Kizi zaten evimize gelmek hep birlikte yaşayıp her kontrolu eline almak istiyor. Ise girsede 2 gun calisamazbiraz bekleyin bakalım size teklif yapılacak mı bak diye.kayınvalideye bakabilirsiniz ama kızının sizin evde kalmasına asla gerek yok
hala anlamıyorsunuz dıyorsunuz ya sabır bız gerızekalı degılız nıye anlamayalımKayinvalideme kimse bakmazsa ben bakarim ama gorumcem dahil degil bu duruma.giderim calisirim aksam evimde huzurla yatarim . Meslegimde var yani. Nasil yasacagimi secmek baskasinin tekelinde olmamali diye dusunuyorum. Kizi gitse zaten ben kendim alirim kayinvalidemi.durum ara bozmak anlamiyorsunuz.esimi bana kiskirtmak.
Görümceniz annesine bakarken siz de evde eşinizle keyfinize bakıyordunuz o zaman yanlış mıyım? Sizin şu an hissettiğiniz duyguları o kadın da hissediyordu ki çalışmaya biraz nefes almaya ihtiyaç duydu. Ki bence haksız da sayılmaz, yıllarca evde oturup çalışmazken şimdi çalışmak istemesi de evet annesine bakıp evde bunalmış olduğundan olabilir onu ayıplamak ve bilenmek yerine daha yapıcı bir çözüm bulsaydınız o kadın bu yolu da tercih etmezdi belki. Bir ay sen bak bir ay ben diyebilirdi eşiniz ya da bir bakıcı yardımcı tutulabilirdi. Görümcenizi yok sayıp olanlara göz yumarsanız sabreden insanın sabrı da bir yerde taşar böyle çözüm bulur kusura bakmayın. Kendiniz için istediğiniz empatiyi başkası için de isteyin.El koymak diye birsey demem zaten. Cok ustume gelirlerse esime bu teklifi soylerim. Yoksa bu sorumlulugu almak kolay birsey degil. Beni kotu niyetli gorenlere de benim yasadigimi yasamazsiniz umarim diye temennide bulunuyorum.
Bakmak yada bakmamak degil konu.tabiki kimse bakmazsa ben bakarim. Ama ben bakarkende millet keyfini düşünürse kötü niyetli ben oluyorum oyle degil mi. Biraz insaf. Ben evlenirken tum ev esyalarimi kendileri secti aldi. Ses cikarmadim.esim sesini cikaramiyor onlara .daha neler neler el insaf
çalışmazsa çalışmaz o sizin sorununuz değil ki.dönüşümlü baksın kardeşler annelerine.devamlı siz de olmasın devamlı o kızda da olmasınn.Kizi zaten evimize gelmek hep birlikte yaşayıp her kontrolu eline almak istiyor. Ise girsede 2 gun calisamaz
Canim benim kadinin soz hakki yok kizi ne derse o anladinmi.mevzu kızı degıl burada konu dıger cocuklarında annesıne bakması gerektıgı
bu gercek kızı ne olursa olsun degısmez kadının tek kızı yok 3 cocugu var
kayınvalıdenıze evınızde bakmak zorunda olmadıgınızı esınız ısterse bakıcı tutabılır veya kardesıne anneme bakıcı parasını tamamlayalım teklıfınde bulunabılır dıyorum asıl sız anlamıyorsunuz bı tutturmussunuz gorumce
suan konu gorumce degıl kı ? kadın ortada mı kalsın allah allah ya dogurmus 3 tane bakacaklar ıste donusumlu ısteyen evınde ısteyen bakıcıyla
Kizi yalniz kalmiyor işte. Kalabalik yerde olmak istiyor. Yalniz kalayim dese inan alirim kayinvalidemiGörümceniz annesine bakarken siz de evde eşinizle keyfinize bakıyordunuz o zaman yanlış mıyım? Sizin şu an hissettiğiniz duyguları o kadın da hissediyordu ki çalışmaya biraz nefes almaya ihtiyaç duydu. Ki bence haksız da sayılmaz, yıllarca evde oturup çalışmazken şimdi çalışmak istemesi de evet annesine bakıp evde bunalmış olduğundan olabilir onu ayıplamak ve bilenmek yerine daha yapıcı bir çözüm bulsaydınız o kadın bu yolu da tercih etmezdi belki. Bir ay sen bak bir ay ben diyebilirdi eşiniz ya da bir bakıcı yardımcı tutulabilirdi. Görümcenizi yok sayıp olanlara göz yumarsanız sabreden insanın sabrı da bir yerde taşar böyle çözüm bulur kusura bakmayın. Kendiniz için istediğiniz empatiyi başkası için de isteyin.
Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
esınız sıze ılla bakacaksın dıyen adam olsaydı bunca zaman sadece gorumce bakmazdı sızın evınızdede olurdu degıl mı demek kı oyle sızı soz sahıbı etmeyen bırı yok kı ezılen buzulen hor gorulen bır kadın parasına el koyarım dıyemez bıleCanim benim kadinin soz hakki yok kizi ne derse o anladinmi.
Canim gorumcem yalniz kalmaz . O da gelecek. Kendi basina bir birey degil yani. Isini baskasi yapacak. Bu zamana kadar annesi yapiyordu islerini kendi uyuyordu. Simdi annesine 1 aydir bakiyor. Zorlandi. Bana gelip hep birlikte kendinede baktırmakistiyor.çalışmazsa çalışmaz o sizin sorununuz değil ki.dönüşümlü baksın kardeşler annelerine.devamlı siz de olmasın devamlı o kızda da olmasınn.
Görümcenizin niyetinin farklı olduğunu söylüyorsunuz değil mi biz bunu buradan anlayamayız, siz içindesiniz eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız da o zaman görümcenize 'iyi ne güzel çalış tabi, annene bakıcı tutarız bakıcı parasını üçe böleriz senin maaş bizim maaş annenin maaşı' diye söyleyin gayet makul bir teklif. Kabul etmezse niyetinden emin olursunuz eşiniz de görmüş olur. Evinize kayinvalidenizi alırsanız da görümcenin yerleşmesi evet doğru olmaz katılıyorum o konuda haklısınız. 40 yaşındaki kadın bir zahmet kendine de baksın yaniKizi yalniz kalmiyor işte. Kalabalik yerde olmak istiyor. Yalniz kalayim dese inan alirim kayinvalidemi
Tamam iste çözüm bu sagolun. Bana birsey derse aynen boyle derim. Niyetini biliyorum ben. Bakim parasi alalim dedim yok dedi. Git gez ben durayim diyorum yok diyor. Abinle gez alisveris yap diyorum yok. Bunalmis insan mi oluyor yani buGörümcenizin niyetinin farklı olduğunu söylüyorsunuz değil mi biz bunu buradan anlayamayız, siz içindesiniz eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız da o zaman görümcenize 'iyi ne güzel çalış tabi, annene bakıcı tutarız bakıcı parasını üçe böleriz senin maaş bizim maaş annenin maaşı' diye söyleyin gayet makul bir teklif. Kabul etmezse niyetinden emin olursunuz eşiniz de görmüş olur. Evinize kayinvalidenizi alırsanız da görümcenin yerleşmesi evet doğru olmaz katılıyorum ona
Annesinin yaninda olmasi onun tercihi. O annesinin yaninda annesi degilesınız sıze ılla bakacaksın dıyen adam olsaydı bunca zaman sadece gorumce bakmazdı sızın evınızdede olurdu degıl mı demek kı oyle sızı soz sahıbı etmeyen bırı yok kı ezılen buzulen hor gorulen bır kadın parasına el koyarım dıyemez bıle
gorumcenız de artık ben bakamayacagım dıyebılıyor kadınlara soz hakkı tanınıyor yanı
Eve sızmanın yolunu arıyor olur niyeti çok iyi değil gibi ama bekleyin bakalım alenen bir teklif gelecek miTamam iste çözüm bu sagolun. Bana birsey derse aynen boyle derim. Niyetini biliyorum ben. Bakim parasi alalim dedim yok dedi. Git gez ben durayim diyorum yok diyor. Abinle gez alisveris yap diyorum yok. Bunalmis insan mi oluyor yani bu
allahım sana gelıyorumAnnesinin yaninda olmasi onun tercihi. O annesinin yaninda annesi degil
Bende cozum ariyorum işteallahım sana gelıyorum
hanımefendı sıze gorumcenıze bakın veya kayınvalıdenıze kendı evınızde bakın dıyen yok benı cıldırtmaya mı calısıyorsunuz YOK
Yazım tarzınızdan anladığım sizde hiç görümceyi kendi evinize alıp yaşatacak göz yok. (Ki tabi ki gelmesin ne alaka di mi?)Kizi yalniz kalmiyor işte. Kalabalik yerde olmak istiyor. Yalniz kalayim dese inan alirim kayinvalidemi
Bunca zaman dedigin 1 sene bile olmadi evleneliesınız sıze ılla bakacaksın dıyen adam olsaydı bunca zaman sadece gorumce bakmazdı sızın evınızdede olurdu degıl mı demek kı oyle sızı soz sahıbı etmeyen bırı yok kı ezılen buzulen hor gorulen bır kadın parasına el koyarım dıyemez bıle
gorumcenız de artık ben bakamayacagım dıyebılıyor kadınlara soz hakkı tanınıyor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?