuz.tek kız cocugu bakmıs bu zamana kadar ben kendımı gorumcenızın yerıne koydum anneye bakmak ıcın ıse gırmemıs evlenmemıs bellıkı
dıger kardeslerımden kımse en azından 1 aylıgına bıle bakmıyorken sadece senelerdır ben bakıyor olsam bende kardeslerıme baskı yapardım bırazda sız bakın dıye
cocuklardan sadece bırı nıye tum hayatını feda etsın hepsının annesı sıra demek kı esınızde
ya bakacak ya baktıracak bırını bulacak ya da esınız 3 kısı ortak para koyalım +annemın maasıyla bakıcı tutalım teklıfını yapacak
Ayrica bu zamana kadar kayinvalidem bakti sayilir gorumceme. Disari bile cilmaz 40 yasina geldi bir isin ucundan tutmaz . Büyü isleriyle ugrasir vs. Beni daha fazla acmayin . Gecmiste gorunuyorsa bakin demistim.Tamam da kizi annesi olmadan yatmiyor bile. Amac farkli diyorum niye anlamiyorsunuz.
biraz bekleyin bakalım size teklif yapılacak mı bak diye.kayınvalideye bakabilirsiniz ama kızının sizin evde kalmasına asla gerek yokTamam da kizi annesi olmadan yatmiyor bile. Amac farkli diyorum niye anlamiyorsunuz.
mevzu kızı degıl burada konu dıger cocuklarında annesıne bakması gerektıgıTamam da kizi annesi olmadan yatmiyor bile. Amac farkli diyorum niye anlamiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?