Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

Ne kadar içi kötü bir insansınız ya umarım birgün geline muhtaç kalırsınız ve maaş kartınız olmadığı için size bakmaz

Ne kadar içi kötü bir insansınız ya umarım birgün geline muhtaç kalırsınız ve maaş kartınız olmadığı için size bakmaz
Konunun hepsini okusaydiniz eminim sözünüzü geri alirdiniz.konu hakkinda bilginiz olmadan bunu soylemeniz yyalnis. Beddua doner dolasir sahibini bulur bunu unutma.bir dahada kimseye konuya vakif olmadan beddua etmezsin umarim.

O kadar cok ustume gelindiki kendimi ifade etmeye calismaktan goremrdiklerim var. Beni anlamissinizdir umarim.
Anladim ben sizi ama yanlış yapıyorsun daha 1 ayda sıkılmış çocuk için de ugrasacaksin zaten beş gün ordaymissiniz tutsunlar bı bakıcı insanlar kendi annesiyle bı sure sonra sıkıntı yaşıyor sonra çok kotu olur kendine ait bı aile hayatın olmaz herkes versin para tutsunlar üzerine alma evi var kadının niye sen bamacamsin asgari ucret dört bin bı yerde çalış daha kolay

El koymak ne kadar çirkin bir tavır.
Aynı muameleyi görürsünüz bundan yıllar sonra.
Karma güzel şey.
O halde konu sahibinin kayınvalidesi de zamanında kendi kayınvalidesine böyle davrandığı için mi şu an bu muameleye maruz kalıyor dersiniz?İnanın art niyetle sormuyorum konuyu da henüz tam okumadım ama bu karma ya da ettiğini bulursun lafını çok duyuyorum kayınvalide konularında ve aklıma hep aynı soru geliyor

Kartını niye alıyorsun ki.. ihtiyaç halinde destek istersiniz tamam.. ne alaka kart
Sorun kart mi yani .

Kadina birsey yapıldığı yok abartmayalim.

arkadaslar yaslanınca lazım olacak dıye kenarda yaslı bakım evlerı huzur evı gıbı ortamlarda yasayabılmemız ıcın para saklamamız lazım
benım bır kızım var
ne damadım benı sıkıntı etsın ne de gelınlerınız sızlerı sıkıntı etsın gerek yok kımseye yaslanınca yuk olmayalım minnet duymayalım muhtac olmayalım.

İlla bu konuda olacak diye bir kural yok. Ama can yakanin cani yanar. Kimse hayat boyu kimseyi uzmedim diyecek kadar pür pak değil. Herkes hatalar yapıyor ve bir sekilde karşılığını yaşıyor.

40 yaşına kadar ne okumuş ne çalışmış. Evde oturmuş Anne hasta olduktan 1 ay sonra işe gireceğim diye tutturmuş. Bu bana ay kendi ayakları üzerinde durmak istiyor gibi gelmedi. Annesine bakmak istemiyor belli ki. Olabilir, tek evlat görümce değil. Tek başına sorumluluk almak istemiyor, olabilir. 3 kardeş birleşip bir çözüm bulacaklar, sizlik bir konu yok.
Ben maaş gelecek diye kayınvalidem ve görümcemle aynı evde yaşamazdım.

Evet beni anlamaniza sevindim.evet benlik bir konu yok ama esimi doldurur diye cekiniyorum. Usulsuz seyler yapıyor. Doğaüstü olaylar anladiniz siz onu banlanmak istemiyorum.ben usulunce hayir derim ama esime farkli lanse edilir diye cekiniyorum. Yani ne diyecegim bilmiyorum. Kötü olmayalim istiyorum.

O konulardan pek anlamıyorum. Bütün evlatlar bir çözüm bulacaklardır, bulmalılar. Buraya yazdığınız gibi konuşursanız kötü olursunuz. Maaş kartına el koyayım bakayım falan demek hoş değil. Siz olabildiğince uzak durmaya karışmamaya çalışın bence. Kadının maaşı varmış 3 evlat gayet güzel bir bakıcı tutabilir. Sizde gitmeye devam edersiniz ara ara hem anneye göz kulak olmak hem de bakıcıyı yoklamak için. Kimse yıpranmamış olur. Benim fikrim tabi bu.

Parasıyla değil mi ,bakarsın olur biterSen demişsin ya para karşılığı yaparım diye demekki statün bu.Bir mesaj daha yazdim görmezlikten geldin sen daha yeni evliyken göz dikmişsin kadının parasına

Bizde yatalak hiç olmadi ama babaanne, anneanne ve dedeler cift maaşli hepsinin evi var maddi muhtacliklari yok. Ameliyat, hastalik gibi durumlarda da kimse kimsenin yaninda taşinmadi evler yakin sayilir zaten, yaninda da kaldilar biraz biraz da bakici destegi saglandi. Gidip goruyorlar. Yeni nesil degiller yani :)

İki tarafta anne babasini "ben bakmaliyim" diye birlikte yaşamaya getirilse ev nasil olur hayat nasil olur?

Sizinkiler istisna.
Benim kendi dedem de annanen de hep hastalanınca bize geldi.
Donusumlu oldu genelde.
Ameliyat vs hep kaldılar.
Babam kendi annesi ile ilgilenirdi annem normal ev yemeği vs yapardı öz bakımı babam yapardı.
Annanen gelince babam.hastane işlerini yapardı annem evde rutin bakımı yapardı.
Kişisel temizlik vs herkes kendi annesine yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…