- 24 Ağustos 2020
- 3.092
- 7.839
- 108
Ne kadar içi kötü bir insansınız ya umarım birgün geline muhtaç kalırsınız ve maaş kartınız olmadığı için size bakmazKizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Konunun hepsini okusaydiniz eminim sözünüzü geri alirdiniz.konu hakkinda bilginiz olmadan bunu soylemeniz yyalnis. Beddua doner dolasir sahibini bulur bunu unutma.bir dahada kimseye konuya vakif olmadan beddua etmezsin umarim.Ne kadar içi kötü bir insansınız ya umarım birgün geline muhtaç kalırsınız ve maaş kartınız olmadığı için size bakmaz
Anladim ben sizi ama yanlış yapıyorsun daha 1 ayda sıkılmış çocuk için de ugrasacaksin zaten beş gün ordaymissiniz tutsunlar bı bakıcı insanlar kendi annesiyle bı sure sonra sıkıntı yaşıyor sonra çok kotu olur kendine ait bı aile hayatın olmaz herkes versin para tutsunlar üzerine alma evi var kadının niye sen bamacamsin asgari ucret dört bin bı yerde çalış daha kolayO kadar cok ustume gelindiki kendimi ifade etmeye calismaktan goremrdiklerim var. Beni anlamissinizdir umarim.
O halde konu sahibinin kayınvalidesi de zamanında kendi kayınvalidesine böyle davrandığı için mi şu an bu muameleye maruz kalıyor dersiniz?İnanın art niyetle sormuyorum konuyu da henüz tam okumadım ama bu karma ya da ettiğini bulursun lafını çok duyuyorum kayınvalide konularında ve aklıma hep aynı soru geliyorEl koymak ne kadar çirkin bir tavır.
Aynı muameleyi görürsünüz bundan yıllar sonra.
Karma güzel şey.
O halde konu sahibinin kayınvalidesi de zamanında kendi kayınvalidesine böyle davrandığı için mi şu an bu muameleye maruz kalıyor dersiniz?İnanın art niyetle sormuyorum konuyu da henüz tam okumadım ama bu karma ya da ettiğini bulursun lafını çok duyuyorum kayınvalide konularında ve aklıma hep aynı soru geliyor
Sorun kart mi yani .Kartını niye alıyorsun ki.. ihtiyaç halinde destek istersiniz tamam.. ne alaka kart
Kadina birsey yapıldığı yok abartmayalim.O halde konu sahibinin kayınvalidesi de zamanında kendi kayınvalidesine böyle davrandığı için mi şu an bu muameleye maruz kalıyor dersiniz?İnanın art niyetle sormuyorum konuyu da henüz tam okumadım ama bu karma ya da ettiğini bulursun lafını çok duyuyorum kayınvalide konularında ve aklıma hep aynı soru geliyor
Sorun kart mi yani .
İlla bu konuda olacak diye bir kural yok. Ama can yakanin cani yanar. Kimse hayat boyu kimseyi uzmedim diyecek kadar pür pak değil. Herkes hatalar yapıyor ve bir sekilde karşılığını yaşıyor.O halde konu sahibinin kayınvalidesi de zamanında kendi kayınvalidesine böyle davrandığı için mi şu an bu muameleye maruz kalıyor dersiniz?İnanın art niyetle sormuyorum konuyu da henüz tam okumadım ama bu karma ya da ettiğini bulursun lafını çok duyuyorum kayınvalide konularında ve aklıma hep aynı soru geliyor
Amin. Buyukler büyüklüğünü yaparsa kucukler küçüklüğü yapar.Allahim nolur bana ilerde 'buna sen mi bakarsın ben mi maas karti kimde dursun, ben bunaldım sen bak' dedikleri kisi olmayı nasip etme.
Evet beni anlamaniza sevindim.evet benlik bir konu yok ama esimi doldurur diye cekiniyorum. Usulsuz seyler yapıyor. Doğaüstü olaylar anladiniz siz onu banlanmak istemiyorum.ben usulunce hayir derim ama esime farkli lanse edilir diye cekiniyorum. Yani ne diyecegim bilmiyorum. Kötü olmayalim istiyorum.40 yaşına kadar ne okumuş ne çalışmış. Evde oturmuş Anne hasta olduktan 1 ay sonra işe gireceğim diye tutturmuş. Bu bana ay kendi ayakları üzerinde durmak istiyor gibi gelmedi. Annesine bakmak istemiyor belli ki. Olabilir, tek evlat görümce değil. Tek başına sorumluluk almak istemiyor, olabilir. 3 kardeş birleşip bir çözüm bulacaklar, sizlik bir konu yok.
Ben maaş gelecek diye kayınvalidem ve görümcemle aynı evde yaşamazdım.
Evet beni anlamaniza sevindim.evet benlik bir konu yok ama esimi doldurur diye cekiniyorum. Usulsuz seyler yapıyor. Doğaüstü olaylar anladiniz siz onu banlanmak istemiyorum.ben usulunce hayir derim ama esime farkli lanse edilir diye cekiniyorum. Yani ne diyecegim bilmiyorum. Kötü olmayalim istiyorum.
Parasıyla değil mi ,bakarsın olur biterCanim gorumcem yalniz kalmaz . O da gelecek. Kendi basina bir birey degil yani. Isini baskasi yapacak. Bu zamana kadar annesi yapiyordu islerini kendi uyuyordu. Simdi annesine 1 aydir bakiyor. Zorlandi. Bana gelip hep birlikte kendinede baktırmakistiyor.
Üslup kötü ama bakan parayı alır bu bir gerçek.
Benim anlamadığım bu forumdaki bazı üyeler kesinlikle Türkiye'de yaşamıyor.
Hala bir sürü kişi ne olursa olsun bakimevine göndermeye yada bakıcı ile annesine babasına baktirmaya karşı .
Kolay kolay çocuk saglikliyken annesi babası hasta ise evine getirir
Gelin zorunda mı değil çocuğu bakmalı bu olması gereken.
Ben anneme babama bakmaliyim esim de ailesine.
Ama kolay kolay kimse bakıcı tutup baktirmaz.
Yeni nesil napiyor bilemem y kusagi evde bakıyor .
Bu arada konu sahibi bence siz hiç para karşılığında da bakacak gibi gelmediniz bana .
Sizinkiler istisna.Bizde yatalak hiç olmadi ama babaanne, anneanne ve dedeler cift maaşli hepsinin evi var maddi muhtacliklari yok. Ameliyat, hastalik gibi durumlarda da kimse kimsenin yaninda taşinmadi evler yakin sayilir zaten, yaninda da kaldilar biraz biraz da bakici destegi saglandi. Gidip goruyorlar. Yeni nesil degiller yani :)
İki tarafta anne babasini "ben bakmaliyim" diye birlikte yaşamaya getirilse ev nasil olur hayat nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?