hayır hayatım yaptırdığım yer mükemmel orda sorun yok sorun benim saçlarımda ilk yaptırdığımdada böyle olmuştu benim saçlarım çok ince telli olduğu için boncuklar saçımı kesiyor o yüzden boncuk artık yaptırmayacağım yine aynı yere keratin yaptırıcam
hayır hayatım yaptırdığım yer mükemmel orda sorun yok sorun benim saçlarımda ilk yaptırdığımdada böyle olmuştu benim saçlarım çok ince telli olduğu için boncuklar saçımı kesiyor o yüzden boncuk artık yaptırmayacağım yine aynı yere keratin yaptırıcam
hayır canım yaa önceden tanesi 2.49 du bende yetişemedim ona..sonra 2.99 olmuş bende o fiyattan yaptırdım uygula ücreti almıyolar sadece boncukların parası ben 100 tane taktırmıştım zaten
bu gün taksim peruk ile konuştum tanesini 2.50 ye takarım dedi yaptıran varmı orda arkadaşlar nasıl bi yer?
daha önce farklı yerlerde kaynak yaptırmıştım ama dipleri çok karışmıştı ve kalitesiz saçlardı şimdi haziran sonunda yaptırdım yeni çıkan ultrauçlu kaynak.2 ayı geçmesine rağmen saçımda en ufak bir karışma yok ve saçlar o kadar muhteşem ki inanamazsınız benim saçım dalgalı olduğu için kaynakları dalgalı taktırdım kendi saçım çok ince telli ve seyrek ama şu an harika uzun ve gürr..geçenlerde bir kuaföre gittim bilmediğim bir yer ilk defa gidiyorum fön çektirdim.fönümü çeken adam kaynaklarının perması güzelmiş deyince bende ne perması kendi doğal dalgası dedim adam şok oldu ve kaça yaptırdığımı sordu fiyatını sölediğimde çok şaşırdı ve ben bu saçı 500 e bile takmazdım çünkü çok güzel bir saç şu an piyasad böle saç bulmak zor kuaförler genelde kalitesiz özbek saçları takıyolar dedi yaptırdığın yer gerçekten iimiş dedi.. açıkçası çok şaşırdım çünkü kuaförler genelde birbirlerini eleştirir ve beğenmezler
Canım aman diyeyim saçın gerçek olup olup olmamasına çok dikkat et bunu anlamak için bir tel saçı yakabilirsin yanık saç kokusu direk kendini belli eder eğer gerçek saç değilse boyama işlemi yaptırmak istersen çok sıkıntı çekersin yaşadım çünkü bunu saçlar elimde kaldı :S tanesini 2.50 TL ye yapıcak demişsin saç ve takım işlemi ikisinin fiyatı bu değilmi ?? birde tekrar taktırma işlemi için senden ücret talep edilip edilmeyeceğini sormanı şidettle öneririm :)yerimseniben
saçlar iyi gibiydi ama dediğin gibi ben bi yakmayı deneyim:d bu arada tekrar çıkarıp takma işleminden ücret almıcaklar mı diye sorayım almayan yer var mı:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?