Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

hayır hayatım yaptırdığım yer mükemmel orda sorun yok sorun benim saçlarımda ilk yaptırdığımdada böyle olmuştu benim saçlarım çok ince telli olduğu için boncuklar saçımı kesiyor o yüzden boncuk artık yaptırmayacağım yine aynı yere keratin yaptırıcam

Canım gercekten mi? Benimde ince telli saclarım ve keratin istiyordum. Uygun bir yer buldum netten baktım resimlerine kuaför, biz önermiyoruz falan dedi. Nedeni ise sac kremi degmemesi gerekiyormus, fön cekilirken kaynak olan yere ısı temas etmemesi gerekiyormus falan yanii. Baya zormus kullanımı demesine göre.

Ben de hic mi hic boncuk istemiyordum o böyle deyince gözüm korktu boncuk yaptırayım dedim. Simdi sende böyle deyince iyice kafam karıstı benim.
eyvahedigeldismile

wallahi tatlım bu benim 2.kaynağım ve şunu anladım bir daha asla boncuk kaynak yaptırmam boncuk kaynak kötü olduğu için değil benim saçıma yaramıyor saçımı kesiyor o yüzden ya hiç kaynak yaptırmayacağımyada dayanamayıp yaptırırsam keratin deneyeceğim ne kadar zor olursa olsun çünkü başka seçeneğim yok..sana gelince belki senin saçın benimki kadar ince telli değildir bilemiyorum yani sen bilirsin ama eğer saçın ince telli ise riske girme derim tatlım..

anladım canım peki bana oranın tam adresini ya da numarasını atabilirmisin msj olarak ben msj atamıyorum da zahmet olmazsa şimdiden çok saol..

saol canım peki fiyatlar hakkında biraz bilgi verirmisn sitedekiler fazla biraz..mafoldumben150 adet 250 diye okumuştum önceki konuşmalarda ama hala öyle mi ki??

hayır canım yaa önceden tanesi 2.49 du bende yetişemedim ona..sonra 2.99 olmuş bende o fiyattan yaptırdım uygula ücreti almıyolar sadece boncukların parası ben 100 tane taktırmıştım zaten

arkadaslar size bişey danışmak istiyorum ben daha once kaynak yaptırmıstım çıkarttırdım o saçlar oyle duruyo evde onları cıtcıta cevirttirebilirmiyim sizce...

tabiki çevirebilirsin canım perukçular yapıyor o işi çok basit bir işlem zaten

bu gün taksim peruk ile konuştum tanesini 2.50 ye takarım dedi yaptıran varmı orda arkadaşlar nasıl bi yer?

bu gün taksim peruk ile konuştum tanesini 2.50 ye takarım dedi yaptıran varmı orda arkadaşlar nasıl bi yer?

Canım aman diyeyim saçın gerçek olup olup olmamasına çok dikkat et bunu anlamak için bir tel saçı yakabilirsin yanık saç kokusu direk kendini belli eder eğer gerçek saç değilse boyama işlemi yaptırmak istersen çok sıkıntı çekersin yaşadım çünkü bunu saçlar elimde kaldı :S tanesini 2.50 TL ye yapıcak demişsin saç ve takım işlemi ikisinin fiyatı bu değilmi ?? birde tekrar taktırma işlemi için senden ücret talep edilip edilmeyeceğini sormanı şidettle öneririm :)yerimseniben

Canım Kaynak Yaptırdığın Yerin Adresini mesaj olarak yollarmısın ?

saçlar iyi gibiydi ama dediğin gibi ben bi yakmayı deneyim:d bu arada tekrar çıkarıp takma işleminden ücret almıcaklar mı diye sorayım almayan yer var mı:S

arkadaşlar tesettürlülere uygun yer bilen varmı boncuk kaynak için?? 300 liraya kadar yapan.yardımcı olursanız sevinirimm

var cnm üsküdarda yeri bir yıldır kullanıoyrum kaynak çok memnunun saçım uzamıyo ya (

benim favorim boncuk kaynak. yaklasık on yıldır kaynagın her turunu denedim, kesinlikle tavsiye edebilirim. bakırkoyde kuaforum, ismi lokman kusak. su ana kadar en az 15 yerde denedim ama onun kadar dogal yapanını gormedim. fiyatı da uygun ama tam olarak ne kadar bilöiyorum.

sabrina18 nerde tam olarak tesettürlüler için yer canım? üsküdarda demişsin??adres ve tel v armı özelden yada burdan yazarmısın

saçlar iyi gibiydi ama dediğin gibi ben bi yakmayı deneyim:d bu arada tekrar çıkarıp takma işleminden ücret almıcaklar mı diye sorayım almayan yer var mı:S

Canım yaptırdınmı kaynağını bide dediğim gibi bir telini yakmayı denedinmi sonucu merak ediyorum Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…